از دست دادن انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی 🤕

سلام وقتتون بخیر

این روش هم روش خوبیه

وقتی دوباره افتادید رو دور میتونید برگردید به همون برنامه های سابق

یه مدت هر چی که دوست دارید رو کار کنید.
اگه حس کتابه برید کتاب بخونید…
اگه حس گوش دادنه برید گوش بدید
اگه حس مکالمست مکالمه کنید و…
ضمنا خودتون رو موظف به انجام یک ساعت یا دو ساعت در روز نکنید.
تایمتون رو کم کنید تا کم کم دوباره برگردید رو دور. به نظر من این تایم میتونه حتی 5 دقیقه باشه.

توجه داشته باشید که صفر نزارید بشه. چون خودش یه گرفتاری بزرگه

از دست دادن انگیزه دلایل زیادی داره. یکی از دلایلش اینه که احساس کنید پیشرفت نمیکنید.

من برای یکی از دوستان که دارم باهاش انگلیسی کار میکنم یه جدول طراحی کردم که پیشرفتش رو در مینی استوری ها نشون بدم. با این کار میتونم با انگیزه نگهش دارم و بهتر براش برنامه بچینم

وقتی شما پیشرفت خودتون رو نبینید افت انگیزه پیدا می کنید.
دلیل ساخت این اکسل هم چیز ساده ایه. نشون دادن پیشرفت های خیلی خیلی کوچیک. چیزی که من یه سال و نیمه دارم تو خودم هر روز مرور میکنم و باعث شده یه روزم از انگلیسی جا نمونم.
پیشرفت های یهویی و غول پیکر فقط تو تبلیغات و تلویزیون هاست پس منظور من از پیشرفت کردن رو فقط در سطوح پیشرفت های اندکی بدونید

مثلا این دوست عزیزی که باهاش کار میکنم هر جلسه اگه یک امتیاز بالا بیاره میشه یک پیشرفت و بهش میگم ببین تو اون هفته مشکل داشتی و الان این سوالو جواب دادی پس این پیشرفته و داری قدم به جلو میزاری.
پیشرفت های کوچیک میتونه یک چت 10 کلمه ای با یه خارجی باشه، میتونه ادای یک کلمه خاص به شکل درست در انگلیسی باشه، می تونه بازگویی یک داستان در تایم محدود و سریع تر باشه و…

این پیشرفت ها رو ببینید و این ایده رو در خودتون پرورش بدید که پیشرفت های کوچیک خیلی مهم هستند اون موقع تضمین میکنم هیچوقت بی انگیزه نمیشید.

البته هدفتون از انگلیسی خوندن هم پیدا کنید. اونم خیلی مهمه

20 پسندیده