4 ساعت و 40 دقیقه دهکده زبان
17 دقیقه زبانشناس
4 ساعت و 57 دقیقه. همون 5 ساعت
سلام شما چرا ویس نذاشتین؟…من منتظر ویستون بودم به شخصه
ممنون از آقا کامبیزوآقا امیر حسین وآقا فرزاد و دیگر دوستان…
من تک تک راهنمایی های همتون رو واقعا انجام میدم
چون مثلا یک دقیقه از داستان رو گوش میدم ولی چنددقیقه طول میکشه تا یه دور خودم بخونم و ترجمه کنم که هر داستان10دقیقه ای برام1.30دقیقه طول میکشه…
امروز3تا داستان 3.30دقیقه زمان برد…
ممنون میشم بازم نظر بدین…
بهترین کار برای شما جدا از ترتیب درس ها اینه که:
اول :کلمات جدید هر درس رو هایلایت کنید
دوم: بعد از این به تعداد خیلی زیاد درس رو بخونید تا وقتی که حس کنید نیازی به متن ندارید و میتونید بدون متن گوش بدید و تمام متن رو متوجه بشید (بذارید ذهنتون مطلب رو درک کنه کاملا)
سوم: اگه حس می کنید کلمات هایلایت شده برای یک درس خیلی زیاده، پس یعنی اون درس برای شما سخته و مناسبتون نیست، پس یک سطح بیاید پایین تر
چهارم: ترجمه کردن کل متن به فارسی رو کلا کنار بذارید
پنجم: اجازه بدید زبان آموختن براتون از حالت آموزش به حالت لذتبخش تغییر پیدا کنه (یعنی اینقدر سختش نکنید برای خودتون)
قسمت چهارم که گفتین منظورتون اینه که یه پاراگراف رو با کلمه ی جدید معنی نکنم؟؟؟
الان می تونم بزارم. ولی اون موقع که پست رو گذاشتم یکم عجله داشتم چون دیر شده بود. گفتم اگه ویس هم بزارم دیگه کلی وقت می بره.
بله، نیازی به معنی کردن کل جمله نیست
فقط مفهوم کلی جمله رو درک کنید که موضوع از چه قراره و رد بشید
سلامـی دوباره اینم گزارش امشب (؛^-^)
شبخوش
https://talk.res.zabanshenas.ir/original/2X/f/faf3db14d912cd742ad13bf3847d6e603713f
https://talk.res.zabanshenas.ir/original/2X/e/e8ecc72a07785ba0910bcdebde81ec68554f8a00
@nazanin72 یه نکته دیگه هم اضافه میکنم
که مهمتر از همه ست
هدف کلی ما از یادگیری زبان اینه که بتونیم بدون تلاش و فکر مثل یک بومی انگلیسی زبان صحبت کنیم و بنویسیم
و مستلزمه اینکار اینه که هر چیزی که میخونیم رو خوب یاد بگیریم
چجوری میشه خوب یاد گرفت؟؟
وقتی که یادگیریتون (((((عمیق)))))) باشه، وقتی شما روی یک درس تمرکز کنید و با تعداد بسیار بالا اون درس رو بخونید و کلماتشو مرور کنید، باعث میشه که اون درس کاملا ملکه ی ذهنتون بشه و تو ذهنتون فرو بره
اون وقته که در آینده مطلبی که عمیق تو ذهنتون وارد شده رو می تونید ازش استفاده کنید (چیزی که باهاش انس گرفتید و وارد وجودتون شده)
مثال: یک آهنگی که خیلی شنیدید رو وقتی اون آهنگ حتی پخش هم نشه میتونید از حفظ متنش رو بگید
یادگیری ناخودآگاه هم یعنی همین
خیلی خوب بود
منتظر let’s talk فرداتون هستم
سلام
خودتون زحمت کشیدین
فقط به نام خودتون ثبت میشه
من که به شخصه شما رو دعوت میکنم اینجا ثبت نام کنید و رکوردتونو ثبت کنید
ببخشید دوستان من سه چهار روزی هست عضو شدم حالا قصدم هست تو این چالش شرکت کنم باید صبر کنم 15 روز از عضویتم بگذره؟
نه قانون کاربران فعال برداشته شد
الان همه آزادن شرکت کنند
بفرمایید شما هم شرکت کنید باعث خوشحالیه ماست
چقدر عالی
حتما شرکت میکنم برای من مایه افتخاره
خوشحال شدم ازینکه افتخار دادیو تو این چالش شرکت کردید
کاربر فعالی هستید
امیدوارم خبرهای خوبی در آینده ازتون بشنویم
خیلی ممنونم ازتون
امیدوارم در کنار شما دوستان پیشرفت کنم.
سلام شب همگی بخیر…
من امروز3.55دقیقه خوندم، 70دقیقه داستان اول و دوم داستان واقعی، 65دقیقه دهکده ی زبان داستان اول…