سلام, وقتتون بخسر
خیلی خوشحالم پیامتون رو خوندم, راستش منم قبلا فکر میکردم تخصصی چیزی نداره زبانشناس, ولی الان که خوندم امیدوار شدم
من سی مرداد تافل دارم و توی تحلسلهام متوجه شدم تو موضوعات زمین شناسی (geology) مشکل دارم و دنبال یه همچین چیزی میگردم, شما برخورد داشتین؟
فکر نکنم در مورد زمین شناسی کتابی باشه،چون خودم زمین شناسی خوندم اگه بود میدیدم
خب پس خودت به دادم برس, خانوووووم چرا رشتتون انقد سخته؟
من تو همه موضوعات تقریبا گلیممو میکشم بیرون جز زمین شناسی, یه دونه لکچر درمورد نحوهی تشکیل غارها بود رسما پنج بار گوش دادم تا بفهمم دقیقا چی به چیه.
من تو اجتماعی ۱۰ بار خوندم راجبع همین غار ها به فارسی هیچی نفهمیدم چه برسه اینگلیسی:rofl:
موافقم باهات عزیزم:joy:،یادمه یک بار یه کوه رو رفتیم بالا ارتفاع اش بلند هم بود فقط برا اینکه یه رگه ذغالسنگ ببینیم
من خواهرم یه ماه پیش تافل داد،نمره اش ۱۰۰شد،ازش برات عزیزم پرسیدم،موضوعات زمین شناسی رو از کجا خونده،گفت ازین گروه:https://t.me/PargarTOEFLgp این یه گروه تلگرامی هست برای مهاجرت تحصیلی همه موضوعات رو پوشش میده
سلام دوست عزیز
پیام های بالاتر من رو دوباره بخونید بی زحمت؛ جواب رو دادم. ولی اون جواب کوتاه و خلاصه و مستقیم و سر راست که شما می خواهید رو ندادم. چون ممکنه باعث سوء برداشت ناخواسته دیگران بشه.
اینکه تو عرض بیش از یک سال کار کردن با زبانشناس بتونیم فیلم و سریال و اخبار و رادیو و … رو متوجه بشیم، به خیلی عوامل بستگی داره. اینکه ابتدای شروع کار با برنامه، از نظر دانش زبانی تو چه سطحی هستی، روزی چند ساعت با برنامه کار کنی و وقت بزاری و این کارت چقدر کیفیت لازمه رو داره و اصلاً داری با برنامه، درست و اصولی تمرین می کنی یا نه. حتی هدفت از کار کردن با برنامه چیه و …
خیلی زنجیرهتون خوشگله دلم خواست
امتحان تافل می خوای بدی، دوست عزیز؟ (ببخشید که اسمت رو نمی دونم)
یه سری کتاب های زیبوک هست، لغات علمی و تخصصی خوبی تو موضوعات مختلف داره و بدرد این آزمون ها می خوره. ولی مثلاً اینجور نیست که فقط تو زمینه “زمین شناسی” باشه. اگر می خواهی برات شات اونها رو تو اینجا می زارم. راستش خودم هم، بعضی هاشون رو چند ماه یا حتی بیش از یک سال، کار کردم (به صورت فشرده خوانی). بخاطر لغت های آکادمیک فوق العاده عالی و سطح بالایی که دارند.
سلام الهه جان, من زهرا هستم, خوشبختم از اشنایبت,
برا همچین چیزی الان یه دونه شصت ثانیه با علم رو دارم و یه دونه هم چیزهای قشنگ روزانه, خیلی کلماتشون به درد تافل میخوره,
اگه بازم بود ممنون میشم بفرستین برام نگاه کنم
یه دنیا ممنون.
دست شما درد نکنه ممنووووون
دیگه همه تافلیا دست به دامان پرگارن.
واقعا خیلی خیلی ازتون ممنونم که پرسیدین, به خواهرتونم تبریک بگین عوض من, امیدوارم منم بتونم یه نمره اینجوری بگیرم.
(واقعا بخاطر پیگیریت خوشحال شدم نوشین جان, یه دنیا ممنون)
این دو تا کتاب رو برای نمونه نگاه کن. ببین چطور هست برات. مشابه اینها، باز تو زیبوک هست … یا یه مقدار جزئی تر، از نظر موضوع.
کتاب اولی نسبت به کتاب دومی، یه مقدار لغت هاش سخت تر هست. گستردگی موضوعی بیشتری هم داره. در واقع این کتاب سه جلد هست که این، جلد اولش هست.
.
.
.
.
.
.
خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که،به امید موفقیت همه دوستان عزیزم بخصوص شما
چه خووووبه زیبوک, چه خوبن این کتابا
عاالی بود, اتفاقا سطحشم برام مناسبه, اصلا اسون و خسته کننده نیست, بیش از حد سخت و زننده هم نیست, تقریبا برا سطح پنج چالشی محسوب میشه,
خیلی خوبه, دست گلت درد نکنه.