انرژی و انگیزه برای خواندن زبان

آقا سلام به همه
ببینید دوستان من توی یه مقطعی از سال یه شرایطی دارم که یادگیری زبان رو سخت میکنه
اول اینکه من توی یه مدرسه تیزهوشان درس میخونم و خب میدونید که حجم درسا بالاس
مثلا سه میرسم خونه اگه چهار شروع کنم به خوندن درسای مدرسه و تا ۹ شب اینا تموم شه،دیگه چطور انگیزه و انرژی داشته باشم برای خوندن زبان و آسیب نزنم به آموخته هام با ول کردن زبان خوندن
پیشنهادی چیزی ندارید؟؟چون من زنجیره ای دیدم با ۳۶۵ روز درحالی که بیشترین زنجیره من ۸ روزه:grimacing:
و الانم تازه دارم میوفتم رو دور زبان خوندن و مدرسه ها شروع میشه
لولمم متوسطه

1 پسندیده

سلام پیشنهاد می کنم زنجیره تون رو روی ۱۰ دقیقه تنظیم کنید و نذارید به هیچ عنوان این زنجیره بشکنه
از زمان های مرده استفاده کنید بالاخره یه تایم کوتاه استراحت که دارید یا موقع رفت و آمد یا غذا خوردن یا معذرت میخوام توی دستشویی:sweat_smile: حتی صرفا گوش دادن در این زمان ها میتونه به تثبیت آموخته هاتون کمک کنه
کسی که تیزهوشانیه حیفه هیچ تایمی برای زبان نذاره خیلی توی آینده تون تاثیرگذاره
با آرزوی موفقیت

3 پسندیده

با سلام
نمیدونم کلاس چندمید، ولی قطعا بالاتر برید زبان خودش میاد داخل درسهاتون
نگران نباشید الان کم کم حداقل ۱۰ دقیقه در روز رو مطالعه کنید، حداقل ۲ تا لغت در روز رو لایتنر کنید
نمیدونم اگه واقعا تایم ندارید، فعلا حفظ زنجیره و پیشرفت یه درصدی میتونه کمکتون کنه

البته نظر منه…

3 پسندیده

چیزی که تو زندگیم یاد گرفتم اینه که سرخلوتی نداریم، نه برای شمای محصل،نه برای من یک زن خانه دار، نه برای اونی که شاغله ، …
همه مون درگیری های زیادی داریم، اینو تو جواب تاپیکا می تونین متوجه بشین .

تنها روش که جوابه و می تونه تو رو به اون چیزی که می خوای برسونه، دیسیپلین ، تعهد ،ساخت عادته.
این که چطور عادت زبان خوندن رو بسازی، بهش متعهد بمونی ،تو شرایط سختت، تو امتحانای ثلث ات، تو مریضی و بدحالیت و دیسیپلین ات رو حفظ کنی.

بهش پایبند بمونی ، زمان و چگونگیش دستت میاد.
اون موقع اس که تازه می فهمی چقدر وقت هم داشتی،البته که اگه تو اولویت هات باشه.

موفق باشی :innocent::four_leaf_clover:

5 پسندیده

صدای Replika برام پلی نمیشه.

1 پسندیده

اون قسمتش باید اشتراکش رو تهیه کنید

1 پسندیده

رفیق جان سلام…
از من دانش آموز مدارس برتر ریاضی و کنکوری زبان به تو… همه درس‌های که می خونی یه طرف، زبانم یه طرف!

درک می کنم الان وقتت پره اما خب به قول استاد کامبیز کشاورز این ما هستیم که باید وقت خالی کنیم.

همیشه سلامت باشی.:seedling:

ممنون از همه
مرسی از راهنماییاتون

1 پسندیده