این تاپیک مربوط به درس «دوشنبه صبح» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «کسب و کار British Council»، دوره «شما استخدام شدید»
این پادکست کلا ترجمه نشده
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، این دوره ترجمه نداره، ولی در کل برای دسترسی به ترجمه دورهها نیاز به اشتراک هست، بعد از مطمئن شدن از اشتراک میتونید وارد هر درس بشید و از قسمت تنظیمات شیوهی نمایش متن رو روی انگلیسی فارسی قرار بدید.
اگر نیاز به دروس ترجمه شده دارید میتونید تو قسمت کاوش عبارت “دروس ترجمه شده” رو تایپ کنید و این دروس رو پیدا کنید.
سلام سحر خانوم . ممنون بابت پاسختون . من اشتراک یکساله دارم . و سطح زبانم هم به b1 رسیده و اینکه دوست دارم انگلیسی رو با لحجه British یاد بگیرم .
ظاهرن متاسفانه دروس آموزشی با این لحجه ترجمه نداره . مثلن دوره آموزشی انگلیسی با لوسی خیلی برای من خوبه و دقیقن همونیه که میخام ولی به قسمت تنظیماتش که میرم نوشته فقط انگلیسی .
اینو یه پیگیری بکنید که اضافه بشه چون من و خیلیای دیگه که هزینه اشتراک یکساله رو پرداخت کردیم به این ترجمه فارسی نیاز داریم و این یک باگه در سیستم شما.
ممنون میشم حلش کنید.
بنده یکی از همکاران پشتیبان رو تگ میکنم تا اطلاعات بیشتری درمورد دورههای آموزشی بهتون بدن.
@sepide-str
سلام وقت بخیر
دوره های بریتیش با ترجمه هم داریم مثل نیمچه داستان ها، انگلیسی در محل کار، انگلیسی شکسپیری، انگلیسی با علیرضا.
اینها دوره هایی بود که در ذهنم بود رو معرفی کردم.