فاعل جمله‌‌ی On the wall of my writing studio hangs a quotation by David Kelly’’ Fail faster succeed sooner ‘’ کدام است؟

سلام خدمت دوستان گرامی
توی جمله زیر من احساس میکنم فاعلی وجود نداره، در عین حال جمله مجهول هم نیست.

On the wall of my writing studio hangs a quotation by David Kelly’’ Fail faster succeed sooner ‘’

توی این جمله چرا فعل hang، اینجا s سوم شخص گرفته؟ فاعل جمله کدومه؟

به نظرم جمله باید به صورت مجهول و به این صورت مطرح میشد؛

On the wall my writing studio a quotation has been hanged…

این تاپیک مربوط به درس «درس اصلی - رهبران اشتباه می‌کنند» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی قدرت»، بخش «رهبران بزرگ، اشتباهات بزرگ»

سلام دوست عزیز

فاعل جمله همیشه در جمله مشخص نیست. در برخی موارد، فاعل جمله به صورت ضمنی بیان می‌شود. در جمله‌ی "On the wall of my writing studio hangs a quotation by David Kelly’’، فاعل جمله به صورت ضمنی “I” است. یعنی من، صاحب اتاق کار، این نقل قول را در دیوار اتاق کارم آویزان کرده‌ام.

فعل “hang” در این جمله به صورت سوم شخص مفرد بیان شده است زیرا فاعل جمله، یعنی “quotation”، یک شیء بی‌جان است. در حالت سوم شخص مفرد، فعل “hang” به صورت “hangs” بیان می‌شود.

جمله‌ی “On the wall my writing studio a quotation has been hanged” نیز درست است. در این جمله، فاعل جمله به صورت مجهول بیان شده است.

در نهایت، انتخاب بین این دو جمله به ترجیح شخصی شما بستگی دارد. اگر می‌خواهید فاعل جمله را مشخص کنید، جمله‌ی اول صحیح‌تره. اگر می‌خواهید فاعل جمله را به صورت مجهول بیان کنید، جمله‌ی دوم صحیح‌تره.

در اینجا چند مثال دیگر از نحوه استفاده از فعل “hang” آورده شده:

• I hung the picture on the wall.
    (من نقاشی را در دیوار آویزان کردم.)
  • The clothes are hanging in the closet.
    (لباس‌ها در کمد آویزان هستند.)
  • The murderer hanged the victim.
    (قاتل قربانی را دار زد.)
2 پسندیده

ممنون از شما
:pray::pray:

1 پسندیده