معایب جدید ترین نسخه زبانشناس پرو ۱.۵.۷۸

با درود.

الان دو ماه میشه که آپ زبانشناس پرو را دانلود کردم. نقاط ضعفش را اشاره می‌کنم.

دوستان هم در ادامه همین بازخورد میتونن نکاتی که به نظر خودشان آمده اشاره کنند.

نسخه مورد استفاده من از

۱.۵.۷۸

در ابتدا بگم، امیدوارم دست اندرکاران زبانشناس این قابلیت را فراهم کنند که یک شخص اگر خواست بتونه برگرده نسخه زبانشناس. چون من امتحان کردم دیدم تمام اطلاعاتی از جمله لایتنر و زنجیره روزها و امتیازات وجود ندارد. وگرنه بی برو برگرد اپ زبانشناس را انتخاب می‌کنم.
این آپ به فضاش به شدت بچگانه است و جدی نیست. آپ زبانشناس فضای شسته و رفته‌ای داره ولی نسخه پرو بچگانه و بی نظم. و خیلی از آیتمها بی معنی است. انگار یه نفر یه وبلاگ طراحی کرده نه یه اپ.

اما نقاط ضعف؛
۱. در نگاه اول حس می‌کنید اضافه کردن لیگ جذابش کرده. ولی اینطور نیست چون اشخاصی که با شما رقابت دارند میتونن با پرداخت پول امتیازشونو دوبرابر کنند و رتبه بالاتری از شما داشته باشند. که این رسماً موجب بی معنی شدن قسمت لیگ و اساسا رقابت می‌شود. گزینه خرید الماس برای لیگ باید غیر فعال باشد. وگرنه یک افزونه الکی است.
همچنین بدست آوردن الماس نباید محدود به آزمون باشد باید مربوط به تمام بخش‌های زبانشناس شامل: کتب، پادکست، موسیقی، و… باشد. طرف کلا سه روز است اپ را نصب کرده در فاصله ۱ تا ۲ ساعت ۱۰۰۰ بلکه بیشتر امتیاز جمع می‌کنه و مثلا یه مقام میاره، اینکارو خرید الماس( به بهای ۱۰ تا ۹۰ هزار تومان) و فقط تمرکز روی آزمونها، انجام میده، که نه به نفع زبان آموز است (البته تازه وارد ها ممکنه متوجه نشوند) نه به نفع افزونه لیگ.
کلا لیگ با این شمایل بچگانه و اضافه است.

در مجموع الماس فقط برای خرید اشتراک استفاده بشه دارای معنا است و عدالت هم پشتش دارد. شما زبان بیشتر بخونی الماس بیشتری بدست میاری.
ضمنا این جمع آوری امتیاز به چکار میاد؟ اگر برای مقایسه خودت با دیگرانه که اساسا جفنگ و بی معنی است. مقایسه کردن خودت با افرادی که نه میشناسیشون و نه شرایطشونو می‌دونی یجور مریضی است. این امتیاز فقط باید برای مقایسه عملکرد خودت با خودت در یک بازه زمانی مشخص کار آمد است. وگرنه از بیخ چرنده.

۲. تلفظ لغات لایتنر بد است و اشتباه. و بسیاری از کلمات ناقص تلفظ میشه. و حتی در مواردی کلمات را پس پیش تلفظ می‌کنه.

۳. حالت دانلود دروس درست کار نمیکند. اگر شما در تنظیمات از بین دو حالت استریم و دانلود مثلا دانلود را انتخاب کنید که درس مدنظرتان را دانلود کنید تا اگر خواستید آفلاین هم گوش بدید باید بهتون بگم این قابلیت درست کار نمیکند. به عنوان مثال شما درس هنر قدرت از دوره اینگلیسی قدرت انتخاب کردید و دانلودش کردید روال اینطور بود که با یکبار دانلود شما چه در حالت آفلاین و آنلاین این درس را می‌توانستید گوش بدید ولی الان در حالت آنلاین برای هربار تکرار درس باید درس را دانلود کنید. احتمالا با برنامه مدیریت فایل موجود در گوشیتون یا مدیریت سیستم اندروید تداخل داره. مثلا من در پایان یک روز برای اینکه برنامه‌ها باز در پس زمینه را ببندم و فایلهای ناخواسته را پاک کنم یکبار فرآیند مدیریت سیستم را انجام می‌دهم. با اینکار تمام فایلهای دانلود شده از آپ پرو پاک میشن و فردا از نو همرو باید دانلود کنم. در حالی که در این چند سال همچین مشکلی با اپ زبانشناس نداشتم.

