خسته نباشی
خیلی ممنون برای انرژی و انگیزه + مقالات عالی که همیشه میفرستید ![]()
کلاساتون برگزار میشه حضوری؟
همه جا تعطیل اینجا ![]()
اصفهانو زدن. خوبیم فقط صداشون ترسناکه ولی امروز خبری نبود. مرسی که پرسیدی ![]()
سلام بچه ها شب همگی بخیر
تمرین امروز منم ۲۰ دقیقه بود حدودا![]()
![]()
سلام امتیاز منم 103
دوشنبه بود که استانداری و اثار تاریخی و باستانی اصفهان رو زدن.
بله بسیار ترسناکه]:
انگار اصفهان زندگی میکنی، من نزدیکای شهرستان نجف آباد زندگیم میکنم ، هروقت حمله میکنن صداش میاد.
سلام من تازه نسخه پرو رو نصب کردم برای جعبه لاینتر سوال داشتم چطوری میتونم تمام عبارت های که تا الان به جعبه اضافه کردم رو مرور کنم؟
به نظر میرسد مرور فقط شامل کلماتی میشه که همون روز وارد جعبه کردی
?Hello, How are you
Why do your parents speak these languages?
چقدر تو منی اما من خودمو بعضی وقتا مجبور می کنم وقتی یه سری ایده جدید یا جملات جدید از اون درس یاد می گیرم خیلی هم به نظر باحاله آخه می دونی من هر درسی که مثلا شروع می کنم یه سری جملات خیلی واسم دژاوو عه یا مثلا خوشم می آد بعد اگه در توانم باشه در حد فهمم می آم اون جمله ای که خودم دوست دارم تو مکالمه واقعی ازش استفاده کنم می گم بلند بلند با خودم دیدی وقتی یه درسی رو بلدی آدم زورش میاد مرور کنه ولی خب من با تنوع دادن بهش این مرور رو یه فرصت می دونم و سعی می کنم ازش نهایت استفاده رو ببرم
Hello
Because my mom’s from Armenia and my dad’s from Iran
دم دمای عیده![]()
دلم برای حال و هوای هفت سین همراه آهنگمخصوصش تنگ شده![]()
.
اررره منم باید اینکارو کنم ولللللیییی سخته همش میرم یه چیز جدید دوباره یه چیز جدید ….![]()
![]()
![]()
![]()
من حتی کامل یاد نگرفتم هنوز میرم یه موضوع دیگه یه پادکست یا آموزش دیگه فوقش دوبار شاهکار کنم یه موضوع رو نگاه می کنم همش می گم تکرار میشه دیگه چرا یه موضوع تکراری رو گوش کنم… ![]()
![]()
واقعا حسودیم میشه به آدمای صبور… ![]()
ای جی هوگم می گفت یه درس رو همش مرور کنی بهتره تا بری هی درس جدید …
ایشالله تغییر کنم ![]()
![]()
دل من که هیچ وقت تنگ نمیشه ..![]()
![]()
هیچ وقت خوش نمی گذره بهم![]()
![]()
![]()
![]()
درون گرایید؟
منم درونگرا بودم خیلی بهم خوش نمیگذشت ولی این چند وقته بیرونگرا شدم خیلی کیف میده.