زیبوک 1404📚

اینرو منم خواندم. خیلی خوب بود.

2 پسندیده

سلام :shamrock:

کتاب تار شارلوت سطح b1

گوینده خوب

نویسنده: ای بی وایت سال انتشار: ۱۹۵۲

ادبیات کودک و نوجوان

خیلی کتاب دوست داشتنی بود

راجع به یک خوک به نام ویلیره که با کمک دوستش که عنکبوته (شارلوت) سعی میکنن جلوی قصابی شدنش بگیرن

5 پسندیده

چند جلد دیگه از مجموعه سیرک عجایب خوندم تموم نکردم مجموعه رو رفتم سراغ کتاب فارنهایت ۴۵۱

https://zabanshenas.com/deeplink/ExplorePreview/course?course_id=3544

دارم کتاب زنان کوچک رو تو اپ گوشی میدم/می‌خونم. نویسنده ش لوییزا می الکاته. یه کتاب حال خوب کنه واقعیه. البته راجع به آدم های الکی خوش نوشته نشده. راجع به آدم هایی نوشته شده که قدر موهبت باهم بودن رو می‌دونن و سختی های زندگی رو درکنار هم تحمل می‌کنن و در این بین یادشون نرفته که به بقیه هم کمک کنن. این کتاب به نظرم یادآور اینه که زندگی هرچقدرم که سخت باشه، تحمل اون سختی ها درکنار هم به مراتب راحت تر از تنهایی بار همه ی سختی هارو به دوش کشیدنه.

چیزی که درمورد این کتاب خیلی دوست دارم اینه که چقدر واقعی به نظر می‌رسه. خانم الکات ظاهراً این کتابو براساس زندگی خودش نوشته و همین واقعی بودنه خاصش کرده. کتابو که می‌خونی قشنگ حس می‌کنی که نویسنده هیچ تلاشی برای شسته رفته نشون دادن وقایع زندگیش نداشته. اهل ریا نبوده. اگه جنگ و دعوا بوده، نشون داده. اگه ناراحتی بوده، نشون داده. همون‌طور که عشق و محبت و نشون داده، خشم و عصبانیت رو هم نشون داده. یه آدم معمولی بوده با یه زندگی معمولی که توش تلاش شده عشق و محبت یه جریان همیشگی باشه.

یه جا از کتاب میگه: به خاطر بقیه انجامش بده. اگه مدیریت خشم برات سخته به عزیزانت فکر کن و به خاطر اونا مدیریتش کن. اینجوری راحت تر میشه. و و و.

#پیشنهاد_مطالعه
البته اگه نت اوکی شد، این نسخه رو گوش بدین بیشتر به دل میشینه.

https://castbox.fm/va/128578

من الآن فقط به لینکش دسترسی دارم. خودش برام بالا نمیاد کلاً :))

4 پسندیده

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر امید وارم حالتون خوب باشه

آیا هنوزم زبان میخونین ؟

منم عین شما یه کاربر قدیمی ام :sweat_smile:

اونموقع من تازه با زبانشناس اشنا شده بودم و شما خیلی بم کمک کردید

1 پسندیده

زبانشناس معمولی خوب نیسسسسسسس!:enraged_face::enraged_face::enraged_face::enraged_face::enraged_face::enraged_face:

سلام وقت بخیر :shamrock:

حدود دو هفته پیش کتاب فارنهایت ۴۵۱ تموم کردم

کتاب تصویری انتقادی از آینده ای تاریک رو نشدن میده

جایی که کتاب ها سوزونده میشن و فکر کردن ممنوعه

نویسنده هشدار میده حذف مطالعه و اندیشه ها چجوری منجر به فروپاشی فرهنگی میشه .

بعد اتمام کتاب مطالب زیادی ازش خوندم تو اینترنت‌.

سطح کتاب یکم برام بالا بود چون حالت شاعرانه داشت ، باید با دقت میخوندم تا متوجه می شدم .

راوی خوب

2 پسندیده

سلام

میشه لینک این کتاب و برام بفرستید پیداش نمیکنم تو زبانشناس پرو

1 پسندیده

سلام :shamrock:

امروز ۲۷ اسفند کتاب گودال ها رو تموم کردم

سطحش تقریبا بین A2 تا B1

گوینده::check_mark:

خلاصه کتاب::backhand_index_pointing_down:

3 پسندیده

سلام دوستان کتابخوان
من یه کتاب می‌خوام تو مایه های مرگ خانم وستاوی، دختری در قطار و بیمار خاموش. چیزی سراغ دارین معرفی کنین؟

راهنکای کشف قتل از یک دختر خوب و جلد بعدیش دختر خوب خون بد، آخرین بازمانده، بخش دی، هیچوقت دروغ نگو.

پشت درهای بسته خیلی مریضه ولی اونم جناییه فکر کنم نزدیک باشه به بیمارخاموش(من بیمار خاموشو نخوندم).

یکی از ما دروغ می‌گوید و راز بین دو نفر هم جالبن ولی به خفنی بالاییا نیستن‌. بازی دروغ از روث ور هم خوبه (نویسنده خانوم وستاوی).

زن همسایه هم بد نیست یه سریال ایرانی ازش ساختن به اسم بازنده، میتونی بعدش اونم ببینی.

اگر آگاتا کریستی بخوای بخونی هم مرگ راجر آکروید و ده بچه زنگی گزینه های خوبی ان‌.

فریدا مک فادن، روث ور، هالی جکسون، آگاتا کریستی، کارن ام‌مک‌منس. اینا جنایی نویسن میتونی تو طاقچه یا فیدیبو اسمشونو سرچ کنی و بین کتاباشون بگردی ببینی از کدوما خوشت میاد.

آگاتا کریستی کلاسیک تره. نویسنده داستان های پوآرو و خانوم مارپل.

از این تاپیک برای ۱۴۰۵ هم استفاده کنیم یا اون جداعه؟

1 پسندیده

ترجیحم کتاب هایی که تو زبانشناس بتونم بخونم. فقط روث ور رو پیدا کردم با آگاتا کریستی. کتاب های آگاتا رو تا حالا نخوندم ولی از روث ور چرخش کلید و مرگ خانم وستاوی رو که تو اپ هست جفت شونو خوندم

1 پسندیده

من اینجا جستجو نکردم دیگه فقط چیزایی که خوندمو‌ پیشنهاد دادم. اگاتا هم جالبه میتونی با قتل راجر اکروید شروع کنی ببینی باش ارتباط میگیری یا نه.

زن همسایه هم یادمه بود تو زبانشناس :thinking:

زن همسایه رو نمی‌یابمش ولی آگاتا رو یه چکش می‌کنم ببینم حوصله م می‌کشه تو این روزا بخونمش یا نه

1 پسندیده

I know of a book called: (Anonymous) It talks about people who consider themselves to ascend to the throne and the others without identity. I do not know where people get their imaginary identity.

من میخوام از همین برای امسال هم استفاده کنم

برای امسال ، صرفا انگلیسی تاپیکی براش نیست.

1 پسندیده

سلام

کتاب آنها با آیینه انجام می‌دهند

از مجموعه کتاب سطح بندی خانم مارپل خوندم

نویسنده: اگاتا کریستی

راوی: خیلی خوب

سطح: A2

17فروردین 1405

5 پسندیده

2نوشته به موضوع تازه تبدیل شد: مشکل در خوانش کتاب