علت استفاده از with در جملهی زیر چیست؟
در جمله I can stick paper with tape
و چرا از by استفاده نشده؟
این تاپیک مربوط به درس «انشا دانش آموزان من - از اما» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «قصه های شاگردان Emma» ، فصل «قسمت ۱»
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، از with برای نشون دادن ابزار یه کار استفاده میشه، اینجا تو جملهی I can stick paper with tape داره نشون میده که ابزار چسبوندن کاغذ چسب هستش. پس استفاده از with صحیحه.
ولی از by برای نشون دادن عامل یه کار استفاده میشه.
اینجا چسب عامل کار نیست، بلکه ابزار کاره، پس استفاده از by صحیح نیست.
و یه نکته اینکه به ترجمهها دقت نکنید، درسته by به معنی بوسیله هستش ولی کاربردش با with متفاوته.
تفاوت کاربرد by و with رو میتونید تو لینکهای زیر ببینید.
سلام دوست عزیز
درسته که هر دو به معنی “با” هستن ولی در جملهی “We start our day with food” استفاده از by به جای with غلطه.
دلایل:
معنی:
کلمهی With نشون دهندهی همراهی یا ابزار هستش. در این جمله، غذا همراه ما در شروع روزه.
کلمهی By نشون دهندهی عامل انجام کار هستش.
کاربرد:
کلمهی With برای اشخاص، اشیاء، و مفاهیم انتزاعی به کار میره.
کلمهی By بیشتر برای اشخاص و انسانها به کار میره.
مثالهای جایگزین:
We start our day by eating food.
(غذا رو میخوریم و روز خود رو شروع میکنیم…
سلام عزیز
کلمهی by به یه عاملی اشاره داره که کاری رو انجام داده، این عامل میتونه شخص، حیوان اشیا یا موقعیتها باشه.
He was attached by a dog.
او توسط یه سگ مورد حمله قرار گرفت.
اینجا عامل این اتفاق سگ هستش.
ولی کلمهی with برای اشاره به یه ابزار که برای انجام دادن کار استفاده میشه، به کار میره. این ابزار میتونه اعضای بدن یا اشیا باشه.
مثال:
The victim was murdered with a sharp knife.
قربانی با یه چاقوی تیز به قتل رسیده.
اینجا یه ابزاری برای انجام دادن اون عمل استفاده شده.
پس با تو…
و یه نکتهی دیگه اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن لینک زیر رو مطالعه کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…