درود دوستان
منم امشب حال نداشتم ولی زنجیرم حفظ شد مقداری لغت و گوش کردن به پادکست
🫶🏼
درود ، ، ،،، یه شخص عزیز و موفقی بهم گفت انگیزه به تنهایی بود و نبودش موفقیت نمیاره
نظم و استمراره که نتیجه بخشه
حتی بدون انگیزه ولی با تلاش هم میشه موفق شد
In my opinion the report homework it’s so important
سلام دوستان به نظر من گزارش دادن به همدیگه این باعث میشه که ایجاد یه انگیزه بشه باعث میشه که اون کارو ول نکنی مدام تو ذهنته که انجام بدی مثلاً من خودم زنجیره اکثر موقعها شکسته میشد ول میکردم ولی الان حدود دو ماه مداوم دیگه دارم تمرین میکنم حتی تایم کم باشه،و یه عادت شده برام
من چندین سری زنجیرم شکسته شده و ولش کردم و دوباره بعد از چند ماه دوباره برگشتم من طبق علاقه خودم به زبان دوست دارم یاد بگیرم و تو محیط یا محل کارم بیشتر شاید به کارم بیاد دارم یاد میگیرم و آنچنان زور یا نیازی بالا سرم نیست که باید زبان یاد بگیرم ولی تو یه جمع تو یه گروهی وقتی میبینم نفراتی هستند مثل من دارن تلاش میکنند منم خودم را ملزم میکنم ادامه دهم ،البته این بستگی به هدفتون داره که زبان چقدر برایتون مهم است
آقا ماهان نگران نباش ما هستیم نمیذاریم زنجیرت بشکنه هر کی هم بخواد بره نمیذاریم ،،، گوششو قیچی میکنیم ویس امشب شما پس کو؟ قبول نیست اینجوری ،،،،هرشب باید بفرستین
ممنونم مرسی والا امروز حسش نبود انشالله فردا یا پس فردا چشم
اوکی ،،،،
هِلو اِوری وان
هاواریو،،، آی وانا پرکتیس… آخرش هم میگین تنگیو فور لیسن مای وُیس
این هفته چه هفته ای بوداااا … شلوغ !
و فردا رو رد کنم و خلاص!
هر وقت من برنامه می ریزم ، خراب میشه.
این هفته برنامه مو می فرستم اینجا که بلکه بهتر ببرمش جلو.
امروز نیم ساعت .
سلام گلم
خدا نکنه بگیره دلت
منم به توصیه دوستم دارم انیمیشن نگاه می کنم و خان آکادمی رو به برنامه ام اضافه کردم
این مدت ۴ تا انیمیشن دیدم که همشون قشنگ بودند و پیشنهاد می کنم اگه ندیدید ببینید
کوبو ، کورالاین، غارنشینان۱ و ۲
همچنان قدرت رو توی برنامه دارم ولی خب یه مدت تصمیم دارم تایمش رو کمتر کنم جهت تنوع و به جای ۱۰ روز هر درس احتمالا ۲۰ روز طول می کشه
لایتنر رو هم هر روز توی برنامه ام دارم
به امید موفقیت همه دوستان
منم همینطور
عزیزم
آفررین بر تلاش شما
من امروز نیز زنجیره رو حفظ کردم
«عهد نابستن از آن بِــــــه که ببندی و نپایی»
#سعدی
سلام صبحتون بخیر
دیروز ۱ ساعت
چطورین قشنگا
ما امروز ناهار جوجه چینی داریم ، بفرمایید
من زنجیرم رو حفظ کردم انشالا تا آخر شب هم فایل صوتی گوش میکنم ،،،،
Are you a cannibal ?!?
That’s great, keep doing it
Yes I am my heart is melting for her and I wanna eat her chubby little hands
درود و شبخوش به دوستان گرامی
۴۵m practice
سلام صبحتون بخیر
دیروز نیم ساعت زبانشناس
سلام دوستان. وقت بخیر. از کجا تایپ میکنید تو این قسمت مربوط به چالش، چرا پیداش نمیکنم. و اینکه آیا میتونم سوال هم بپرسم؟