تا به حال به همچین ترکیبی برنخورده بودم ( ساخت جمله مجهول tobe+pp) یه چیزه اما اینجا بعد فعل to be فعل مصدر اومده ، لطفا راهنمایی کنید اسم این ترکیب چی هست تا بتونم در گوگل بیشتر راجبش بخونم و مطلب پیدا کنم
و ممنون میشم اگر درمورد s بعد تاریخ هم تو ضیح بدید
دوستان
1900s دهه هزار و نهصد یا سده هزارو نهصد؟
ممنونم دوست عزیز ، جمله شرطی رو تقریبا میشناسم اجازه بدید سوالمو بنحو دیگه ای مطرح کنم ،سوال من در مورد ترکیب زیر هست که این ترکیب دیگه if نداره ،
Tobe +to+verb
Was to live
در این مثال
They chose to send her to Gambia,
where she was to live in a rehabilitation centre for chimpanzees.
آیا این ترکیب هم معنی it supposed to be هست
ممنون میشم اسم ترکیب رو هم ذکر کنید تا بتونم اطلاعات بیشتری رو پیدا کنم ؟
سلام مجدد
ممنون از شما چون که این سوال باعث شد یه سرچ بزنم و خودم هم مطلب جدیدی یاد بگیرم،
چیزی که داخل اینترنت پیدا کردم رو برای شما هم کپی میکنم
Was to…" construction means that something that was supposed to be done/happened in the past, is indeed done/happened.
“Was have to…” construction means that something that was supposed to be done/happened in the past wasn’t actually done or didn’t happen at all.
البته من یکی از اساتید رو هم تگ میکنم تا توضیحات کاملتر و جامعتر رو بهمون ارائه بدهند. @atefeh-b1
سلام دوست خوبم.
این عبارت از شرطی نوع دوم میاد. همون If you entered رو اگر در نظر بگیریم، قابلفهمتر میشه.
اینجور عبارتها در جملهها (If I were to، If she was to) برای موقعیتهایی استفاده میشه که دربارهی چیزی که قرار بود اتفاق بیفته صحبت میکنیم. یه حالت تأکیدی از شرطی داره.
ساختار be + to infinitive حالت رسمیتری داره، برای پیشنهادها و درخواستهای مؤدبانه با کار میره، یا برای وقتهایی که یه حالت فرضیتر و کمتر محتمل رو میخوایم بگیم.
یهجور infinitive of purpose هست. میتونید عبارت was to + infinitive رو سرچ کنید.