سلام بچه ها من یه ساله زبانشناس و توی گوشیم دارم ولی ادامه دار گوش نمیدم ، یه روز گوش میدم دیگه حوصلم نمیگیره
چیکار کنم؟
راستی سطحم هم پایین نیست ترم آخر هستم فقط حوصلم نمیگیره گوش بدم
@sepide-str
سلام دوست خوبم یه سال خیلی زمان خوبیه که داری بهش تعهد میذاری، و رسیدن به ترم آخر نشون میده که واقعاً پیشرفت کردی. اما طبیعیه که گاهی اوقات انگیزه آدم کم بشه، مخصوصاً وقتی که داری یه کار رو برای مدتی طولانی انجام میدی.
اینجا چند تا نکته هست که میتونه بهت کمک کنه تا دوباره به مسیر برگردی:
اهداف واقعبینانه تعیین کن:
یهو یه هدف بزرگ و دستنیافتنی برای خودت نذار. به جای اون، روی یه سری هدف کوچیکتر و کوتاهمدت تمرکز کن. مثلاً میتونی هدف بذاری که هر روز 15 دقیقه به فایل های صوتی زبانشناس گوش بدی و سعی کن منبع موردعلاقه اتو انتخاب کنی، یا هر هفته یه درس جدید رو تموم کنی. وقتی به این هدفهای کوچیک برسی، انگیزه پیدا میکنی که به کار ادامه بدی.
برنامهریزی داشته باش:
مشخص کن که هر روز یا هر هفته چه زمانی میخوای به زبانشناس گوش بدی. سعی کن این زمان رو توی برنامهی روزانت بذاری، مثلاً بعد از ظهر یا قبل از خواب. وقتی یه برنامه داشته باشی، به احتمال زیاد بهش پایبند میمونی.
سعی کن از روشهای دیگه هم برای یادگیری استفاده کنی، مثلاً کتاب بخون، فیلم و سریال ببین، یا با یه پارتنر صحبت کن. این کار باعث میشه که یادگیری زبانت متنوعتر بشه و انگیزهات رو حفظ کنی.
خودت رو تشویق کن:
هر وقت به یه هدف میرسی، به خودت یه جایزه بده. این جایزه میتونه هر چیزی باشه که دوست داری، مثلاً یه غذای خوشمزه، یه فیلم جدید، یا یه لباس جدید. تشویق کردن خودت بهت کمک میکنه تا انگیزهات رو حفظ کنی و به یادگیری ادامه بدی.
یادگیری رو لذتبخش کن:
سعی کن یه جوری زبانشناس گوش بدی که برات لذتبخش باشه. مثلاً میتونی به یه درس گوش بدی که در مورد یه موضوعی هست که بهش علاقه داری، یا میتونی موقع گوش دادن پیادهروی کنی یا کار خونه انجام بدی. وقتی یادگیری رو لذتبخش کنی، به احتمال زیاد بیشتر بهش پایبند میمونی.
یادگیری زبان یه سفره، نه یه مقصد. مهم اینه که از این سفر لذت ببری و ازش درس بگیری. اگه یه روز حوصله نداشتی، اشکال نداره. فقط کافیه دوباره به خودت یه انگیزه بدی و به مسیر ادامه بدی.
موفق باشی!