سلام
![]()
باشه،چشم،روزش رو میگم.
قربانت داداش،مخلصیم
![]()
این چند وقته که اینجا فعالیت میکنم واقعا یه روحیه تازه ای برای بیشتر خوندن گرفتم.فقط حیف که کسی نیست برای انگلیسی صحبت کردن
نیگا نیگا حالا من چجوری اثبات کنم آمارم بالا ۹ساعت بوده مدالاش تماما واس خودم بوده؟ ![]()
البته که همه شاهدن ![]()
رسیدگی لطفا ![]()
سلام آقا کامبیز باشه حتما دفعه دیگه اعلام میکنم
سلام مطمئن باشید من تلاشم رو میکنم ![]()
آماری ندیدم جان خودم.
میشه یه بار دیگه محبت کنید ![]()
خواهش میکنم ![]()
![]()
![]()
دمت گرم مرد ![]()
![]()
![]()
خب خداروشکر که روحیتون بالاست ![]()
![]()
![]()
لطفاٌ آمارارو بفرستید ![]()
![]()
![]()
شما 15 ساعت هم بخونید آمار شنبه مدالش برای منه ![]()
احسنت بر شما زهرا خانوم ![]()
![]()
![]()
ماشالا قهرمان ![]()
![]()
اینجا ![]()
![]()
![]()
البته اگر ویرایش جدول اذیت کنندست اشکالی نداره ها بنده فقط احساس کردم آمار رو ندیدید ![]()
خیلی خیلی ممنونم از وقتی که برای جدول آمار می گذارید ![]()
آره ندیدم
خیلی سخته ویرایش جدول ![]()
باید رو فیلد کلیک کنم و 5 تا دکمه بزنم. انرژی وحشتناکی ازم میگیره ![]()
ازتون عذرخواهی میکنم. باشد تا رستگار شوم و در هیچ شرایطی غیبت نکنم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
احسنت بر شما ![]()
امار یکشنبه ۵ساعت
دوشنبه ۳ساعت و ۲۰ دقیقه
سه شنبه ۲ ساعت و ۱۸ دقیقه
سپاس از شما ![]()
![]()
![]()
سلام دوستان. یک سوال دارم که لطفا هر کی توانست جواب بده.
روزانه چیکار مکنید که میتونید روزی بالای یک و نیم یا بالای دو ساعت زبان بخونید؟؟؟؟؟؟
من هرکاری میکنم بیش تر از یه ساعت نمیتونم
در روز چه ساعاتی رو به زبانشناس اختصاص میدید که کاری براتون پیش نمیاد که مجبور بشید زبان رو ولش کنید؟؟؟؟؟؟
خب شما در اول بگید که چیکار میکنید که یک ساعت نمیشه؟
سلام آقا سینا عزیز
خوب من دوساعت اختصاص میدم به زبان،چون بسته ی قدرت رو چندین بار گوش میدم و در کنارش داستان های کودکانه و انگلیسی گوش بده و… واسه همین بیشتر میتونم بخونم بعدشم که مهمون میاد و دیگه نمیتونم بکارم برسم.
خوب اول شما به سوال آقا کامبیز عزیز جواب بدین،شما آیا شاغلین یا بی کار و چقدر تایم ازاد دارین برای این کار؟
شما اگه دوساعت صبح و دوساعت بعد از ظهر و دوساعت شب وقت بزارین رو زبان میشه ۶ ساعت میتونین زبان بخونین.
فقط کافیه انگیزه داشته باشین و زمان مطالعتون رو تو اپ زبانشناس افزایش بدین،چرا که با این کار شما شما ملزم میشین برین زبان کار کنین و همین طور زنجیره ی یادگیرتون شما رو ترعیب میکنه(خودمونی : تشویقت میکنه ) بری زبان کار کنی.
سلام دوست عزیز
ببین یک سری خوندن داریم با نام فشرده خوانی که میتونه ۱ ساعت الی بیشتر ازت بگیره. یعنی مثلاً اگه داری داستان های واقعی رو میخونی باید با تمرکز زیاد زمان مناسبی را برایش در نظر بگیرید روزانه. یک سری هم گسترده خوانی داریم. میدونم میدونی چیه. وقتش نا محدوده هر چقدر تونستی دلت خواست با زیبوک بخون. خیلی راحت زمان مطالعه ات رو میبره بالا.
یه پیشنهاد هم واست دارم میتونی واسه تابستون سال بعد استارتش رو از بعد امتحانا بزنی، دوره تلفظ رو شروع کن روزی نهایتاً ۴۰ دقیقه ازت میگیره به طور متوسط نیم ساعت. هم میزان مطالعه ات میره بالا هم اینکه کلی چیز یاد میگیری.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام ، آمار امروز من
برگشتم داداش @YoKambiz
مکالمه : 45 دقیقه
زبانشناس : 1 و نیم ساعت
کتاب : 1 ساعت
جمعآ » »»» 3 ساعت و ربع
موفق باشید
ممنون. توصیه هاتون عالی بود .
خیلی به دردم خوردن.
ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه من قرص میزنم ![]()
![]()
![]()
راستش دیروز حس کردم این ذهن نیاز به تفریح داره از صبح زدیم به باغ و عصر برگشتیم انرژی بالا بود اما ذهن یک غذای خوب میخواس ![]()
![]()
، امروزم تا الان ملاقات مریض بودم (البته خونه هاااااااااااا، نگین الان ساعت ملاقات نیس)
![]()
![]()
)
خلاصه اینم گزارش موجهی ما ![]()
![]()
![]()
راستی تا نرفتم @YoKambiz چرا مصاحبه تا به مدال گرفتن ما رسید خشک شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجام دهه شصتیا رو تشنه میزارن ![]()
![]()
![]()
ممنون بابت آمارایی که میدین ![]()
![]()
![]()
چ بگویم خواهر… فعلا درگیر چیز دیگم… میام دوباره :-*
کار خوبی میکنید
از شنبه ایشالا خواهم پیوست ![]()