نحوه استفاده از کلمات در مکالمه به چه شکله؟

سلام وقتتون بخیر.

من یه مشکلی که دارم اینه که منظور سوال رو متوجه می‌شم؛ اما خودم نمی‌تونم جواب سوال رو بدم و وقتی جواب رو هم می‌شنوم منظور جواب رو هم کاملا متوجه می‌شوم.
درواقع توی خواندن خیلی از کلمات رو متوجه می‌شم؛ ولی نمی‌تونم ازشون استفاده کنم و موقع مکالمه و استفاده ازشون؛ انگار اون کلمه از یادم می‌ره.
مثلا وقتی یه جمله‌ای می‌بینم ) your brain is borken
معنی جمله رو کامل متوجه می‌شم
ولی وقتی خودم بخوام از این جمله استفاده کنم و به یکی بگم مغزت خرابه؛ نمی‌تونم همچین جمله ای رو بگم‌.
راهکاری چیزی هست؟
چیکار باید بکنم؟

این تاپیک مربوط به درس «داستان کوتاه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایه‌ی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «حضانت فرزند»

2 پسندیده

سلام مجدد
من هم مشکل شما را داشتم و راه حلی که برای اون پیدا کردم خلاصه گویی درس ها بود. اگر بعد از هر درسی که مطالعه میکنید خلاصه ای از اون درس را برای خودتون بگید، ناخودآگاه مجبور میشید از ساختارهای اون درس استفاده کنید و توجه بیشتری برای استفاده از کلمات، ساختارها و حروف اضافه داشته باشید.

4 پسندیده

کاملا موافقم . منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و تنها راهی که خیلی کمکم کرد خلاصه کردن درس ها بود. و بیان هر چیزی که در آن درس یاد گرفتیم.
و اینکه در مورد موضوعات آن درس حتی شده یک پاراگراف صحبت کنیم.

اما پیشنهاد اصلی من اینکه چون افراد مبتدی معمولا در همین خلاصه کردن مشکل دارن و نمیتونن جملات رو خوب بسازن و اعتماد به نفس کمی دارند.

برعکس روش قدیمی تر که میگفت حتی شده با جملات ساده حرف بزنید ، پیشنهاد من این است که جملات خود را بنویسند و اصلا به درست بودن ان‌فکر نکنند . اما آن را مرور نکنند. سپس متن نوشته شده را به chatgpt بدن تا براشون درست کنه . و متن درست شده رو مرتب با خودشون تکرار کنند .

بعد یک مدت علاوه بر یادگیری اینکه افعال مناسب کجا به کار میروند ذهنشون با ساختار جملات سازمان یافته تری عادت میکند و کم‌کم‌به همان صورت کلمات را به کار میبرند .

این روش که افراد خودشون سعی کنند حرف بزنند و خلاصه کنند برای افراد مبتدی بسیار خسته کننده و ناامید کننده است.‌ولی تقلید و تکرار در این مرحله خیلی میتونه کمک کننده باشد( تجربه شخصی:blush:) در واقع همان روش سایه

4 پسندیده

خیلی ازتون ممنونم اقا صالح

2 پسندیده

ممنون ممنونم:pray:

1 پسندیده

خواهش میکنم
:pray:

2 پسندیده