با درود.
الان دو ماه میشه که آپ زبانشناس پرو را دانلود کردم. نقاط ضعفش را اشاره میکنم.
دوستان هم در ادامه همین بازخورد میتونن نکاتی که به نظر خودشان آمده اشاره کنند.
نسخه مورد استفاده من از
۱.۵.۷۸
در ابتدا بگم، امیدوارم دست اندرکاران زبانشناس این قابلیت را فراهم کنند که یک شخص اگر خواست بتونه برگرده نسخه زبانشناس. چون من امتحان کردم دیدم تمام اطلاعاتی از جمله لایتنر و زنجیره روزها و امتیازات وجود ندارد. وگرنه بی برو برگرد اپ زبانشناس را انتخاب میکنم.
این آپ به فضاش به شدت بچگانه است و جدی نیست. آپ زبانشناس فضای شسته و رفتهای داره ولی نسخه پرو بچگانه و بی نظم. و خیلی از آیتمها بی معنی است. انگار یه نفر یه وبلاگ طراحی کرده نه یه اپ.
اما نقاط ضعف؛
۱. در نگاه اول حس میکنید اضافه کردن لیگ جذابش کرده. ولی اینطور نیست چون اشخاصی که با شما رقابت دارند میتونن با پرداخت پول امتیازشونو دوبرابر کنند و رتبه بالاتری از شما داشته باشند. که این رسماً موجب بی معنی شدن قسمت لیگ و اساسا رقابت میشود. گزینه خرید الماس برای لیگ باید غیر فعال باشد. وگرنه یک افزونه الکی است.
همچنین بدست آوردن الماس نباید محدود به آزمون باشد باید مربوط به تمام بخشهای زبانشناس شامل: کتب، پادکست، موسیقی، و… باشد. طرف کلا سه روز است اپ را نصب کرده در فاصله ۱ تا ۲ ساعت ۱۰۰۰ بلکه بیشتر امتیاز جمع میکنه و مثلا یه مقام میاره، اینکارو خرید الماس( به بهای ۱۰ تا ۹۰ هزار تومان) و فقط تمرکز روی آزمونها، انجام میده، که نه به نفع زبان آموز است (البته تازه وارد ها ممکنه متوجه نشوند) نه به نفع افزونه لیگ.
کلا لیگ با این شمایل بچگانه و اضافه است.
در مجموع الماس فقط برای خرید اشتراک استفاده بشه دارای معنا است و عدالت هم پشتش دارد. شما زبان بیشتر بخونی الماس بیشتری بدست میاری.
ضمنا این جمع آوری امتیاز به چکار میاد؟ اگر برای مقایسه خودت با دیگرانه که اساسا جفنگ و بی معنی است. مقایسه کردن خودت با افرادی که نه میشناسیشون و نه شرایطشونو میدونی یجور مریضی است. این امتیاز فقط باید برای مقایسه عملکرد خودت با خودت در یک بازه زمانی مشخص کار آمد است. وگرنه از بیخ چرنده.
۲. تلفظ لغات لایتنر بد است و اشتباه. و بسیاری از کلمات ناقص تلفظ میشه. و حتی در مواردی کلمات را پس پیش تلفظ میکنه.
۳. حالت دانلود دروس درست کار نمیکند. اگر شما در تنظیمات از بین دو حالت استریم و دانلود مثلا دانلود را انتخاب کنید که درس مدنظرتان را دانلود کنید تا اگر خواستید آفلاین هم گوش بدید باید بهتون بگم این قابلیت درست کار نمیکند. به عنوان مثال شما درس هنر قدرت از دوره اینگلیسی قدرت انتخاب کردید و دانلودش کردید روال اینطور بود که با یکبار دانلود شما چه در حالت آفلاین و آنلاین این درس را میتوانستید گوش بدید ولی الان در حالت آنلاین برای هربار تکرار درس باید درس را دانلود کنید. احتمالا با برنامه مدیریت فایل موجود در گوشیتون یا مدیریت سیستم اندروید تداخل داره. مثلا من در پایان یک روز برای اینکه برنامهها باز در پس زمینه را ببندم و فایلهای ناخواسته را پاک کنم یکبار فرآیند مدیریت سیستم را انجام میدهم. با اینکار تمام فایلهای دانلود شده از آپ پرو پاک میشن و فردا از نو همرو باید دانلود کنم. در حالی که در این چند سال همچین مشکلی با اپ زبانشناس نداشتم.
##حالت خودکار که پس از اتمام یک درس، درس بعدی شروع شود کار نمیکند.
پس در قسمت پخش دروس وضعیت اصلا خوب نیست.
۴. سیستم امتیاز دهی خیلی ساده است شما در اپ زبانشناس میتوانستید از ۱۰ دقیقه تا ۳۰۰ دقیقه برنامه روزانتونو تغییر بدید الان شده امتیازی مثلا از ۱۰ امتیاز تا ۵۰ امتیاز که دسترسی به ۵۰ امتیاز راحت است گمونم با ۱۰ دقیقه بهش میرسید. به نظر باید قسمت دستی را فعال کنند تا مثلا شما بتونید کسب امتیاز ۱۵۰ را برای خودتون به عنوان هدف روزانمون ثبت کنید. یا دست کم دسترسی به ۵۰ امتیاز را سختر کنند. پس اینجام چندان جالب نیست.
گاها امتیاز هارو نمیده مثلا شما لغت مرور کردید ۳۰ امتیاز گرفتید ولی به امتیازاتشون اضافه نمیشه. یا پادکست گوش دادی ۲۰ امتیاز گرفتید ولی اضافه نمیشه.
۵. حالت بالا آمدن برنامه پرو نسبت به اپ زبانشنای سریع شده ولی وقتی بالا میاد کمی به ذوقتون میخوره انیمیشنی که براش انتخاب کردن شمارو یاد دوران مهد کودک میندازه که برای اپی در این سطح جالب نیست همون نماد اصلی زبان شناس خیلی بهتر شیکتر بود.
و گزینه دنبال کننده و دنبال شونده که تقلیدی از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی است ناکارآمد است. مگر قرار است کسی را دنبال کنیم یا دنبال شویم اصلا این آپ جای همچین افزونهای نیست. اگر هر زبان آموزی به دنبال یار تمرینی و مکالمهای باشد از تالار به راحتی میتواند پیگیری کند.
۶. متن دروس هم روان نیست و میپره.
۷. در اپ زبانشناس در هر درس قابلیت پرسش و پاسخ وجود داشت. مثلا شما دارید درس نیمچه داستانها را میخوانید در خصوص یک جمله براتون سوال پیش میاد همونجا سوالتونو میپرسید و کاربرای دیگه جواب میدادن این قابلیت هم حذف شده از قسمت دروس. و بجایش هوش مصنوعی آمده که بابت سه ماه باید ۳۰۰ ت پرداخت کنید.
۸. اگر شخصی هستید که خیلی به تالار زبانشناس سر میزنید باید بگم در نسخه پرو قابلیت دسترسی به تالار وجود ندارد باید جداگانه نصبش کنید یا به صفحه گوشیتون اضافه کنید.
امیدوارم تو آبدیتها بعدی این مشکلات حل بشه مخصوصا امتیاز دهی وگرنه اپ پرو نسخه خیلی ضعیفتر از اپ زبانشناس است.
تا الان یعنی تا نسخه ۱.۵.۷۸ که برای اپ پرو ارائه شده، اپ زبانشناس همچنان خیلی برتر است.
ممنونم.