سلام
اگر بخوایم به یک دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی (ترم ۱) هدیه بدیم چی پیشنهاد میکنید؟
اشتراک زبان شناس قبلا تهیه شده برای این خانم دانشجو.
اگر اشتراک های دیگه و یا حتی کتاب و راهنمایی یا چیز های دیگه ای مد نظرتون هست و توی این مسیر کمکش میکنه لطفا به اشتراک بگذارید.
سلام.شبتون بخیر
من اگه جای شماباشم،حتمااین کتابو براشون تهیه میکنم،چون بنظرم هردانشجوی ادبیات زبان انگلیسی ،بهتره این کتاب ارزشمند که مطالبش بهردوزبان فارسی وانگلیسی هست،جزو لیست کتابهاش باشه.البته که نمیدونم الان قیمتش چقدره وتوانایی مالی شما درچه اندازهای.چندتا دفتردوخط،یادیکشنری کاغذی هم میتونند انتخابهای خوبی باشند.
ممنونم ازین سوالتون،خیلی حس خوبی بهم منتقل کرد،فارغ ازینکه چه جوابهایی خواهید گرفت،نوع نگاه شما نسبت به ایشون که نشون دهنده ی دغدغهی پاک و بی آلایشی هست(حداقل برداشتم اینطوره)، بسیارزیباست.
موفق باشید
سلام رهاجان @autophile
یادم اومد که شما هم دانشجوی ادبیات انگلیسی هستید،اگه اشتباه نکنم،عذرمیخوام منشتون کردم، بنظرم شماخیلی خوب بتونید باین دوستمون پیشنهادهای عالی بدهید.ممنونم
کسی که از روی علاقه سمت این رشته میره پر واضحه که اهل شعر و کتابِ. به نظرم بهتره بفهمین نویسنده یا شاعر مورد علاقه ش چه کسیِ و بعد چند جلد از کتاب های همون شاعر یا نویسنده رو براش تهیه کنین. مثلاً من خودم عاشق کارهای جین آستن هستم. برای تولدم دوستم دو تا از کتاب های همین نویسنده رو برام تهیه کرد که این کارش منو خیلی خوشحال کرد. البته یه چیزی هم بگم که خب ممکنه این دوست شما مثل من عاشق لمس کردن و بوییدن کتاب نباشه و کتاب های الکترونیکی رو ترجیح بده که در این صورت من بهتون اپ Z-lib رو پیشنهاد می کنم. خیلی به کارش میاد. تقریباً هر کتابی توش پیدا میشه و رایگانم هست. اگرم کتاب صوتی دوست دارن می تونید بهشون سایت theaudiobookbay.se رو معرفی کنین. کافیه اسم نویسنده ی مورد علاقه ش رو سرچ کنه و از کتاب های صوتی زیادی که تو این سایت هست بهره ببره. فقط باید بهش یاد بدین چطور فایل های تورنت رو دانلود بکنه که خیلی ساده هم هست. اگه بلد نیستین با یه سرچ ساده تو گوگل می تونین یاد بگیرین. و مورد آخرم اینکه من از این چند تا اپ برای مطالعه استفاده می کنم که چون به نظرم به کارش میاد براتون اسکرین شاتش رو می گیرم و در پایین قرار میدم.
از سمت راست بگم:
AnkiDroid
Smart Audiobook Player
Quillio
Zabanshenas
Castbox
ReadEra