سلام دوست عزیز
برای مکالمه دوره انگلیسی قدرت رو پیشنهاد میکنم چون کمک میکنه تا سلیس و روان صحبت کنید، تلفظ، ساختار و همچنین لهجه رو بهبود میده.
و همین طور بهتون پیشنهاد میکنم لینکهای زیر رو هم مطالعه کنید.
سلام وقت بخیر
برای مکالمه دوره انگلیسی قدرت رو پیشنهاد میکنم چون کمک میکنه تا سلیس و روان صحبت کنید، تلفظ، ساختار و همچنین لهجه رو بهبود میده.
یه درسش رو بخونید ببینید مناسب سطحتون هست یا نه؟ (منظورم اینه که چند درصد متوجه مطلب میشید).
نحوه مطالعه و توضیحات این دوره در لینک زیر کامل گفته شده:
و در کنارش از هوش مصنوعی برای مکالمه کردن استفاده کنین مثل یه معلم درکنارتون هست و بهتون بازخورد هم میده تا بتونید اشکالاتتون رو برطرف کنید
برای آشنایی با عملکرد هوش مصنوعی در برنامه، پیشنهاد میکنم…
با سلام خدمت دوستان و زبان آموزان گرامی.
امروز با شما هستیم با آنالیز کامل دوره های آقای ای جی هوگ. در گذشته درباره برنامه ریزی صحبت کردیم و در اونجا گفتیم که برای بهترین بازده از برنامه ریزی نیاز داریم، مجموعه هامون رو آنالیز و ارزش یابی کنیم.
این موضوع رو به عنوان یه راهنما برای دوستانی می نویسم که در آنالیز مجموعه های ای جی هوگ مشکل دارند. راستی میتونید به جای خوندن مقاله ویدئوی زیر رو هم در مورد دوره effortless english ببینید:
فهرست مطالب این موضوع:
۱- توضیح دورهی راهی جدید در یا…
سلام وقت بخیر
اگر سطح زبانی خوبی دارین میتونید با خودتون صحبت کنید و یا با هوش مصنوعی مکالمه کنید مثل pi و یا اینکه از اپهایی که برای مکالمه هستند استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم لینک های زیر هم مطالعه کنید
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
سلام وقت بخیر باید فعالانه به فایل های صوتی گوش بدید یعنی جمله به جمله گوش میدید بعد پاز میکنید شما هم چیزی که راوی گفته رو تکرار میکنید.
در تاپیک زیر میتونید منابع مناسب سطح خودتون رو انتخاب کنید و طبق برنامه پیش برید
سلام وقت بخیر
منابعی که در داخل لینک معرفی شدن برای مهارت شنیداری هم مناسبه و همینطور باید بگم که هر دوره ای که فایل صوتی داره اول روی مهارت شنیداری کار میشه و بنابراین خیلی روی انتخاب منابع شنیداری سخت گیر نباشید و هر دوره ای که فایل صوتی داره و مناسب سطح خودتون هست رو گوش بدید و چندین و چندین بار هم گوش بدید تا کاملا بهش مسلط بشید.
در ادامه چند تا دوره برای سطح مبتدی معرفی میکنم:
پادکست voa، پادکست esl، انیمیشن پپاپیگ، انیمیشن کایلو، داستان های بچه گانه، داستان های مصو…
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، برای تقویت گرامر انگلیسی میتونید از منابعی که داخل تالار هستش و یا منابع دیگه استفاده کنید. وارد اپ که بشید از قسمت کاوش میتونید به قسمت گرامر برید و از اونجا با توجه به سطحتون گرامر رو مطالعه کنید.
[Screenshot 2024-07-14 150710]
[Screenshot 2024-07-14 150758]
و اینکه به شخصه کتاب “English Grammar in Use” رو بهتون پیشنهاد میکنم، چون با زبونی ساده به توضیح گرامر پرداخته.
در ادامه لینکی هم براتون میگذارم که با اونها میتونید زمانهای مختلف انگلیسی رو یاد ب…
1 پسندیده