معنی عبارت There you have it چیست؟

معنی عبارت There you have it چیست؟

این تاپیک مربوط به «جین شغل جدید می‌خواهد» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستان‌ها»

سلام دوست عزیز
عبارت “There you have it” تو زبان انگلیسی معانی مختلفی داره که بسته به لحن و موقعیت جمله می‌تونه متفاوت باشه.

معانی رایج عبارت “There you have it” عبارتند از:

• “این هم (از این) !” : این عبارت برای معرفی یا ارائه چیزی، تایید یه موضوع، یا توضیح و شفاف‌سازی یک مطلب استفاده می‌شه.
  • “مشکل حل شد!” : این عبارت برای نشون دادن اینکه مشکلی حل شده یا راه حلی پیدا شده استفاده می‌شه.
  • “حالا می‌فهمی؟!” : این عبارت برای تاکید روی اینکه مخاطب باید موضوعی رو درک کرده باشه یا برای نشون دادن اینکه سوالی پاسخ داده شده استفاده می‌شه.
  • “اینطوریه!” : این عبارت برای توصیف یا توضیح چگونگی انجام کاری یا نحوه‌ی عملکرد چیزی استفاده می‌شه.

مثال:

• معرفی: “I’ve been working on this project for weeks, and there you have it - a new website!” (هفته‌ها روی این پروژه کار کرده‌ام، و این هم نتیجه‌اش - یک وب‌سایت جدید!)
  • تایید: “You’re right, I was wrong. There you have it.”
    (حق با تو بود، من اشتباه می‌کردم. این هم (از این)!)
  • توضیح: “I’m not sure how to do this, but there you have it - a step-by-step guide.”
    (مطمئن نیستم چطور این کار را انجام دهم، اما این هم - یک راهنمای گام به گام!)
  • حل مشکل: “I tried everything, but nothing worked. Then I did this, and there you have it - the problem is solved!”
    (همه چیز را امتحان کردم، اما هیچ چیز درست نشد. سپس این کار را انجام دادم و این هم از این - مشکل حل شد!)
  • فهمیدن مطلب: “You don’t believe me? There you have it - the proof!” (باور نمی‌کنی؟ این هم - مدرکش!)
  • توصیف: “There you have it - how to make a perfect cup of coffee.” (این هم - نحوه درست کردن یک فنجان قهوه عالی!)

لینک زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.