پادکست زبانشناس - مصاحبه با اعضای با اشتیاق و موفق - مهمان : Pari

داستان‌های تصویری و کامیک ژاپنی

3 پسندیده

مرسی عزیزم …اینو نمیدونستم

2 پسندیده

یه چی دیگه …فک کنم این ژاپنی ها این کلمه رو از ما گرفتن
مانگا میشه مانگه خودمون که همون گاوه:rofl::rofl:البته لهجه شهر ما

2 پسندیده

خب الان این چه ربطی به داستان تصویری داشت؟ :grin:

2 پسندیده

تو ژاپنی که این معنی رو نمیده

2 پسندیده

عزیزم میدونم میگم این ژاپنیا از کلمات ما الگو برداری میکنن .جهت مزاح بود… مانگا مانگه

2 پسندیده

هیچ ربطی شباهت دو کلمه رو گفتم … یه چی جالبتر ما به ماه مانگ میگیم به شب مهتابی مانگه شو … :joy::joy: اصولا ما و ژاپنیا مثل همیم

2 پسندیده

از تولیدات ژاپنی فقط سوباسا :expressionless: هیچ وقت قدیمی نمیشه هیچ وقت.
حالا بماند وقتی فهمیدم گویندش خانوم بوده، دچار بحران هویت شده بودم :joy::joy:
دوبلشم حرفه ای بود اخه.

4 پسندیده

من از ژاپنی‌ها عاشق این ابرکارگردانم :point_down:

Hayao Miyazaki

واقعا شاهکار خلق می‌کنه. همین بس که تو کارنامه‌ش Spirited Away رو داره که پرفروش‌ترین انیمه‌ی جهانه. این انیمه، امسال؛ بعد از ۱۸ سال توی چین مجوز پخش گرفت.

4 پسندیده

دقبقا :ok_hand:
تو imdb رتبه ی سی و خورده ای رو داره که خیلی بالاست بره یه انیمیشن.

4 پسندیده

سلام نسیم جون :blush: من که دیوارم کوتاهه شما هم بزنید :blush:ولی حق دارید! یه خورده درگیر بودم و الان هم بسیار بی رمق و خسته ام! انشاالله بعد از یه استراحت کوتاه برمیگردم :rose:

4 پسندیده

ممنونم پروین جون. انشاالله بتونم در این چالش شرکت کنم یه روزی! البته واژگانم کمه وگرنه من یه مردادی سرتق هستم و اعتماد به نفس کاذب در حد لالیگا دارم :wink::wink::smiley:و الانم حاضرم مصاحبه بدم ولی حوصله شنوندگان مصاحبه سر میره چون من و من میکنم تا واژه بیاد:blush:
عزیزم واقعا شما نسبت به قبل توی این مصاحبه خیلی ریلکس بودید! قبلا نظرم در مورد شما اینطور بوده که علم کافی دارید ولی بیان راحتی ندارید و خجالتی هستید و استرس دارید! ولی توی این مصاحبه عالی بودید:clap::clap::clap::clap::clap::rose:

4 پسندیده

نه خواهش میکنم چه زدنی، صرفا اعلام دلتنگی بود از عدم حضورتون بانوی هنرمند. :rose:

2 پسندیده

لطف دارین عزیزم.

همش بخاطر یک مصاحبه‌گر خوبه که زیاد استرس نداشتم. یکی از نقطه‌ عطف‌های تالار وجود آقا کامبیزه که من همیشه قدردانشون خواهم بود.

امیدوارم امتحان و درساتون رو با موفقیت تموم کرده باشین و به جمع بچه‌های تالار برگردین :blush:

2 پسندیده

سپاس فراوان از @pari و جناب @YoKambiz
من الان فرصت کردم به interview گوش بدم
استفاده کردیم از مطالب
چیزهای جدیدی یاد گرفتیم و مطالبی‌که هم می دونستیم برامون یادآوری شد :ok_hand:

5 پسندیده

آقا من اعتراض دارم!
دستهای پشت پرده کاری کرده که جوابی که به سوالهای من دادن مخشوش(همون مغشوش خودمونه منتها چون خش داره میشه مخشوش :grin: ) و غیرقابل فهم باشه! :joy::sob:

2 پسندیده

:wink:شوخی کردم عزیزم. گاهی اوقات زدن یه دوست باتجربه منظور تلنگر زدنه :blush: به تلنگر سبزتان نیازمندم نسیم بانو :rose::wink:

4 پسندیده

انشاالله پروین جون. لطف دارید :rose::tulip::rose:

3 پسندیده

سلام،ای کاش برای مبتدی هایی مثل ما که اول راه هستیم.در کنارش یه متن یا ویس فارسی چیزی میزاشتین که ما هم از حرفاشون استفاده کنیم.:confused:

3 پسندیده

به به، من هم بروم گوش بدهم… :star_struck:

شانس آوردید من نبودم پرسش‌هایم را بفرستم وگرنه … :grin:
@pari

7 پسندیده