راهنمایی برای شروع کتاب خواندن دوستان باتجربه لطفا یه لحظه وقت بذارید:))))

سلام

منم داستان گوسبامپز جزو اولین تجربیات داستان خوانی م بود…البته اولین مجموعه ش
و با اینکه شاید از لحاظ سطح واژگان مناسب من نبود ولی راحت می شد منظورش رو فهمید و ندونستن چند واژه اثر چندانی نداشت رو فهم اون

به نظر من خیلی از مجموعه هارو می بینید که نوشته 60-70 درصد ولی وقتی زیربخش هاش رو نگاه می کنید، بالای 80 درصده…که حداقل خیال تون ور راحت می کنه
ولی، هستند مجموعه هایی که 80 درصد هم هستن ولی حس سنگین بودن متن رو به وضوح احساس می کنید.

و خواستید، در طول خوندن، از دیکشنری استفاده کنید حتی بدون وارد کردن واژه به لایتنر

بخونیدو بگذرید

خیلیا هستن که یه مجموعه رو چندین بار گوش دادن…چه در جهت فشرده خوانی…چه جاافتادن مفهوم تو ذهن شون

این تاپیک از تجربیات روزانه بچه هاس در مورد مطالعه کتاب

می تونید تجربیات خودتون رو اینجا وارد کنید و از تجربیات کتابخوانی دیگران هم بهره ببرید

من حدود دو سه ماهی کتاب خوندم…شنیدن و دیدن متن
الان، علاوه بر این، کتابایی رو که قبلا به اون شیوه مطالعه می کردم رو دارم بدون استفاده از متن، می شنوم…و در ادامه، سعی می کنم داستان هایی رو هم که تا حالا نخوندم، اولین تجربه م با صرفا شنیدن اونها باشه
به هر حال، با توجه به نیاز خودتونه که کدوم براتون چالش انگیز البته با حفظ جذابیته.

یه ویدیویی قبلا در این مورد تهیه شده بود…تونستم، حتما براتون اینجا می ذارم
توصیه کرده بودن که تو سطوح ابتدایی، فشرده خوانی/شنوی باشه و در سطوح بالاتر گسترده خوانی هم اضافه بشه

10 پسندیده