میخوام شرکت کنم
متشکرم لطفا بگین چالش چطوریه و باید چکار کنم؟
سلام به جفتتون![]()
ما تو این چالش هر روز از این صفحه زبانشناسمون عکس میفرستیم و امتیاز روزانمون رو ارسال میکنیم![]()
همین حرکت بهمون انرژی و حال خوب برای ادامه دادن و دور هم زبان خوندن میده.
میتونین دوره هایی هم که باهاشون زبان تمرین میکنین رو هم بگین و بعد از اتمام دوره ها تجربه و نظرتون راجب اون دوره هارو با بقیه به اشتراک بزارید.
فک کنم دژاو برام رخ داده این صحنه آشناس
قطعا دژاوه هستش ![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشید یک سوال داشتم من هدفم آیلتس نیست من هدفم از زبان انگلیسی اینه که بتونم در حدی برسم که فیلم های توسعه فردی یوتیوب رو بفهمم بدون زیرنویس، کتاب های زبان اصلی رو بخونم،باید چه لولی باشم و همچنین بهتره از چه منابعی استفاده کنم و چجور در این مسیر پیش برم گزارش بالا را فرستادم من فعلا دارم 2000 لغت پرکاربرد رو یاد می گیرم، دروس پایه ی بدون تلاش ای جی رو می بینم، فیلم فرندز می بینم، فیلم های توسعه فردی ساده ی یوتیوب رو می بینم و تا حدی متوجه میشم بی زحمت راهنمایی ام کنید
سلام روزتون بخیر
گزارش ۳ تیر
منابع : یک فصل کتاب و سپس هیچکدام باقی نماندند
و یک قسمت از فصل ۶ سریال The office
اصطلاحاتی که از سریال یادگرفتم ![]()
- In the red
Definition: Spending more money than you are earning; being in debt or facing a financial loss.
Oscar : We’ve been in the red for ages. The corporate office is just trying to spin it.
- Take it with a grain of salt
Definition: To not completely believe something you hear, because it might not be totally accurate or true; to remain skeptical.
Jim : Look, guys, whatever rumors you’re hearing about the company closing, just take it with a grain of salt until we get official news.
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر امید وارم حالتون خوبه خوب باشه.
خواهش میکنم. هرموقع سوالی داشتین ازم بپرسین تا جایی که در توانم باشه راهنمایی میکنم. خب بریم سراغ صحبت شما.
برای فهمیدن انگلیسی روزمره و سری ویدیو هایی که گفتین بنظره من سطح متوسط میتونه کافی باشه چونکه ویدیو های توسعه فردی زیاد از لغات پیشرفته ایی داخلش استفاده نمیشه مگر اینکه طرف بحث رو خیلی عمیق پیش ببره و از لغات پیشرفته و تخصصی استفاده کنه، سطح متوسط کاره شمارو راه میندازه ولی متوسط به بالا یا همون B2 اگه برسید که دیگه خیلیم عالی تر میشه.
درمورد منابع ام زبانشناس یه سری دوره های اصلی داره یه سری فرعی حالا ما قدیمیا اینطوری میگفتیم نمیدونم الانم همینجوری میگن یا خیر طوریکه دوره های انگلیسی بدون تلاش جز دوره های اصلی یاد میشدن. شمام که گفتین دروس پایه یه انگلیسی بدون تلاش رو میخونید که خیلی عالیه ادامه بدید، به عنوان دوره یه اصلی تون.
بجای 2000 لغت اگه میتونید بنظره من پادکست گوش کنین یا کتاب مطابق با سطح تون بخونین خیلی بهتره و سرعت روند یادگیری تون رو افزایش میده.
سریال فرندز رو بنده اصلا ندیدم و نمیدونم خیلی راجبش فقط میدونم جنبه یه فان داره و بیشتر از انگلیسی محاوره ایی استفاده میشه. بهش به چشم زبان خوندن تفریحی نگاه کنین اگه دوسش دارین و براتون جالبه ادامش بدید اگه میبینید سخته یا دوسش ندارین ولش کنین بجاش یه منبع دیگه انتخاب کنین.
مسیر و روند مطالعه تون همین الانم اوکیه و خوبه فقط زمان میبره تا شما سطح تون و درک مطلب تون بره بالاتر. تا بتونید به نتیجه یه دلخواه تون برسید.
ولی اگه من جای شما بودم چیکار میکردم ![]()
پایه یه انگلیسی بدون تلاش رو جدی و مصمم میخوندم
پادکست گوش میدادم
کتاب های سطح بندی شده میخوندم
ویدیو های توسعه فردی رو میدیدم که با لغات اون زمینه آشنا تر بشم.
خدا خیرتون بده و دستتون درد نکنه، خیلی ممنونم ازتون، سعی میکنم طبق این مواردی رو که گفتین مسیرم رو اصلاح کنم و پرقدرت ادامه بدم کلا این سه ماه تابستان رو میخوام فقط زبان کار کنم تا بتونم برای ماه مهر تا حد زیادی پیشرفت کرده باشم
خواهش میکنم دوستم خیلیم مرسیی لطف دارین.
ایشالا که سه ماه تابستون رو عالییی پیش ببرید، سوالی یا راهنمایی راجب دوره ها و روند مطالعه زبان داشتین یا همینجا یا توی پی وی بهم بگید =)
آرزوی موفقیت روز افزون برای شما