##حالت خودکار که پس از اتمام یک درس، درس بعدی شروع شود کار نمی‌کند.

پس در قسمت پخش دروس وضعیت اصلا خوب نیست.

۴. سیستم امتیاز دهی خیلی ساده است شما در اپ زبانشناس می‌توانستید از ۱۰ دقیقه تا ۳۰۰ دقیقه برنامه روزانتونو تغییر بدید الان شده امتیازی مثلا از ۱۰ امتیاز تا ۵۰ امتیاز که دسترسی به ۵۰ امتیاز راحت است گمونم با ۱۰ دقیقه بهش می‌رسید. به نظر باید قسمت دستی را فعال کنند تا مثلا شما بتونید کسب امتیاز ۱۵۰ را برای خودتون به عنوان هدف روزانمون ثبت کنید. یا دست کم دسترسی به ۵۰ امتیاز را سختر کنند. پس اینجام چندان جالب نیست.
گاها امتیاز هارو نمیده مثلا شما لغت مرور کردید ۳۰ امتیاز گرفتید ولی به امتیازاتشون اضافه نمیشه. یا پادکست گوش دادی ۲۰ امتیاز گرفتید ولی اضافه نمیشه.
۵. حالت بالا آمدن برنامه پرو نسبت به اپ زبانشنای سریع شده ولی وقتی بالا میاد کمی به ذوقتون میخوره انیمیشنی که براش انتخاب کردن شمارو یاد دوران مهد کودک میندازه که برای اپی در این سطح جالب نیست همون نماد اصلی زبان شناس خیلی بهتر شیکتر بود.
و گزینه دنبال کننده و دنبال شونده که تقلیدی از پلتفرمهای شبکه‌های اجتماعی است ناکارآمد است. مگر قرار است کسی را دنبال کنیم یا دنبال شویم اصلا این آپ جای همچین افزونه‌ای نیست. اگر هر زبان آموزی به دنبال یار تمرینی و مکالمه‌ای باشد از تالار به راحتی می‌تواند پیگیری کند.

۶. متن دروس هم روان نیست و میپره.

۷. در اپ زبانشناس در هر درس قابلیت پرسش و پاسخ وجود داشت. مثلا شما دارید درس نیمچه داستانها را می‌خوانید در خصوص یک جمله براتون سوال پیش میاد همونجا سوالتونو می‌پرسید و کاربرای دیگه جواب می‌دادن این قابلیت هم حذف شده از قسمت دروس. و بجایش هوش مصنوعی آمده که بابت سه ماه باید ۳۰۰ ت پرداخت کنید.

۸. اگر شخصی هستید که خیلی به تالار زبانشناس سر می‌زنید باید بگم در نسخه پرو قابلیت دسترسی به تالار وجود ندارد باید جداگانه نصبش کنید یا به صفحه گوشیتون اضافه کنید.

امیدوارم تو آبدیتها بعدی این مشکلات حل بشه مخصوصا امتیاز دهی وگرنه اپ پرو نسخه خیلی ضعیفتر از اپ زبانشناس است.

تا الان یعنی تا نسخه ۱.۵.۷۸ که برای اپ پرو ارائه شده، اپ زبانشناس همچنان خیلی برتر است.

ممنونم.

