ادغام ؟.... نه! .... پیگیری کنید لطفا

یعنی چن وقت دیگم زبانشناس از دسترس خارج میشه درسته؟
وای آقای ناصری بخدا اینجوری خیلی خرابش کردین:smiling_face_with_tear:کلا اون فضای زبانشناس رو نداره و خیلی یه جوریه و نمیشه همه منابع رو یه جا تماشا کرد اصلا انتظار نداشتم اینجوری باشه من فک میکردم مث زوم و زیبوک یه بخش دیگه به زبانشناس اضافه میکنین و اونم اسمش زبان آموزه!!!حالا همرو بهم ریختین معلوم نیس منابع زوم کجاست زیبوک کجاست من چقد انتظار کشیدم این دوتا ادغام بشن اما حالا که شده میبینم اون چیزی نیست که من میخواستم
بعدش اگه اینطور باشه که کلی از اشتراکمم همینجوری الکی میپره
ببینید من برنامه زبانشناسم تا تاریخ 29/2/1405 اشتراک داره و زبان آموزمم تا 13 ماه و 5 روز دیگه

الان توی همین برنامه پرو که منتشر کردین فقط اشتراک زبان آموزم یعنی همین سیزده ماه نوشته شده خب اینجوری باشه که کلی از اشتراکم میره رو هوا

2 پسندیده

نه از دسترس خارج نمیشه. دقیقا برای اینکه مشکلی از بابت کاربرای قدیمی زبانشناس بوجود نیاد اونو میذاریم که همونطوری بمونه. و اینکه توی اپلیکیشن جدید با توجه به سرعت توسعه ای که داره موارد رو میتونین گزارش کنین که بهبود پیدا کنه. البته بخشی از مواردی که گفتین احتمالا به خاطر اینه که هنوز با محیط اپ جدید آشنا نشدین.

2 پسندیده

احتمالا منتقل نشده و باگ هست. با تیم پشتیبانی در ارتباط باشین تا درستش کنن.

2 پسندیده

سلام آقای ناصری خسته نباشید :cherry_blossom: ممنون بابت زحماتتون

لطفا قابلیتی به اپلیکیشن اضافه کنید که هرکس بتونه منابع خودش رو اضافه کنه (که فقط برای خودش قابل استفاده ست)

1 پسندیده

سلام آقای ناصری بزرگوار ممنونم از شما و تیمتون برای این اپلیکیشن بی نظیر

دقیقا سوال من و خیلی از کاربران اینه که اشتراک زبانشناس پرو طبق اشتراکی که در زبان آموز داریم محاسبه میشه یا اشتراک زبانشناس معیار محاسبه است؟ یا اونی که مدت اشتراکش طولانی تره؟

ببینید من تا ۶/ ۱۴۰۵ ( یعنی بیشتر از ۲ سال دیگه) اشتراک زبانشناس دارم ولی ۱۵ ماه از اشتراک زبان آموز
اگه زبانشناس پرو رو نصب کنم اشتراکم تا کی ثبت میشه؟
ممنون از پاسخگویی شما

2 پسندیده

مطمعن باشیم که از دسترس خارج نمیشه؟یعنی برا همیشه وجود داره خیالمون راحت باشه؟

و یه سوال دیگه،زمانی که بخوایم اشتراک بخریم فرقی نمیکنه توی هر کدوم از برنامه ها باشه؟منظورم اینه که مثلا توی یکیشون اشتراک بگیریم برا اون یکیم ثبت میشه؟

1 پسندیده

بهشون گفتم تا ببینیم چی میشه

1 پسندیده

عزیزم قابلیت های زبانشناس کاملا به زبانشناس پرو اضافه شده برای دسترسی به منابع کتاب ها، فیلم ها، پادکست ها و… کافیه از بخش کاوش سرچ کنید. قبلا در زبانشناس هم از طریق کاوش سرچ میشد در اپ پرو هم همینطوره

3 پسندیده

اشتراک هر دو باهم به زبانشناس پرو منتقل میشه.

3 پسندیده

این برنامه زبانشناس پرو در اپ استور نیست؟

1 پسندیده

اپ زبانشناس پرو جایگزین اپ زبان آموزه‌. میتونین خریدتون رو با زبانشناس پرو انجام بدین.

3 پسندیده

اگر منظورتون آیفونه، نه متاسفانه. فعلا برای نسخه های اندرویده

1 پسندیده

به‌به
من کلا از آپدیت‌های بزرگ خوشم میاد
بریزی بکوبی از نو بسازی
درسته اولش به خاطر عادتی که کردیم ممکنه حس خوبی نداشته باشیم ولی باور کنید چند وقت دیگه یادتون می‌ره قبلیه چی بود و پیش خودتون می‌گید این یکی خیلی بهتره.

طراحی قبلی مشکلات و بی‌نظی‌هایی داشت که طراحی جدید تغییرشون داده.
پرچمتون بالاست.

ادغام هم که دیگه نگو
کلا از پراکندگی خوشم نمیاد و ادغام کار بسیار به جایی هست.
:star_struck:

پی‌نوشت:
آقا زبان طراحی اندروید رو پشتیبانی کنید
Material U به علاوه‌ی آیکونی که بتونه هم رنگ تم گوشی بشه.

4 پسندیده

سلام سپیده جان واقعا ممنونم :heart_eyes:
خیلی عالیه این اپ جدید :star_struck::star_struck::star_struck:
همه امکانات زبانشناس به زبانشناس پرو اضافه شدند به جز تالار زبانشناس و آواتار (منظورم جغده هست)درست متوجه شدم؟

3 پسندیده

سلام مجدد عزیزم، بله به زبانشناس پرو منتقل شده

2 پسندیده

سلام ، قراره افزایش قیمت صورت بگیره یا خیر ؟

1 پسندیده