سلاام به همه
ی سوال داشتم این که من میخوام وکب یاد بگیرم حتما باید همون سری اول که میخوام معنیش یاد بگیرم باید همون موقع تو جمله یاد بگیرم؟
یا اول لایتنرش کنم مفهومش یاد بگیرم وقتی یکم راه افتادم برم مثالاش بخونم . بعدش چیکار کنم؟
از این که بخوام واسه ی کلمه همون اوایل وقت زیادی بزارم باعث میشه ی عالمه کلمه تو لایتنرم داشته باشم و نرم سراغشون!
راهکاری چیزی دارین؟
سلام وقت بخیر
اول لغت رو در داخل متن و جمله موردنظر یادبگیرید و بعدش که وارد لایتنر کردید و برای مرور، لغت رو اگر یادتون نیومد برید مثال هاش رو بخونید و خودتون هم چند تا جمله بسازید تا کاملا توی ذهنتون حک بشه
منظور از یادگیری لغت داخل متن و جمله چیه؟
باید برای این کار به چه نکاتی توجه کرد؟
یعنی اینطور نباشه که صرفاً کلمه رو با معنیش حفظ کنید.
وقتی میگیم کلمه یا عبارت رو توی زمینه یاد بگیرید یعنی متن رو که میخونید وقتی کلمهای توش جدیده، به معنی کلمه در اون جمله توجه کنید. یا اگر موقع تماشای فیلم توی یه دیالوگ یه کلمهی جدید شنیدید، معنیش رو با در نظر گرفتن تمام دیالوگ یاد بگیرید.
اینکه کلمه یا عبارتی رو بدون مثال و خالیخالی ببینید باعث میشه حفظش کنید و حفظ کردن کلمات برای یادگیری خیلی مفید نیست. چون باعث میشه یادمون بره.
اگر میخواید از لایتنر برای مرور کلمات استفاده کنید، لینکهای زیر چندین روش رو معرفی میکنن که میتونید از اونها الگو بگیرید: