سلام دوستان من حدود ۲۴ روز داستهای بچگانه رو خوندم متاسفانه بعد خودن ۲ فصل خسته شدم و رهاش کردم بعد الان با نیمه داستاها دارم ادامه میدم میخاستم بگم من وقتی دارم متن داستان رو گوش میدم و همزمان از روش نگاه میکنم حدود ۷۰ درصد رو میفهمم ب کمک دیکشنری ۹۵ درصد متن رو درک میکنم بدون نگاه ب معنی خودمم میتونم جملات رو بگم با یکم تلاش فقط تو قسمت سوال جواب خیلی گیج میشم میشه راهنماییم کنید ک چیکار کنم مشکلم حل بشه
سلام وقتتون بخیر
دوست خوبم یکی دو بار متن داستان رو با صوت بخونید و همزمان گوش بدید.
تا بدونید داستان از چه قراره و کلیت داستانو متوجه بشید
بعدش با توجه به این داستانی که متوجه شدید به سوال و پاسخ رو هم توجه کنید ببینید چه سوالی ازتون خواسته و شما چیزی که از داستان فهمیدید رو جواب بدید.
با یکی دو بار نمیتونید به تسلط برسید باید حداقل ۳۰ بار ۴۰ بار گوش بدید بخونید تا کاملاً به جملات و لغات مسلط بشید.
اگر از نحوه مطالعه این دوره مطلع نیستین در ادامه براتون برنامه پنج روزه رو قرار میدم طبق همین برنامه ۵ روزه پیش برین.
برنامه پنج روزه:
- روز اول - درک مطلب
امروز فقط به حرفای راوی گوش بده و با متن درس رو بخون. هر لغتی که بلد نیستی، بزن روش و با دیکشنری بررسیش کن. اگر لازم شد از ترجمه هم استفاده کن.
به سوالات که رسیدی، بعدِ سوال، دکمه توقف رو میزنی و بلند پاسخش رو میگی. بعد به پاسخی که راوی داده نگاه میکنی تا پاسخ صحیح رو هم یاد بگیری.
امروز 5 تا 10 بار این کار رو انجام میدی.
- روز دوم - تکرار فعالانه
امروز بعد هر جمله دکمه توقف رو میزنی و دقیقا مثل راوی تکرار میکنی. هر چی که شنیدی… صداش کی رفت بالا، کی اومد پایین؟ احساسش رو تقلید کن، بازیش کن… دقیقا مثل راوی باش.
5 تا 10 بار این کارو انجام میدی. به سوالات رسیدی نیازی نیست تکرار کنی. فقط به سوالات پاسخ بده.
- روز سوم - تکنیک سایه با متن
امروز همزمان که میشنوی با گوینده تکرار کن. به متن نگاه کن و همزمان که گوینده میگه، بدون اینکه دکمه توقف رو بزنی باهاش تکرار میکنی.
5 تا 10 بار این کارو انجام میدی. به سوالات رسیدی نیازی نیست تکرار کنی. فقط به سوالات پاسخ بده.
- روز چهارم - تکنیک سایه بدون متن
امروز دقیقا کار دیروز رو میکنی اما به متن نگاه نمیکنی. همزمان که طرف حرف میزنه تو باهاش تکرار میکنی. به سوالات که رسیدی بهشون پاسخ بده و نیازی نیست سوالات رو سایه بزنی.
5 تا 10 بار این کارو انجام میدی.
- روز پنجم - بازگویی داستان
امروز هم 5 تا 10 بار به داستان گوش میدی و میخونیش. هر بار که تموم شد میخوام داستان رو از حفظ بگی. دو تا داستان داری که باید از حفظ بگی.
یکی داستان شخص سوم و دیگری داستان شخص اول.
صدات رو ضبط کن و وقتی تمومش کردی بهش گوش بده (اجباری نیست).
میتونی دو الی سه درس رو همزمان با هم بخونی (به شرط اینکه حداقل روزانه به هر کدوم 5 تا 10 بار گوش کنی).
ممنون از راهنماییتون