چالش شدت 1403❤

خیلی ممنون زحمت کشیدید :cherry_blossom:
فکرشو نمی‌کردم انقد خونده باشم :heart_eyes:

3 پسندیده

:x: در مورد اهنگ سعی کنید اهنگایی رو گوش بدید که سطح دوپامین شماره بالا پائین نکنه…
تاثیرشو خواهید دید، باعث میشه که تمرکز شما بالاتر بره.

:white_check_mark: یه جمله هم یکی میگفت: من نمی نویسم که یادم بمونه، مینویسم که یادم بره:astonished:
هر چی ذهن ادمو پر کرد یا اومد تمرکز مارو به هم بزنه همون موقع روی کاغذ بنویسینش…

:white_check_mark: اهریمن یا همون شیطانِ شما، لازم نیست کسی رو به اعمال نکوهیده دعوت کنه، فقط کافیه که شما رو از یادِ قدرتِ ماورائی و نیکو دور کنه…

:yin_yang: یین و یانگ، خوبی و بدی و … بنظرم این چرخه ی متعادل باید همیشه باشه…

:white_check_mark: وسواسِ ذهنی که شامل نظافت، مرتب بودن، یا چِک کردن چیز ها، یا فکر کردن به رفتارهای گذشته یا حرفایی که زدیم…
در صورتی ایجاد میشه که این کار ها بصورت بیش از حد اتفاق بیفته…
مثل کسی که دوبار در ماشینشو چک کرده و دیده قفله
بازم سه باره چِکِش میکنه…
منم خودم وسواس ذهنی داشتم ولی این جمله از یه دوستی در یه سایتی تونست نجاتم بده.
هر وقت میخوام دوباره یا سه باره یه کاری رو انجام بدم اینو میگم و بیخیالش میشم.

امیدوارم بتونیم همگی در جامعه ی هر چند کوچکی که داریم حداقل روی یک نفر هم که شده تاثیرِ مثبت بزاریم و بعدش بمیریم:saluting_face:

شب خوش:100:

:rose:

5 پسندیده

سلام
امروز یک ساعت و نیم مطالعه زبان
بیشتر درگیر لایتنر زبانشناس پرو بودم نمیدونم چرا بالای ۶۰۰ تا لغت یادآوری داشت:grimacing:

لایتنر زبانشناس صفر میشه پرو باز یه لغات دیگه داره:woozy_face:

قشنگ بود

شبتون بخیر

4 پسندیده

:joy::joy::joy:
من تا حالا از خود زبان اموز کلمه ای رو لایتنر نکردم و خیلیم میترسم بیام با پرو لایتنر رو باز کنم کلا لایتنرم به هم بریزه، در کل با زبانشناس عادت کردم…

دست نخورده…
جالبه حتی اعداد این دو تا اپ هم با هم فرق داره…

4 پسندیده

13 شهریور

4 پسندیده

لایتنر زبانشناس پرو همون کلماتی هست که توی لایتنر زبانشناس هست حتی یادداشت ها هم میاد
قاطی نمیشه مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید :face_with_hand_over_mouth:
فقط انگار سیستمش فرق می کنه مثلا کلماتی که توی حافظه بلندمدت زبانشناس رفته توی پرو هنوز کوتاه مدت مونده مثال ها هم که اصلا از خود درسها نیست به صورت رندوم میاره:weary:
من دیروز۶۰۷ تا لغت توی پرو داشتم امروز ۱۱۷ تا
در صورتی که توی زبانشناس ۷۳ لغت بود

برای شما چرا حافظه کوتاه مدت و بلند مدت ۰ زده
نیاز به یادآوری ۱۰۳۶:face_with_spiral_eyes:

3 پسندیده

با سلام
با این اوصاف بنظرم لایتنر رو از همینجا دنبال کنید سنگین تره:sweat_smile:

فک کنم هم گام سازیش مشکل داره
چون همونطور که گفتم اعداد اموخته شده و یاداوری و … در هر دو متفاوته

2 پسندیده

+30 دقیقه اسپیکینگ

5 پسندیده

سلام حدود ۲ ساعت

شبتون بخیر

3 پسندیده

GN
:microbe::worm::fly::mosquito::scorpion::cockroach::spider::cricket::lady_beetle::beetle::honeybee::ant::bug::butterfly::snail:🪼:coral::shell::squid::shrimp::lobster::crab::octopus::shark::blowfish::tropical_fish::fish::seal::dolphin::whale2::whale::t_rex::sauropod::dragon::dragon_face::snake::lizard::turtle::crocodile::frog:🪿:bird::black_large_square::parrot::peacock::flamingo::dodo::owl::swan::duck::eagle::dove::penguin::bird::hatched_chick::baby_chick::hatching_chick::rooster::chicken::turkey::badger::kangaroo::skunk::otter::sloth::panda_face::polar_bear::koala::bear::bat::mouse2::hedgehog::mouse::beaver::hippopotamus::chipmunk::rhinoceros::rabbit2::mammoth::rabbit::elephant::hamster::giraffe::rat::llama::camel::pig::dromedary_camel::cow2::goat::water_buffalo::rhinoceros::ox::mammoth::cow::pig_nose::bison::boar::deer::pig2::zebra::unicorn::lion::racehorse::black_cat:🫏:cat2:🫎:cat::cow::raccoon::leopard::fox_face::deer::wolf::tiger::poodle::service_dog::guide_dog::dog2::dog::orangutan::gorilla::monkey::monkey_face:

4 پسندیده

سلام گزارش امروز 64 دقیقه . به خاطر اینکه هنوز برای من روز جدید نیومده و وقتی بخوابم و بیدار بشم پنج شنبه حساب میکنم .

5 پسندیده

4 پسندیده

Hello everyone
Yesterday, I allocated a considerable 4-hour period to my English pursuits, and today, I have committed an additional 4 hours to engaging with my English lessons.

4 پسندیده

+30 دقیقه اسپیکینگ

5 پسندیده

چرا آخه؟!؟:neutral_face:

شخ:cat2:

3 پسندیده

سلام
گزارش ۱۵ شهریور : فقط ۴۰ دقیقه
شبتون بخیر

5 پسندیده

4 پسندیده

Hi
I allocated one hour of my time to English pursuits.

4 پسندیده

/:that’s it

4 پسندیده

GN​:om:

3 پسندیده