ساختار جمله If you were to enter چیست؟

تا به حال به همچین ترکیبی برنخورده بودم ( ساخت جمله مجهول tobe+pp) یه چیزه اما اینجا بعد فعل to be فعل مصدر اومده ، لطفا راهنمایی کنید اسم این ترکیب چی هست تا بتونم در گوگل بیشتر راجبش بخونم و مطلب پیدا کنم

و ممنون میشم اگر درمورد s بعد تاریخ هم تو ضیح بدید
دوستان:pray:
1900s دهه هزار و نهصد یا سده هزارو نهصد؟

این تاپیک مربوط به درس «داستان انگلیسی شامپازه ها هم انسان اند» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان های کوتاه»، فصل «شامپازه ها هم انسان اند»

سلام وقت بخیر

اون s دهه هستش،

ترجمه جمله میشه «اگه قرار بود برم داخل، یا اگه قرار بود وارد بشم» با توجه به if که اول جمله اومده این جمله شرطی هست ،

اصولاً اگر به صورت انگلیسی داخل گوگل سرچ بزنید اطلاعات بهتر و جامع تری براتون میاره

1 پسندیده

ممنونم دوست عزیز ، جمله شرطی رو تقریبا میشناسم اجازه بدید سوالمو بنحو دیگه ای مطرح کنم ،سوال من در مورد ترکیب زیر هست که این ترکیب دیگه if نداره ،

Tobe +to+verb
Was to live
در این مثال
They chose to send her to Gambia,
where she was to live in a rehabilitation centre for chimpanzees.
آیا این ترکیب هم معنی it supposed to be هست

ممنون میشم اسم ترکیب رو هم ذکر کنید تا بتونم اطلاعات بیشتری رو پیدا کنم ؟

سلام مجدد
ممنون از شما چون که این سوال باعث شد یه سرچ بزنم و خودم هم مطلب جدیدی یاد بگیرم،
چیزی که داخل اینترنت پیدا کردم رو برای شما هم کپی میکنم
Was to…" construction means that something that was supposed to be done/happened in the past, is indeed done/happened.
“Was have to…” construction means that something that was supposed to be done/happened in the past wasn’t actually done or didn’t happen at all.

البته من یکی از اساتید رو هم تگ میکنم تا توضیحات کاملتر و جامعتر رو بهمون ارائه بدهند. @atefeh-b1

سلام دوست خوبم.
این عبارت از شرطی نوع دوم میاد. همون If you entered رو اگر در نظر بگیریم، قابل‌فهم‌تر می‌شه.

این‌جور عبارت‌ها در جمله‌ها (If I were to، If she was to) برای موقعیت‌هایی استفاده می‌شه که درباره‌ی چیزی که قرار بود اتفاق بیفته صحبت می‌کنیم. یه حالت تأکیدی از شرطی داره.
ساختار be + to infinitive حالت رسمی‌تری داره، برای پیشنهادها و درخواست‌های مؤدبانه با کار می‌ره، یا برای وقت‌هایی که یه حالت فرضی‌تر و کمتر محتمل رو می‌خوایم بگیم.

یه‌جور infinitive of purpose هست. می‌تونید عبارت was to + infinitive رو سرچ کنید.