تفاوت Optimist و optimistic چیست؟

تفاوت کلمات زیر به غیر از تفاوت در صفت و اسم بودن، چیست؟
Optimist/optimistic
و
Pessimist/pessimistic
و
realist/ realistic

مثال:

I am pessimistic
I am pessimist

دقیقا مثل
I am teacher
I am neat

سلام دوست عزیز
درسته که optimist و optimistic با هم و pessimist و pessimistic با هم معانی مشابهی دارن، اما تفاوت‌های ظریفی هم بینشون وجود داره که تو نحوه‌ی استفاده از اون‌ها تو جمله تاثیر می‌گذاره.

کلمات Optimist و pessimist اسم هستن و برای اشاره به شخص به کار می‌رن.

کلمات Optimistic و pessimistic صفت هستن و برای توصیف ویژگی یه شخص یا چیز به کار می‌رن.
درواقع تاکیدشون تو جمله تفاوت داره.
به طور کلی، از اسامی برای تعریف کلی یه شخص استفاده می‌شه، در حالی که از صفات برای توصیف ویژگی‌های خاص یه شخص تو یه زمان خاص یا تو یه موقعیت خاص استفاده می‌شه.

مثال:

• My friend is an optimist.

(دوست من یک خوش‌بین است.) - تو این جمله، از اسم optimist برای تعریف کلی دوستتون به عنوان یه شخص خوش‌بین استفاده می‌شه.

• My friend is optimistic about the new job.

(دوست من در مورد شغل جدید خوش‌بینه.) - تو این جمله، از صفت optimistic برای توصیف ویژگی خاص خوش‌بینی دوستتون در مورد شغل جدید استفاده می‌شه.

نکاتی برای تمایز بین optimist/optimistic و pessimist/pessimistic:

• اگر می‌خواید به طور کلی در مورد شخصیت یه شخص صحبت کنید، از اسم استفاده کنید.
  • اگر می‌خواید ویژگی‌های خاص یه شخص رو تو یه زمان یا موقعیت خاص توصیف کنید، از صفت استفاده کنید.

در مورد مثال‌های شما:

جمله‌ی I am pessimistic. جمله‌ی کاملی نیست. شما باید مشخص کنید که در مورد چه چیزی بدبین هستین. مثلاً:

I am pessimistic about the future of the economy.
(من نسبت به آینده‌ی اقتصاد بدبین هستم.)

I am pessimistic about my chances of winning the race.
(من نسبت به شانسم برای برنده شدن تو مسابقه بدبین هستم.)

و در جمله‌ی I am pessimist. از اونجایی که کلمه‌ی pessimist یه اسم هستش بهتره قبلش از حرف تعریف a استفاده بشه.

I am a pessimist. (من بدبین هستم.)

درمورد کلمات realist و realistic هم به همین ترتیبه.
کلمه‌ی Realist اسمیه که برای اشاره به شخص واقع‌بین به کار می‌ره.
و کلمه‌ی Realistic صفته و برای توصیف ویژگی واقع‌بینی یه شخص یا چیز به کار می‌ره.