چالش زنجیره پانصد روزه

ممنون گلم بابت توضیحات قشنگت . راستش دو سه روز پیش ی مکالمه ۱۰ دقیقه ای داشتم و برخلاف باورم قسمتهای بیشتریشو متوجه شدم و پاسخ دادم . وسط کار اون قسمتایی ک متوجه نمیشدم ، دیدم خیلی تمایل دارم از گیرش فرار کنم و مکالمه رو کات کنم .
در مورد اسپیکینگ سرچ کردم و ب این مبحث جامع و کامل رسیدم ک البته مقالاتیشو قبلا مطالعه کردم ولی بهرحال این هم نوع دیگریست :

حالا پس انگلیسی قدرت باعث speaking بهتری میشه؟؟

زنجیرم ممکنه کند و با تایم کم شکل گرفته باشه اما بیانگر بلوغ و پختگی هست ک در راستای ادامه دادنش نصیبم شده . من لاک پشتی ولی عمیق مطالعه کردم .:turtle::turtle::turtle::joy::+1:
بطوریکه در دوره های بعدی ک از همون درسها انجام دادم علاوه بر اینکه برام روان بودن خیلی چیزها برام جا افتاد .
نه زهرا جونم زنجیرمو دوسش دادم پاک نمی کنم :smiley::ok_woman::woman_shrugging: والله این همه روز زحمت کشیدم عمر گذاشتم
حالا جدای از شوخی ، فکر میکنم سطحم ک بالا رفت و نیمچه داستانها رو تموم کردم احتمالا در فکر همین دروس قدرت باشم . بعلاوه ی چیز دیگه کنارش مثل نون اضافه :kissing_closed_eyes:
ممنون تو خیلی ماهی :ok_hand::first_quarter_moon_with_face::full_moon_with_face::last_quarter_moon_with_face:

2 پسندیده