بحث و گفت گو «چگونه از زمان مرده برای یادگیری انگلیسی استفاده کنیم؟»

برای مطالعه یک درس چند تا چیز باید مد نظر قرار بگیره.

اینکه فقط گوش بدیم زمانی ممکنه که شما درس رو متوجه شده باشید و این نیازمند اینه که شما چند باری درس رو با متن دیده باشید و لغاتی که بلد نبودید رو هایلایت کرده باشید. یعنی درس رو فهمیده باشید.

وقتی درس رو فهمیدید حالا فقط نیاز مرور کنید و مرور میتونه تنها گوش دادن باشه.

یه موردی که مد نظر باید قرار داد اینه که دوره ای که شما قصد مطالعشو دارید باید دوره ای باشه که شما اونو متوجه میشید. اگه دوره ای باشه که 85 درصدش رو متوجه بشید نیازی به آنالیز و مطالعه خیلی دقیقش نیست. شما فقط چند بار اول لغاتش رو دیکشنری میزنید و متن رو میخونید. وقتی دستتون اومد فقط مرور میکنید.

درباره تکنیک ها. همونطور که گفتم نسخه نمیشه پیچید. خود من به شخصه از هیچ تکنیکی استفاده نکردم. تنها گوش دادم و زمانهایی که میتونستم متمرکز مطالعه کنم به گسترده خوانی و مطالعه دوره ها با تمرکز پرداختم.

بخشی از این روند خوبه.

پیشنهاد من اینه که همزمان که با چشم مطالعه میکنید گوش بدید. لغات رو هایلایت کنید. لازم شد pause بزنید ( اگه سریع هستش و نمیتونید با طرف پیش برید)

مقایسه انگلیسی با فارسی و بررسی ترجمه رو برای سطوح متوسط پیشنهاد نمیکنم. اگه سطحتون مبتدیه میتونید استفاده کنید اما متکی نباشید بهش. سعی کنید فقط برای درک بهتر درس ازشون استفاده کنید.

تعداد گوش دادنت رو بالا تر ببرید. تا اینجا فک کنم شما مجموعاً 10 بار گوش دادید.

باید خیلی بیشتر گوش کنید. پیاده سازی تکنیک ها اندازه مرور درس اهمیت ندارند.

یعنی اگه تکنیک سایه رو ده بار رو درس پیاده کنید نمیشه گفت شما ده بار درس رو با تمرکز شنیدید. به من باشه یه درس 3 دقیقه ای رو 100 بار گوش میدم ( تو یک هفته) و شاید 10 بار تکنیک روش پیاده کنم ( شاید هم نه - چون علاقه ای به این تکنیک ها نداشتم)

پس همونطور که گفتم نیازی نیست نسخه ای تجویز کنید. اما همیشه بخاطر داشته باشید که هدف از گوش دادن ها مرور دروسه. چرا که مرور با گوش به مراتب بهتر و ساده تر از مرور با چشمهاست. چون میشه همه جا انجامش بدید.

چون تو این تاپیک سوالتون رو مطرح کردید حدس من اینه براتون درباره زمان مرده و زنده هم سوال پیش بیاد.

اگه فرصت تمرکز بر دوره ای رو دارید حتما با تمرکز مطالعه کنید و زمان مرده رو در اولویت های بعدی بزارید. یک ساعت مطالعه با کیفیت صد در صد بهتر از 10 ساعت مطالعه بی کیفیته.

9 پسندیده