9 پسندیده

اپ پرو خیلی بد ، همه چیزهایی که گفتید درست
پاکش کردم نسخه قدیمی خیلی خیلی بهتره

4 پسندیده

سلام :cherry_blossom:

کاملا موافقم باید زبانشناس همیشه در دسترس باشه چون زبانشناس پرو پر از ایراده و قابلیت های زبانشناس رو نداره به نظر من تنها مزیتش کپی متنه که همینم زبانشناس داشته و ازش حذف کردن
یکی از چیزایی که در نگاه اول جذاب به نظر میاد بخش الماسه ولی اصلا اصولی نیست چون روزانه فقط کسانی میتونن با مطالعه الماس به دست بیارن که دروس تعاملی کار کنن ولی اگه فیلم کتاب پادکست و… کار کنی هیچ الماسی بهت اضافه نمیشه.
از دسته بندی منابع ، پوشه بندی ، بی نظمی برنامه و نبودن اطلاعات هر بخش که نگم

درواقع باید اسم اپلیکیشن جدید رو میذاشتن زبان آموز پرو چون خود زبان آموزه با منابع زبانشناس همین
و امکانات کاربردی زبانشناس رو نداره

اگه میشد تو زبانشناس متن کپی کرد عالی میشد ولی الان نه رغبت به زبانشناس دارم نه نسخه پرو

3 پسندیده

با درود.

طبق صحبت با پشتیبانی گویا ستاد کل دستور داده به هیچ عنوان اطلاعات از نسخه پرو به زبانشناس قابل انتقال نباشد، خخخخخ
یعنی گیر انداختن افراد تو یه اپ ضعیف حالا بشینید تا مشکلات برطرف شود. من ۱ سالو نیم هی مشکلاتمو گزارش میدادم نه تنها برطرف نشد با پیشنهاد خودشان به نسخه پرو آمدم به این امید که برطرف شود، تازه بدتر شد.

نکته بدتر در خصوص الماس اینکه شما میتونی با پول خریداری کنید و در لیگ بکار ببندید. به این صورت که مثلا ۴۵ هزار ت می‌پردازید ۵۰۰ الماس میگیرید و بعد با این ۵۰۰ الماس در لیگ رقابت، معجون تقویتی می‌گیرید که موجب میشه امتیازاتشون از مطالعه زبان(شنیدن و خواندن) دوبرابر میشود، یعنی رسماً با پول شما میتوانید همیشه در لیگ مقام اولو داشته باشید!! خرید الماس باید برای لیگ متوقف شود.

نکته دیگه که بدست آوردن الماس محدود است و فقط از دروس آزمون یا تعاملی است و ربط مستقیمی با لیگ دارد، من قسمت لیگو بررسی کردم دو هفته، متوجه شدم طرف در طول یک ساعت ۱۰۰۰ امتیاز دریافت می‌کنه که رسماً از طریق مطالعه غیر ممکنه. این در حالی است که بدست آوردن ۳۰۰ امتیاز کار دشواری است و با دو تا چهار بار استفاده از معجون نهایت به 400 برسد حالا کمی کمتر یا بیشتر. خب یا اپ پرو باگ دارد یا برخی هنوز از نسخه‌های قبلی پرو مثل ۱.۱.۹ یا ۱.۱.۰ استفاده می‌کنند که در دادن معجون تقویتی باگ بزرگ داشت که با فعال کردنش دیگه غیر فعال نمیشد و همینطوری امتیازاتو در طول روز دو برابر میکرد، یا طرف با پرداخت پول الماس و به دنبالش امتیاز خریداری می‌کنند که باعث بی معنی شدن لیگ می‌شود. که گزینه آخر محتمل‌تر است.
خلاصه گیرو گور زیاد داره حیف نمیشه برگردم به زبانشناس یه اپ درستو حسابی عجله کردم اومدم این اپ ضعیف واقعا پشیمونم. هیچیش درست کار نمیکنه پخش کننده دروس خراب، لایتنر خراب، سیستم دانلود دروس خراب و… حالا باید ماهها بشینیم تا این مشکلات برطرف بشه. به نظر من همون نسخه زبانشناس و نگهدارید و مطالعه کنید و کلا بیخیال این نسخه کذایی بشید.

