من نیاز دارم برای صحبت کردن و هیچ نیازی به مدرک زبانی ندارم و فقط می خواهم راحت صحبت کنم. چه رویه ای رو برای یادگیری کلمات پیش بگیرم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید.
این تاپیک مربوط به فصل «06. ؟هرچه لغت بیشتر، بهتر» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی با کامبیز»، دوره «25 اشتباه من در یادگیری زبان»
1 پسندیده
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، اگه فقط میخواهید کلمه یاد بگیرید بهتون دورههای 504 و 4000 کلمهی رو پیشنهاد میکنم.
از تکنیکهای زیر هم میتوندی برای یادگیری کلمات استفاده کنید.
- از کلماتی که تو زندگی روزمرهتون استفاده میکنید، شروع کنید. به این فکر کنید که چه کلماتی رو برای توصیف خود، محیط اطراف خود و فعالیتهای خود استفاده میکنید. این کلمات رو یاد بگیرید و از اونها در مکالمات خود استفاده کنید.
- از کلماتی که در موضوعاتی که به آنها علاقه دارید، شروع کنید. اگر به موسیقی علاقه دارید، کلمات مربوط به موسیقی رو یاد بگیرید. اگر به ورزش علاقه دارید، کلمات مربوط به ورزش رو یاد بگیرید. این کلمات رو به خاطر بسپارید و از اونها تو مکالمات خود استفاده کنید.
- از کلماتی که تو رسانههای محبوب استفاده میشن، شروع کنید. به فیلمها، سریالها، آهنگها و اخبار گوش بدید و به کلماتی که استفاده میشن، توجه کنید. این کلمات رو یاد بگیرید و از اونها در مکالمات خود استفاده کنید.
- از منابع آموزشی استفاده کنید. کتابهای لغت، برنامههای آموزشی و وبسایتهای آموزشی میتونن به شما کمک کنند تا کلمات جدید یاد بگیرید.
- با افراد بومی صحبت کنید. بهترین راه برای یادگیری کلمات جدید، صحبت کردن با افراد بومی هستش. اونها میتونن به شما کمک کنند تا نحوهی تلفظ و استفاده از کلمات رو یاد بگیرید.
2 پسندیده