سلام ببخشید دیر شد
تازه رسیدم خونه
زبانشناس 8 ساعت و 17 دقیقه
لحظه هاتون زبانی

سلام
زبانشناس ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه تمام. شرمنده نتونستم به موقع آمار بدم.
موفق باشید.
استیو کافمن میگه زبان خواندن رو در حین انجام دادن یه کاری مطالعه کنید . بنظرم خیلی درسته چون من کلآ یکجا میشینم یا راه میرم ولی برام سخته بازم خود استیو میگه خواب آور میشه دقیقآ همینطوره. ولی در حین انجام کاری که فکری نباشه خیلی بهم لذت میده مطالعه زبان . عمده فعالیت من هم پشت سیستم هست که نمیشه در حین کار زبان گوش داد چون کار فکری هستش به همین دلیله که من نمیتونم ساعت های بالا مطالعه کنم.شما دوستان روشتون چیه و کیا مطالعه میکنید؟
سلام داداش، من بیشتر مواقع وقتی بیرونم به زبان گوش میدم، چون میتونم راحت با صدای بلند جواب بدم و بدون مزاحمت برای کسی تکنیک سایه رو انجام بدم
وقتی هم که میام خونه کتاب میخونم، اینجوری حس میکنم بازدهی بیشتری دارم
منم بیرون نمیرم
معمولا زمان غذا خوردن، بهداشت و نظافت و طراحی انگلیسی میخونم.
سعی می کنم یه مقداری هم از زمان های زنده ای که دارم استفاده کنم.
ولی بهترین زمان واسه من، زمان طراحیه. چون هم دارم تمرین می کنم و هم انگلیسی یاد می گیریم. multi-tasking به معنای واقعی
سلام
من معمولا وقت انجام کارای خونه…وقتی تو سالن انتظار هستم،وقتی دارم قالی می بافم…گاهی هم تو ماشین که البته کم…وقتی دارم میرم کلاس زبان…دقیقا تو این تایما زبان میخونم…که معمولا بین 2تا4 ساعت متغیره
روشمم
در مورد زبانشناس که سایه است
در مورد ای جی هم که گوش دادن و جواب دادن
هر دو به مدت 7،8روز تا امروز
در مورد دهکده زبان صرف برام حکم خوندن کتاب و آشنایی با لغات جدید رو داره
پاینده باشید
سلام
تشکر میکنم بابت راهنمایی دوستان
حقیقتش اگه من وب گردی کنم البته نه اینکه مطالب سایت ها رو بخونم خیلی راحت میتونم در کنارش زبان بخونم مثلآ مینی استوری وقتی پخش میکنم راحت به سوالاش جواب میدم در کنار وب گردی.البته این وب گردی رو دیروز امتحان کردم کلآ همیشه متمرکز میخونم که خواب آور میشه برام بیشتر مواقع.
من میگم از هیچی بهتره
سعی کن یه ساعتی که همیشه متمرکز میخونی رو داشته باش و در کنارش هم وب گردی و کارای دیگه هم بکن و به انگلیسی گوش بده.
یه ساعت متمرکز رو ولی حفظ کن. باقیشو هر جور راحتی گوش بده. درسته وب گردی فکرو مشغول می کنه ولی همزمان اگه گوش بدی میشه گفت از هیچی بهتره.
سپاس فراوان
واقعا زحمت کشیدین
دمت گرم داداش
چه باحال شد این آماره
خیلی قشنگ شده مرسی
سلام
۵۲ دقیقه زبانشناس
سلام زبانشناسان عزیز
من امروز ۲ ساعت و نیم با Mp3 player
۱ 1 ساعت و ۶ دقیقه هم با دهکده زبان
جمعا 3:36