میشه یکی به من بگه being brokeایا باهم معتی ورشکسته شدن میده؟اصلا چرا being اومده؟
این تاپیک مربوط به درس «قرض گرفتنِ پول» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «زندگی روزمره»
میشه یکی به من بگه being brokeایا باهم معتی ورشکسته شدن میده؟اصلا چرا being اومده؟
این تاپیک مربوط به درس «قرض گرفتنِ پول» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «زندگی روزمره»
سلام
بله میتونه معنی ورشکسته شدن هم بده البته باید کانتکس رو یه مقدار کامل تر بزارید که از قبل یا بعد از این جمله بشه فهمید که معنیش دقیقا به جی دلالت داره .
در مورد سوال دومتون که چرا Being اومده باس خدمتتون بگم که Being همون Be هست که اینجا ing میگیره و تبدیل به اسم مصدر میشه و به معنی یک statement و یا وضعیت هست
به عنوان مثال در همین جمله ای که نوشتید اگر به معنای ورشکستگی باشه میشه : ورشکسته بودن خنده دار نیست
یه مثال دیگه واس درک بهتر
Being successful takes a bunch of energy and time
دقت به معنی بفرمایید که اینجا میشه موفق بودن ، انرژی و زمان زیادی میطلبه
مثال دیگه
For the human being ,We should avoid taking people’s favor for granted
در اینجا هم for the human being به وضعیت انسانیت و انسان بودن دلالت داره و معنی کل جمله یعنی : از نظر انسانیت که بخوایم بگیم ، باید از بی توجهی به محبت و لطف دیگران پرهیز کنیم
موفق باشید
ممنونم
خواهش میکنم
سلام دوست خوبم.
کلمهی broke حالت خیلی غیررسمیای داره. خیلی معنای ورشکستی که بار رسمی و قانونی داره نمیده. همون طور که درس ترجمهش کرده «بیپولی» میتونه بهتر معنیش رو انتقال بده.
دوستمون @soltansadra.ir هم کاملاً بهدرستی دربارهی «being» راهنماییتون کردن.