استراتژی پنجم در یادگیری زبان انگلیسی در سری انگلیسی قدرت

سلام دوستان
من دارم انگلیسی قدرت AJ Hoke رو گوش میدم و می‌خواستم 5 استراتژی رو که گفته شده به کار ببرم. مخصوصا استراتژی پنجم یعنی بازگویی داستان رو، ولی مثلا متن اصلی یه درسش 20دیقه هست و بازگویی این حجم درس واقعا زمانبره
میخواستم ببینم تو مجموعه انگلیسی قدرت، من بازگویی داستان رو برای کدوم یک از بخش های هر درس باید به کار ببرم درس اصلی یا مینی داستان؟
البته مینی داستان هم تقریبا همون قدر زمانبرن فقط محتواشون آسون تره. کلا میخوام ببینم کسی تا حالا 5 استراتژی رو تو این سری به کار برده و نتیجه گرفته یا نه؟
و اینکه اونایی که کامل زبانشون با زبانشناس خوب شده واقعا تز همین 5 استراتژی استفاده کردن؟
ضمنا چون مدتیه این مجموعه انگلیسی قدرت رو شروع کردم نمیخوام کنار بذارمش یا دنبال منبع دیگه برم تا اینو تمومش کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پسندیده

سلام و عرض ادب به نظر من شما با همین پنج استراتژی کار کنید خوبه اگر هم زمانبر هستن نگران نباشید در عوض به هر درسی کاملا مسلط میشید و این خودش زمینه ای هست برای پیشرفت مکالمتون البته به نظرم جدای از این قضیه شما با یک پارتنر هم بتونید مکالمه داشته باشید تاثیرش خیلی بیشتر از این قضیه است

1 پسندیده

سلام وقتتون بخیر باشه :tulip:
بازگویی داستان نباید عین همون درس بگید چیزی که از متن متوجه شدید رو بیان کنید
میتونید روی مینی استوری کار کنید داستانش کوتاه تر و آسونتره
نمونه ای از این چالش رو براتون اینجا میذارم میتونید ازش کمک بگیرید

1 پسندیده

سلام
ممنونم از راهنمایی تون

سلام
این چالش ها هم ایده خوبی هستن
خیلی ممنونم
ولی یه سوال، با وجود اینکه بعضی چالش ها مثل اینا مال خیلی وقت پیش هستن بازم میشه توشون ویس فرستاد و شرکت کرد؟ یا صرفا برای ایده گرفتن خوبن؟

1 پسندیده

درسته که تاریخ تاپیک ها برای خیلی وقت پیشه اما بسته نشده میتونید در داخل همین تاپیک ها فعالیت کنید
برای چالش درس های بعدی رو هم میتونید سرچ کنید و تاپیک ها رو پیدا کنید

1 پسندیده

سلامت باشین