2 پسندیده

اتفاقا زبانشناس پرو خیلیم خوبه فقط جوناش مسخره است

1 پسندیده

خب اگر این مشکلات شمارو اذیت نمیکنه باید بگم: نوش جانتان.

من تازه ریختمش حدود ۶ ماه و تا به حال ادیتم نکرده

دقیقا درسته. با همش موافقم. بویژه بخش مربوط به دانلود دروس که مشکل منم هست. حافظه پنهان برنامه رو که پاک میکنم تمام داده ها پاک میشن!.. یعنی تمام فایلهای دانلود شده!!!قبلا این مشکل نبود. بعضی اوقات وقتی فایل درسی رو حذف میکنید با ورود مجدد، پخش میشه. انگار اصلا حذف نشده:face_with_spiral_eyes:بعد اینکه چرا درس های یک دوره رو نمیشه جدا جدا حذف کرد؟؟ مثلن Learn English With Series. هر قسمتش حجم زیادی داره و کلی فضای گوشی رو اشغال میکنه. برای مطالعه در حالت آفلاین مجبوریم کلش(بعنوان مثال Movies) رو دانلود کنیم چون جداگانه هم نمیشه دانلود کرد!! از طرفی وقتی می‌خواهیم بخشی رو که خوندیم حذف کنیم،گزینه ای نیست! یا همه باهم باید دیلیت بشن یا هیچکدوم!!!

1 پسندیده

اگر امکانش برات هست به نظرم برگرد به زبانشناس. من خودم برگشتم دیدم اطلاعاتم نیست لایتنرم رفته کلا زنجیره و… حالا زنجیره مهم نیست، لایتنر و اطلاعات روش مهمه برام. حضرات اگر گفته بودن آمدن به نسخه پرو مساوی است با ماندن و راه برگشت ندارد ابدا نمی‌آمدخ. نسخه زبانشناس ۱۰۰ بار بهتر است.

1 پسندیده

سلام دوستان عزیز
باگ‌های اپلیکیشن در حال رفع هستش و اپلیکیشن جدید هم ارتباطی با اپلیکیشن قبلی نداره. در واقع، این اپلیکیشن به خواسته مخاطبان طراحی شده که در اپلیکیشن آزمون و رقابت و لیگ و همچنین هوش مصنوعی وجود داشته باشه. با توجه به اینکه این امکانات با اپلیکیشن زبانشناس همخونی نداشت، ما اپلیکیشن جدیدی طراحی کردیم که این امکانات رو داشته باشه.
اگه از اپلیکیشن ناراضی هستید،من عذرخواهی میکنم که چنین تجربه‌ای برای شما پیش اومده .ما همیشه در کنار شما پیگیر مشکلات و برطرف کردن اون هستیم.

و همینطور باید بگم که اپلیکیشن زبانشناس پرو تازه طراحی شده و کمتر از یکسال منتشر شده و مسلما یکسری باگ ها که برای دستگاه های متفاوت مخاطبان بوجود اومده و همکاران فنی هم سخت در تلاش هستن که باگ ها رو بررسی و برطرف کنن.

البته در اپلیکیشن فعلا در ابتدای راه هستیم و همه تلاشمون اینه که با بازخورد ها و همراهی شما بتونیم به نقطه ایده آل برسیم.

2 پسندیده

سلام آمنه جان :tulip:
این قابلیت حذف نشده بود به مشکل خورده بود و همکاران در زبانشناس پرو اضافه کردن.

