چجوری میتونم تسلط فوق العاده روی جمله سازی با زمان های انگلیسی پیدا کنم
بدون فکر صحبت کنم
حدودا چقدر زمان میبره
من باهوش نیستم ولی پشتکارم خوبه دنبال راه آسون و سریعم حتی الامکان ولی تضمینی باشه
سلام دوست خوبم.
ببین سریع ترین راه اینه که سفر کنی بری کشورای انگلیسی زبان!
ولی اگه مثل من نمیتونی خودت رو در معرض انگلیسی قرار بده. زبان گوشیتو عوض کن فیلم نگاه کن پادکست و اهنگ انگلیسی گوش بده و…
و یکی از بهترین چیزایی که به جرئت میگم تاثیر چشمگیری میزاره مکالمه با یه نیتیوه چون خودم بشخصه ازش نتیجه گرفتم بعد سه روز مکالمه خودت متوجه این میشی که قبل و بعدت تفاوت داره. من خودم جمله سازی میکردم بعد توی دیکشنری کپی میکردم تا ببینم جمله سازیم درسته یا نه اگه معنی ای که دلم میخواست در نمیومد انقدر جا به جا میکردم و تغییر میدادم کلمات رو تا اون چیزی میشد که میخوام. و طی این فرایند انقدر این عمل تکرار میشد که کم کم جمله سازیا دستم میومد.
و خود زبانشناس هم منابعی که داره فوق العاده هستن و خیلیا هم ازش نتیجه گرفتن فقط کافیه دوره مناسب سطحتو انتخاب کنی و باهاش پیش بری خودت متوجه تعیین لول زبانت و تفاوت توی درک و فهمت موقع دیدن فیلمی که ترجمه نداره میشی.
ممنونم ازت حتما شروع میکنم
چقدر جالب ! چجوری تو دیکشنری اینکارو میکردی عزیزم؟؟؟
سلام ، روز بخیر .
لینک زیر خیلی می تونه کمکتون کنه .
می تونید جملات یا متنی که نوشتید رو وارد کنید و اگر غلط گرامری از نظر جمله سازی یا حتی علامت ها داشته باشه براتون تصحیح شده ی اون رو نمایش می ده و با رنگی دیگه مشخص می کنه که کجا اشتباه کردید .
و حتی اگر اشتباهی نداشته باشه براتون می نویسه که اشتباه نداشته .
معرفی کاملش اینه
Whether you’re writing an email, a presentation or an essay, your resume or a cover letter in English, don’t let mistakes get in the way of your success.
Reverso detects and corrects all types of grammar and spelling mistakes: wrong verb tenses, lack of agreement between subject and verb, incorrect prepositions, confusion between words with similar spelling, typos and punctuation errors.
چه نوشتن یک ایمیل، ارائه یا مقاله، رزومه یا نامه پوششی به زبان انگلیسی هستید، اجازه ندهید اشتباهات مانع موفقیت شما شوند.
Reverso انواع اشتباهات گرامری و املایی را شناسایی و تصحیح می کند: زمان فعل اشتباه، عدم توافق بین فاعل و فعل، حروف اضافه نادرست، اشتباه بین کلمات با املایی مشابه، اشتباهات تایپی و نقطه گذاری
برای مثال :
اگر روی کلمه تغییر داده شده بزنی هم توضیحات می نویسه که چرا غلطه
و روی هر کلمه هم بزنی می تونی مترادف یا تعریفش رو ببینی
و قابلیت دیگه ای که هم داره می تونید جمله ای که می خواید رو وارد کنید و دیگر شکل های ممکن که می تونید جوری دیگه اون جمله رو بگید ببینید اگر روی گزینه rephrase بزنید .
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزم
یه خوبی این سایت اینکه براساس نوع امریکن یا بریتیش حق انتخاب داری. این موضوع بویژه برای افرادی که برای ازمون ها بریتیش رو انتخاب میکنن و احتمال به کار بردن کلمات امریکن به صورت اشتباه براشون بیشتره خیلی کاربرد داره .
و از طرف دیگه فیلتر همنیست. ممنونم
خواهش می کنم
بله درسته .
من خودم این سایت رو خیلی دوست دارم و ازش استفاده می کنم .
این هم خیلی کاربردیه !!
خواهش میکنم
خب وقتی جمله ای نوشتم به انگلیسی رو برای ترجمه میزدم اگه ترجمش همونی میشد که منظور من بود پس یعنی جملم درسته اما اگه زمانش درست نبود مثلا من نوشتم میخوام فلان کارو کنم تو ترجمه نوشته بود فلان کارو میکنم میفهمیدم که جملم ایراد داره. و انقدر کلمات و افعال رو تغییر نیدادم تا توی دیکشنری ترجمه درستی دراد.
تشکرالبته متاسفانه با نت من باز نمیشه…
ممنون
خیلی راهگشا و کمک کننده بود
سلام.
دوست عزیز چیزی مفید و کارآمدی معرفی کردی خدا خیرت بده …
منم خوشم اومد …هم خیلی راحت میشه استفاده کرد بدون ثبت نام و …
خیلی ممنونم.