با سلام و احترام
خواستم چند تا نکته در مورد نسخهی جدید برنامه باهاتون درمیون بذارم. پیشاپیش بابت همهی زحمتایی که برای ساخت و توسعهی برنامه کشیدین واقعاً ممنونم. فقط چند تا چیز هست که اگه بهتر بشه، تجربهی کاربر خیلی خیلی بهتر میشه.
اول اینکه نسخه pro یه مزایا خیلی خوبی داره اینکه چونکه محیط رقابتی ایجاد شده منو مجاب میکنه بیشتر مطالعه کنم . واقعاً ایدهی خوبیه!
چند تا موردی که اذیتم میکنن:
- صفحهی اصلی (Home): خیلی نامرتبه. بعد از تموم شدن هر درس، بهجای اینکه درس بعدی بیاد، میره آخر لیست. پیدا کردن درس بعدی کمی سخته.
- حذف تالار گفتگو: قبلاً خیلی از سؤالاتم رو اونجا پیدا میکردم. نبودش واقعاً حس میشه و کلی به یادگیری کمک میکرد.
- بنظرم اون جوجهای که حذف کردین نماد برنامه بود.میتونستیم یک آمار کلی از لغات و سطحم داشته باشم.
- هماهنگ نبودن نسخهی Pro و Lite: زنجیرهها، امتیازها بین این دو نسخه هماهنگ نیستن. انگار با دو برنامهی جدا کار میکنم.
- نبود اطلاعات درس قبل از شروع: قبلاً حجم و مدت زمان هر درس مشخص بود، اما الان این اطلاعات حذف شده.
- نبود آمار و نمودارها: لطفاً اون بخشهایی مثل تقویم، میزان شنیداری، امتیازها و نمودار پیشرفت رو دوباره فعال کنین.
- عدم نمایش تعداد نجاتدهندهها و امتیاز کلی: الان فقط از طریق تب رقابت میتونم امتیازم رو ببینم.
- دوبرابر شدن امتیاز: این ویژگی شاید برای بعضیها جذاب باشه، ولی حس رقابت سالم رو از بین میبره و یکجور ناعادلانه میشه.
- بخش لایتنر: . نسخههای pro و lite برای من یه مقدار کند هستن و Delay دارن.( شاید از نسخهی تحت وب استفاده میکنم اینطوریه )
- باگها و ناپایداری برنامه: وقتی باگهای قدیمی هنوز برطرف نشدن ولی مدام قابلیتهای جدید اضافه میشن، نتیجهاش ناپایداری برنامه میشه. (مثل مشکلی که در عکس پیوست کردم)
من الان از سه اپلیکیشن مختلف از زبانشناس استفاده میکنم، چون هرکدوم یه قابلیتی دارن که اونیکی نداره.
در آخر ممنونم بابت همهی تلاشهاتون. فقط خواستم این موارد رو صادقانه و از دید یه کاربر دائمی بگم. امیدوارم این بازخورد به بهبود برنامه کمک کنه ![]()