این قسمت رو دقیقتر توضیح میدید؟
بخش کاوش منظورتونه؟ و چه اطلاعاتی نبود؟

1 پسندیده

با درود.
پس اگر در راستای کاربرانی که امکاناتی همانند نسخه پرو می‌خواستند فراهم شده پس لطفا امکان بازگشت به نسخه زبانشناس را فراهم کنید که اگر یکی نخواست بتونه بدون اینکه اطلاعاتش از بین بره برگرده به همون نسخه. من امتحان کردم دیدم اطلاعاتم از بین رفته. همون طور که از نسخه زبانشناس به پرو آب از آب تکون نخورد و شرایطشو فراهم کرده بودید میتونید امکان بازگشت کاربر به نسخه قبل را هم فراهم کنید، مگر اینکه خودتان نخواهید و بخواهید با زور کاربر را تو نسخه پرو نگهدارید. تا این نسخه به یه نسخه ایده‌آل برسه چند سال طول می‌کشه.
لطفا امکان انتخاب را برای کاربر فراهم کنید. اپی که خوب باشد همه خود به خود نصبش می‌کنند این اساسا یه اپ بچه‌گانه است. تا شما بخواهید فرمشو، باگشو درست کنید چند سال گذشته.

5 پسندیده

تشکر.

1 پسندیده

سلام سپیده خانم خوبید :heart::cherry_blossom:
نمی‌دونستم به مشکل خورده کپی فکر میکردم حذف شده

راجع به پوشه بندی هم مثلا یک کتاب ده جلدی همه جلد ها با فصلها تو یک بخشن جدا نیست
صفحه اصلی هم به مرتبی زبانشناس نیست
اطلاعات درس ها رو نشون نمی‌ده مثل سطح ، تعداد لغات آبی زرد و سفید . تعداد دفعاتی که گوش دادیم
دانلودش هم مشکل داره که البته به پشتیبانی اطلاع دادم

اطلاعات کلی مثل تعداد لغات میدانم ، درحال یادگیری و…
کلا قابلیت های جذاب زبانشناس توش نیست

من میگم حالا که خیلی متفاوته از زبانشناس ، زبانشناس رو از دسترس خارج نکنید
ما با زبانشناس زندگی کردیم :smiling_face_with_tear:

4 پسندیده

مرسیییی :cherry_blossom::pray::pray:
مشکلم حل شد
همیشه دعاتون میکنم

1 پسندیده

زنجیره من تو اپ پرو قطع شده در صورتی که تو زیانشناس الان ۱۱۶۹ روزه. نمیدونم شاید بخاطر اینکه ایران نیستم و تایم فریم دو تا اپ باهم فرق داره من فعلا از زبانشناس استفاده میکنم تا مشکلات حل بشه و زنجیره من درست بشه

1 پسندیده

سلام پوریا جان. در ادامه قابلیت پرسش در تالار هم اضافه میشه.

شما میتونید با دوستانتون دستاوردهاتون رو به اشتراک بذارید و باهاشون چالش دوستانه شروع کنید. البته اگر این قابلیت مورد پسندتون نیست٬ میتونید بدون دوستان هم یادگیری رو ادامه بدید و مشکلی در یادگیریتون ایجاد نمیشه.

توی نسخه‌ی اخیر٬ بهبودی در قسمت پخش کننده دادیم. لطفا یک ویدئو از کار نکردن دکمه‌های عقب و جلو برامون میفرستید تا بهتر بتونیم مشکل رو ریشه یابی کنیم؟

توی پشتیبانی ازتون درخواست کردم یک ویدئو از این فرایند برامون بفرستید. توی پیدا کردن مشکل میتونه کمک کننده باشه. در حال حاضر فایل‌های دانلود شده در قسمت cache اپلیکیشن ذخیره میشن و در صورتی که برنامه مدیریت سیستمی قسمت cache اپلیکیشن رو پاک میکنه، باید اپلیکیشن رو در لیست استثنا قرار بدید تا فایل‌های دانلود شده پاک نشه

درود بر آقا محمد.
دیروز فیلم همه موارد را ارسال کردم به پشتیبانی، گفتند که ارسال کردند براتون.

تشکر.

ضمنا فیلم ارسالیتون بابت مشکل پاک شدن فایلهای دانلود شده از زبان شناس را دیدم فایده نداشت. همچنان فایلها پاک میشود و برای هر بار تکرار درس باید از نو دانلود کنم!

برگرد همون زبان شناس نسخه پرو دربو داغانه برادر.

اجازه بدید تیم زبانشناس مشکل ایشون رو پیگیری کنن :pray: