نحوه تکرار (تمرین) فیلم

سوال مهم در مورد نحوه مطالعه فیلم دارم : خواستم بدونم وقتی که جمله ای رو شنیدیم، و حواستیم تکرار کنیم، اگه حافظه یاری نکرد میشه زیر نویس رو دید؟ یا بایددد بشنوم و سعی کنم در حافظه نگه دارم (خیلی سخته) و بعدش تکرار کنم؟ یعنی در مورد تکرار با صدای خودم، حق نگاه کردن به زیرنویس رو دارم یا نه؟ ممنون میشم این نکته مهم و ریز رو بهم یاد بدید

1 پسندیده

سلام دوست خوبم وقتتون بخیر باشه.

قطعا تکرار بیشتر میتونه کمک بیشتری بهتون بکنه تا دیدن زیر نویس اما موردی نداره اگر در ابتدا زیر نویس رو ببینین اما تلاش کنین به حداقل برسه

دوست گرامی نحوه استفاده صحیح از فیلم‌ها رو در ویدیو زیر توضیح دادیم:

تو ویدئو و مقاله زیر هم در مورد تاثیر زیرنویس انگلیسی بر روی یادگیری زبان انگلیسی صحبت کردیم:

اگه پس از مشاهده‌ی لینک‌های بالا باز هم سوال یا مشکلی در این رابطه داشتید، من اینجا هستم که بهتون کمک کنم :smiling_face::rose:

1 پسندیده

سلام ک بسیار ممنونم بابت پاسخ شما، لینک ها رو هم دیدم فقط یه سوال مهم دیگه واسم باقی مونده:
میخوام بدونم آیا برای قضیه مرور باید الگوریتمی داشته باشم؟ منظورم اینه که من مثلا در حال حاضر دارم روی فیلم یادگاری کار میکنم، سعی میکنم بفهممش، و خوب تکرارش میکنم، بعدش که فیلم یادگاری رو تموم کردم میخوام برم روی یه فیلم دیگه ای کار کنم، سوالم اینه که آیا من بعدا باید یه موقعی برگردم دوباره فیلم یادگاری رو مرور کنم یا نه دیگه؟

سلام وقت بخیر نیازی به مرور کل فیلم نیست.
فقط سکانسی رو انتخاب کنید که حدود پنج الی دقیقه ای و بیشتر دیالوگ بکار رفته باشه یعنی سکانسی رو انتخاب نکنید که اکثرش بزن بزن و یا بدون دیالوگ باشه.
سکانس موردنظر رو انتخاب کردید روی همون بخش کار میکنید مثل سایه زدن، تقلید کردن، تمرین شنیداری تکرار و مرور و…

و آخر هفته ها رو میتونید مرور کنید مثل پنجشنبه و جمعه

بسیار خب، ممنونم ازتون:+1::rose:

1 پسندیده