سلام شما چطور استفاده میکنید میشه به من هم یاد بدید
سلام جناب @mania6 ارجمند صبحتون پر از شادکامی چی رو براتون توضیح بدم؟؟؟ مقاله رو مطالعه نکردیند؟؟
سلام صبح شما هم بخیر
خب ایا شما از همه ی توضیحات دیکشنری استفاده میکنید یا فقط قسمت اولشو میخونید مثلا درمورد کلمه get تو دیکشنری انگلیسی خیلی توضیح داده آیا همه ی توضیحاتشو خوندید
سلام ظهرتون بخیر
گاهی بله گاهی نه
بستگی به نیاز خودم داره ببینم چی از کلمه ی مورد نظر میخوام و کاربرد کلمه رو در جمله مورد نظر
گاهی کلمه تخصصی باشه خب مسلما تمامش رو بررسی میکنم گاهی ۱فعل ساده است خب نگاه به بقیه ی کاربردهاش نمیکنم
اینکه از کلمه چی میخواهید خیلی مهم و تا چه حد سوال برانگیز باشه والا همیشه نیاز نیست تمام کاربردهای ۱کلمه رو بدانید حداقل من همیشه از دیکشنری اینطوری استفاده کرده ام
سلام سپاس توضیحات خوبی بوذ نخواستم موضوع حدید باز کنم لطفاً بگید دیکشنری های زبانشناس کدوم مناسبتره دانلود کنم تازه آمدم بخش داستان های کودکانه رو میخونم
مقاله خیلی خوب و مفیدی بود. البته خیلی سعی کردم که از اول از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنم اما خیلی خسته کننده و کسل آور بود و حتی نمیدونستم باید چطوری ازش استفاده کنم. الان میدونم باید چیکار کنم. ممنونم بابت وقتی که گذاشتین و این مقاله رو حاضر کردین.
چ جالب . من تا حالا باهاش مواجه نشدم . کدوم قسمت زبانشناس هست؟ شاید مال سطوح بالاتره؟
مقالتون برام ارزشمند بود . راستش چند باری تو زندگی خواسته و ناخواسته قورباغه را اول قورت دادم و بعد ک کارها روی غلتک افتاده خودم راضی بودم . بنظرم میاد ک اولین اقدام در بازکردن و مطالعه دیکشنری بروش بالا ،،، قورباغه درشتی برای منه . اما مطمئنم ک بعد این سربالایی ،،، سرازیری قشنگی تو راهه و از ادامه مسیرش لذت می برم . و:nerd_face: میخوام ک لذت ببرم با تشکر از میترا خانوم گل:tulip:
همینجا ی سوالیم بپرسم ؟
چرا بعضی از شکلکهایی ک در متن گذاشتم بصورت نوشته میاد ؟؟؟
چه تاپیک مفید وکاربردیه.سپاس ازشما @mitra9
این کامنتوگذاشتم فقط برای اینکه این پست بیادبالا،دوستان بدونند واستفاده کنند.
سپاس ازشما بخاطر پرسش خوبتون @farnamjbb وسپاس ازشما بخاطر گذاشتن لینک تاپیک @sahar.salehi
مایه سربلندیه که یکایی چون شما نامِ من را ببرد.
خجالتم میدید،من کمترین باعث افتخارمه درکنار هموطنان بزرگواری چون شما دارم بیشتر یادمیگیرم.
موفق وپایدارباشید دوست خوبم