درس vip آقای ای جی هوگ با عنوان «خودت انجامش بده»

امروزه اگر به چیزی نیازمند باشید چه می کنید؟ به مغازه ای می روید، آن مواد و نیازمندی خود را خرید می کنید. تا به حال به این فکر کرده اید که غذایی که می خوریم از کجا می آیند؟ چگونه تهیه می شوند؟ لباسی که می پوشیم چگونه تولید شده؟

آقای هوگ در این درس درباره ارتباط میان ساخت و تولید برخی از مواد و نیازمندی ها توضیحی ارائه می دهند. این توضیح یادگیری مهارت هایی مانند باغبانی، شکار، پرورش حیوانات، خیاطی و… است و به این موضوع اشاره می کنند که چگونه انجام برخی از این کارهای حذف شده از زندگیمان می تواند ایجاد کننده توازن میان دخل و خرجمان شوند.

=================

ویدئوی اصلی درس:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/main/video_normal.mp4

فایل صوتی ویدئوی اصلی درس:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/main/audio_normal.mp3

فایل صوتی گفتگوی درس:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/conversation-lesson/audio.mp3

فایل صوتی تفسیر درس:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/commentary-lesson/audio.mp3

فایل صوتی داستان کوتاه:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/mini-story-lesson/audio.mp3

فایل صوتی داستان از دیدگاه‌های متفاوت:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/point-of-view/audio.mp3

فایل پی‌دی‌اف درس:

https://zabanshenas.com/aj/DIY/text.pdf

7 پسندیده

این درس رو خیلی دوست دارم چون حرف خوبی درش زده میشه.

ما تو گیلان گاها خودمون بعضی سبزیجات رو میکاریم.
مثلا مامانم تو دهاتمون خیار و تربچه و… میکاره.
وقتی خیار محلی میخورم میفهمم خیارهای گلخانه ای یه جوک بزرگ بوده
کلا مشتاق به خوردن خیار نیستم ولی وقتی بحث خیاری که خودمون می کاریم و به اصطلاح محلی باشه من به شدت نمیتونم دووم بیارم :crazy_face:

7 پسندیده

آره واقعا
ما هم یه زمان تو حیاط خونمون (البته الان تو آپارتمانیم) بادمجون و فلفل دلمه ای کاشته بودیم، که بادمجونا خشک شدن، اما فلفل ها خیلی خوشمزه تر از فلفل هایی که از میوه فروشی میخریم بودن
موندم چجوری مشه که مزه و ظاهرشون این همه با هم تفاوت داره

6 پسندیده

کلا واسه چیزی ک زحمت میکشی همه چیشو خودت میبینی و حس میکنی لذتش بیشتره ما تو آپارتمانیم باغچه نداریم :sweat:
هر چند بیرون اینقده آت و آشغال و سم به سبزیجات میزنن کلا طعمشون عوض میشه

5 پسندیده

متاسفنه وضعیت بد اقتصادی کشورمون باعث شده که تولید کننده های کشورمون برای بقا دست به هرکاری بزنن و برای رقابت و پایین آوردن قیمتهاشون کیفیت رو فدای کمیت کنند
البته ما همه صیفیجات و سبزیجاتمونو خودمون تولید میکنم اونم ارگانیک :fist: :grin:

4 پسندیده

میبینم که دوستان دل ما تهرانیا را میسوزانند با تولیدات دست ساز خودشون :joy: خو مام دل داریم.
البته ما با اینکه اپارتمانیم ولی باغچه داریم
ولی مامانم تو گلدونای بزرگ ریحون و نعناع و شاهی میکاره خیلی خوبه :ok_hand:
و واقعا قبول دارم طعم تولیدات خودمون چقدر بعتر از بیرونه.
مثلا من هرگز گوجه سبزای باغ یزد رو با هیچ حا عوض نمیکنم.
واقعا تو تهران که مزه آب میده میوه ها :neutral_face:

پ.ن : درسای وی ای پی چه جالب ناکه ادم دوست داره سریع بهش برسه

3 پسندیده

مام بادمجان اصلا رشد نکرد تو باغچه فلفلم نمیدونم چرا به اسم شیرین میدن ولی بعد که رشد میکنه مثل اتیش می سوزاند

2 پسندیده

نه، فلفل های ما خوب بود :slight_smile:
ولی بادمجون و گوجه اصن رشد نکرد

1 پسندیده

به خاطر اینه که زیاد آب دادین بهشون

2 پسندیده

عه،
شیلنگ پاشون باز بود همیشه :rofl:

2 پسندیده

درسای ای جی دیگه از حالت پروژه درس اومده بیرون.
وی ای پی مثله یه برنامه تلویزیونیه که هر ماه میاد بیرون.
چون فقط توش به بحث میپردازن که واقعا مطالبش مفیده. به یه چیزایی اشاره می کنه که دور ورمون هست و ما خیلی ساده ازشون میگذریم.
من دید بهتر نسبت به دور و ورمو 1. به هنر مدیونم 2. به درسای وی آی پی
واقعا خوبن.

5 پسندیده