ایا این دو ساختار میتوننند به جای هم به کار بروند ؟
It was canceled
It has been canceled
به معنی اینکه کنسل شد
این تاپیک مربوط به درس «Present and Past Passives- The Grammar Gameshow Episode 16» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «گرامرشو»
ایا این دو ساختار میتوننند به جای هم به کار بروند ؟
It was canceled
It has been canceled
به معنی اینکه کنسل شد
این تاپیک مربوط به درس «Present and Past Passives- The Grammar Gameshow Episode 16» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «گرامرشو»
سلام دوست عزیز
بله، در بیشتر موارد، این دو ساختار میتونن به جای هم به کار برن. هر دو ساختار به این معنا هستن که یک رویداد یا برنامه در گذشته کنسل شده.
با این حال، تو بعضی موارد، ممکنه تفاوتهای ظریفی بین این دو ساختار وجود داشته باشه.
It was canceled
این ساختار معمولاً برای بیان یک رویداد یا برنامه که در گذشته کنسل شده، استفاده میشه. این ساختار به این معناست که کنسل شدن رویداد یا برنامه در گذشته اتفاق افتاده و ممکنه در حال حاضر هم کنسل شده باشه.
It has been canceled
این ساختار معمولاً برای بیان یک رویداد یا برنامه که در گذشته کنسل شده و همچنان کنسله، استفاده میشه. این ساختار به این معناست که کنسل شدن رویداد یا برنامه در گذشته اتفاق افتاده و تا به امروز هم ادامه داره.
به عنوان مثال، میشه گفت:
در این جمله، از ساختار was canceled استفاده شده است. این ساختار به این معناست که کنسل شدن پرواز در گذشته اتفاق افتاده و ممکنه در حال حاضر هم کنسل شده باشه.
مثال دیگه:
در این جمله، از ساختار has been canceled استفاده شده. این ساختار به این معناست که کنسل شدن کنسرت در گذشته اتفاق افتاده است و تا به امروز هم ادامه داره.
در نهایت، انتخاب این که از کدام ساختار استفاده کنیم به بافت جمله و منظور ما بستگی داره.
من واقعا از شما سپاس گزارم به جرات میگم هیچ اپلیکیشنی رو ندیدم اندازه شما احساس مسئولیت در قبال کاربر داشته باشه . سالهاست از زبانشناس استفاده میکنم چه رایگان و چه برنامه های هزینه ای . بسیار راضی بودم و همه سوالاتم پاسخ داده شده . خدا به شما روزی با برکت بده
از لطف و محبتتون خیلی ممنونیم. خوشحالیم که از زبانشناس استفاده میکنید و ازش رضایت دارید. تلاش ما اینه که همیشه بهترین خدمات رو به کاربرانمون ارائه بدیم.
امیدواریم در مسیر یادگیری زبان انگلیسی موفق باشید.