کی بریم داستان بعدی ؟

روش خوبی پیش گرفتید و قابل تحسینه ولی بیاین یکم ویرایشش کنیم
درسی رو حفظ نکنید به جاش با درس ارتباط برقرار کنید، با حفظ کردن یه درس شما تو دراز مدت معنی هارو فراموش می کنید
بهتره اون کلمه رو ببینید، زیاد بشنوید و تو جاهای دیگه بخونید و ازشون استفاده کنید تا ارتباط میان کلمه و مغزتون ایجاد شه که این نیازمنده زمانه.
دوم اینکه برای بازگویی سعی کنید خلاق باشید. نیازی نیست همه داستان، کلمه به کلمش رو بازگو کنید. حتی میتونید داستان رو تغییر بدید.
هر چند چون شما سطحتون استارتر هست زیاد به خودتون استرس وارد نکنید و فشار نیارید شما فعلا باید به مغزتون اجازه بدید خودش رو با انگلیسی و آواها و صداهاش وقف بده بعد برید سراغ چالش ها.
من خودم 4 ماه طول کشید تا سراغ بازگو کردن داستان ها برم. الان یکساله دارم انگلیسی میخونم و بازم برنامه بلند مدت چیدم واسش که مثلا تا سال دیگه خرداد به تسلط کامل برسم. در حال حاضر با خارجی ها می تونم ارتباط برقرار کنم، سطح خوبی از شنیداری دارم میتونم ایده هامو به اشتراک بزارم و دارای یه تلفظ قابل قبول هستم که دوستام ازش تعریف می کنن ولی همچنان دارم یاد میگیرم و یاد خواهم گرفت حتی بعد سال دیگه خرداد همینجوری به گوش دادن ادامه میدم.
پس صبر هم خیلی اهمیت داره، تو دوره یادگیریتون صبور باشید و آروم آروم پیش برید و به موقع از زبان استفاده کنید. اینکه الان بخواید تلاش کنید از کلمات استفاده کنید پیشنهاد نمیشه چون واقعا سخت و عذاب آوره. یکم بگذره بعد این چالش بازگو کردن رو شروع کنید.
اگه بازگو می کنید بهتره به جای کلمه به کلمه گفتن داستان، رو سرعت گفتن متمرکز باشید، چون تلفظ شما و استفاده از کلامتتون نیازمنده سرعته. وقتی سریع یه داستان رو بازگو می کنید قسمت چپ مغزتون رو منع می کنید که این باعث میشه از زبان ناخودآگاه استفاده کنید و بهش فکر نکنید. البته این یه تمرینه ولی نیازمنده زمان و انگیزه زیاده.
پس نصیحت من در ابتدا اینه اول سطحتون رو به متوسط برسونید بعد رو بازگو کردن مطالب مانور بدید
به جای بازگو کردن همون کپی کردن دقیق کلمات و تکنیک سایه رو پیاده کنید که خیلی عالی اند.
به مرور که به سطح متوسط رسیدید به سراغ مجموعه های چالش برانگیز مثله داستان های واقعی یا انگلیسی قدرت برید که شش ماه حداقل درگیرشون میشید.
سوم و آخرین مورد که دوست دارم بگم اینه که برای مرور یک داستان به جای بازگو کردنش اون رو گوش بدید
اگه گوش دادن فکر می کنید زمان بره می تونید از زمان های مرده ای که در اختیار دارید استفاده کنید
مثلا همونطور که متوجه شدم شما مادر هستید پس زمانی که مثلا دارید براش غذا آماده می کنید به درس گوش بدید، آشپزی، رانندگی، صف واستادن، ترافیک و خیلی چیزای دیگه میتونه زمان خوبی برای گوش دادن به انگلیسی باشه واسه مثال بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید

باعث افتخاره که شما رو در گروه تعاملیمون داشته باشیم خانومه قربانی

13 پسندیده