سلام خدمت دوستان عزیز زبانشناس
من میخوام ی درسی رو انتخاب کنم و شروع ب خوندن
برای من داستان های واقعی و انگلیسی قدرت پیشنهاد شده
و موندم کدوم یکی رو انتخاب کنم
ممنون میشم دوستانی ک در مورد هرکدوم تجربه دارن توضیح بدن و همچنین بازخورد و روش مطالعه رو
سلام وقت بخیر
اگر محتوای انگلیسی قدرت رو متوجه میشید در شرکع کردنش تردید نکنید . فقط دو سه درس که در انگلیسی قدرت برید جلو خودتون متوجه قدرتش میشید
سوالی بود در خدمتم
سلام وقتتون بخیر
یک درس از داستانهای واقعی و یک درس از انگلیسی قدرت و مطالعه کنید ببینید به کدومش بهتر ارتباط میگیرید و هتر متوجهش میشید اونو انتخاب کنید.
بعد از اینکه انتخابش کردین طبق لینک زیر از برنامهریزیهایی که گفته شده میتونید استفاده کنید
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
سلام وقت بخیر خیلی ممنون از پاسخ شما
میتونم بپرسم درس اصلی هر درس رو چطور میخونید ؟
باید برای قسمت لغت ،داستان کوتاه و درس اصلی همش رو باید پنج استراتژی رو پیاده کرد یا خیر ؟
سپاس فراوان از راهنمایی شما
1 پسندیده