عکس های جالب 📸

بله درسته مطمعنا اشتباهات و بدی هاییم داشته اما در مقابل خدمات و کارهای مفید زیادیم انجام داده اما من نمیدونم چرا فقط میتونم خوبی ها و نقاط مثبت ایشونو ببینم

شما این موضوع رو شنیدین که دفترچه خاطرات چرمی یونیتی میتفورد بعد از 80 سال پیدا شده و توی اون پیشوا رو ستایش کرده و گفته پیشوا بهشت است، در بهترین اخلاقش، بسیار سرخوش و شاد… او بسیار در مورد یهودیان صحبت می کرد، که بسیار دوست داشتنی بود…او یک فرشته است.
و این زن ادعا کرده که 139 بار پیشوا رو از نزدیک دیده.
بنظرتون این مطالب حقیقت داره؟؟

من خیلیییی اوا براون رو دوس دارم خیلی دوستداشتنی و وفادار بوده.

میشه بیشتر از رابطه پیشوا با اوا بگین؟انگار شما چیزای زیادی میدونین

2 پسندیده

پیشوا و سگ محبوبش بلوندی:heart_eyes:

2 پسندیده

پیشوا و دوتا از فرزندان جوزف گوبلز

2 پسندیده

2 پسندیده

بنظرم ماجرای یونیتی میتفرد بیشتر داستان های غیر واقعی بوده و از نظر تاریخی چندان مستند نیست.
اما خانم هایکه گوتماکر اخیرا کتابی در آلمان منتشر کرده و زندگی اوا براون رو بر اساس مستندات و دلایل محکم، فارق از داستان ها و شایعات بررسی کرده که کتاب جالبیه.
مثلاً شایع بود که هیتلر به اما براون علاقه ای نداشته و به او اهمیت نمی داده است. اما واقعیت اینه که هیتلر برنامه داشت پس از جنگ از دنیای سیاست کناره گیری کنه و زندگی آرامی رو با اما براون داشته باشه، فارق از هر جنجال و هیاهو.
اما ۳۳ سال عمر کرد و با هیتلر ۲۳ سال اختلاف سنی داشت. اونا همدیگه رو دوست داشتند اما نمی‌توانستند وقت زیادی با هم باشند. بنظرم هر دوی اونها در دنیای خودشون تنها بودن، و فرصت اینکه واقعا با هم باشند رو بدست نیاوردند.
ضمنا جالبه که در هیچ منبع تاریخی کسی شاهد عشقبازی این دو نبود. یا خیلی احتیاط کردند، یا اطرافیان و خدمه خیلی رازدار بودند، و یا عشق بین این دو افلاطونی بود و ارتباط فیزیکی نداشتند.

2 پسندیده

این همون سگ محبوب هیتلره که قبل از خودکشی خودش، اون رو با کپسول سیانور کشت. اما براون هم دو تا سگ تریر اسکاتلندی داشت. سگ های اما و توله های بلوندی روز بعد تو حیاط پشتی با گلوله کشته شدند. آلمانی ها به ارتش سرخ شوروی اونقدر بدبین بودند که حتی اجازه ندادند سگ ها بدست اونها بیافتند.

2 پسندیده

A mountainous pile of confiscated snares lies behind Uganda Wildlife Authority rangers. This huge pile consists of snares that had been confiscated over a one-year period in Murchison Falls National Park, Uganda. Adam joined several rangers and community volunteers to build it. They wanted to show the scale and urgency of the snare crisis in Africa. It took a week to build.

3 پسندیده

خیلی ممنون از اطلاعاتتون:sparkles:

2 پسندیده

بنظرم کار بسیار شرافتمندانه ای کردن که اجازه ندادن هیچ چیزشون به دست دشمن بیوفته حتی سگ هاشون

2 پسندیده

قطعا که اینطوره موفق باشید:pink_heart:

1 پسندیده

مرسی بابت این عکس و مطالب قشنگ

حس خوبی نسبت به این بانو دارم :green_heart:

2 پسندیده

«می‌خواهم به شمال کشور بروم، انگلیس ناراحت می‌شود؛ می‌خواهم به جنوب کشور بروم، روس ناراحت می‌شود. ای مرده‌شور این سلطنت را ببرد که شاه نمی‌تواند به شمال و جنوب مملکت خودش برود.»
ناصرالدین شاه قاجار
کتاب تاریخ سیاسی معاصر ایران
جلال الدین مدنی

4 پسندیده

خواهش می کنم
خوشحالم که پسند افتاد :folded_hands:t4::rose:

یادتون باشه از نقد و انتقاد استقبال می کنم

زندگینامه پرنسس دایانا و پرنس هری تو زبان شناس هست و پیشنهاد می کنم.
زندگینامه پرنسس دایانا بسیار کوتاهه، در حد یک مرور خلاصه
لینک کتاب :down_arrow:
https://zabanshenas.com/deeplink/ExplorePreview/lesson?course_id=2950&lesson_id=19379&session_id=null

پرنسس دیانالهجه: بریتیش/ Princess Diana/ نویسنده: Cherry Gilchrist/

زندگی نامه پرنس هری نوشته و با گویندگی خودش است. برای آشنایی با واقعیات زندگی یک شاهزاده بسیار خوبه، و فکر کنم چنین کتابی در تاریخ خاندان سلطنتی انگلیس بی نظیر باشه. پرنس هری در شجاعت و صداقت مادرش رو تداعی می کنه.
لینک کتاب :down_arrow:
https://zabanshenas.com/deeplink/ExplorePreview/course?course_id=3594&lesson_id=null&session_id=null

3 پسندیده

لطفا بعدا عکس و مطالب بیشتری راجب پیشوا هیتلر بزارید

2 پسندیده

بنظرم مهمه که همچنان که از خوبی های یک نفر یا گروه تعریف می کنیم، از جهت دیگه موضع نقد و انتقاد رو هم حفظ کنیم، حتی نسبت به خودمون، دیدگاه خود انتقادی

هرچند از طرفی اون اقتدار آلمان در جنگ جهانی دوم جالب بنظر میاد
اما از طرف دیگه در جنگ و آشوب، اوضاع در بسیاری جهات از کنترل خارج میشه و فجایع زیادی رخ میده

سیاستمداران و اربابان جنگ به سادگی میگن که این هزینه ها در مقابل اون هدف والا قابل چشم پوشیه، هر چند شخصا فکر نمی کنم اونها حق گرفتن چنین تصمیمی رو درباره دیگران داشته باشند

یک عکس از دختران جوانی که از یکی از کمپ های متمرکز آزاد شدند

اما فکر کنم اینها نتونستن روز آزادی رو ببینند

3 پسندیده

ممنون از پیشنهاد خوبتون :+1: در راس لیست قرار گرفت :ok_hand:

2 پسندیده

امیدوارم از کتاب ها هم خوشتون بیاد.
اگه دوست داشتین نظر و نقدتون رو هم بنویسید

1 پسندیده