تولدت مبارک anahita.ssff + صندلی داغ 🎂

مرررررررررررسی فاطمه خانم گل :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart: :purple_heart: :blue_heart: :heart:

3 پسندیده

تو اول آتیش رو بپا کردی خانم!!! :neutral_face::neutral_face::expressionless::expressionless::expressionless:
اول کی لیست سوالات رو آماده کرد؟؟؟!!! :smirk::smirk::smirk:
صندلی داغ رو کی برگذار کرد؟؟؟!!! :roll_eyes::roll_eyes:

3 پسندیده

بابا اونکه داره می میره، چیکارش داری، ب فکر اون شخص مورد نظر باش :wink::wink::joy::joy::joy::joy:

5 پسندیده

با افتخار بنده :grin::grin::grin::grin::grin:

5 پسندیده

آخرین سوالمو بپرسم
آخرین بار کی با خدا عاشقانه حرف زدی و چی بهش گفتی ؟
@anahitassff

3 پسندیده

اون پسر بچه یه اسب داشت اسم اسبش لیندا بود اسم کتاب هم فکر میکنم همین بود
البته من خیلی گشتم اون کتابو پیدا کنم ولی نتونستم برای همین شک کردم گفتم شاید چیزه دیگه ای بود اسمش
میدونی دوره راهنمایی بودم اون کتابو خوندم از کتابخونه گرفته بودمش ای کاش دوباره داشتمش

5 پسندیده

اسم بهترین دوستتو بگو؟
عاشق شدی؟(از اون عشق خوب خوبا)
ی
بهترین عضو تالار؟
از کی تو تالار بیشتر خوشت میادو بلاکس

6 پسندیده

ابتدا مرسی بابت پاسخ زیبات @anahitassff عزیزم :tulip::rose::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::rose::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::rose::hibiscus::sunflower::blossom::blossom::blossom:
و اماپاسخ صحیح: سوئیچ ماشین را به پزشک می‌دهم تا پیرزن را به بیمارستان برساند و خودم به همراه همسر رویاهایم منتظر اتوبوس می‌مانیم.

دلیل:
زیرا ما هرگز نمی‌خواهیم داشته‌ها و مزیت‌های خود را (ماشین) از دست بدهیم. اگر قادر باشیم خودخواهی‌ها، محدودیت ها و مزیت‌های خود را از خود دور کرده یا ببخشیم گاهی اوقات می‌توانیم چیزهای بهتری به دست بیاوریم.

تحلیل فوق را می‌توانیم در یک چارچوب علمی‌تر نیز شرح دهیم: در انواع رویکردهای تفکر، یکی از انواع تفکر خلاق، تفکر جانبی است که در مقابل تفکر عمودی یا سنتی قرار می‌گیرد. در تفکر سنتی، فرد عمدتاً از منطق، در چارچوب مفروضات و محدودیت‌های محیطی خود، استفاده می‌کند و قادر نمی‌گردد از زوایای دیگر محیط و اوضاع اطراف خود را تحلیل کند. تفکر جانبی سعی می‌کند به افراد یاد دهد که در تفکر و حل مسائل، سنت شکنی کرده، مفروضات و محدودیت ها را کنار گذاشته، و از زوایای دیگری و با ابزاری به غیر از منطق عددی و حسابی به مسائل نگاه کنند.

در تحلیل فوق اشاره شد اگر قادر باشیم مزیت‌های خود را ببخشیم می‌توانیم چیزهای بهتری به دست بیاوریم. شاید خیلی از پاسخ‌دهندگان به این پرسش، قلباً رضایت داشته باشند که ماشین خود را ببخشند تا همسر رویاهای خود را به دست آورند. بنابراین چه چیزی باعث می‌شود نتوانند آن پاسخ خاص را ارائه کنند. دلیل آن این است که به صورت جانبی تفکر نمی‌کنند. یعنی محدودیت ها و مفروضات معمول را کنار نمی‌گذارند. اکثریت پاسخهای افراد این است که خود را در این چارچوب می‌بینند که باید یک نفر را سوار کنند و از این زاویه که می‌توانند خود راننده نبوده و بیرون ماشین باشند، درباره پاسخ فکر نکرده‌اند.

6 پسندیده

@anahitassff
سلام اناهیتا خانوم
تولدتون رو تبریک میگم
امیدوارم ک همیشه موفق باشید

امیدوارم عمر پر برکتی داشته باشید و اینکه انسان ها مثل یخ فروشی زیر افتاب سوزان دنیا هستند
اون یخ عمر ادمیه ک اون افتاب اون رو میسوزونه
پس یخ هاتون رو به قیمت مناسب بفروشید تا اب نشده
چون خسران با زیان تفاوت بسیار دارد…
شب شیک

7 پسندیده

پس همونی که گفتم دوباره نثارت می کنم!!! :grin::grin::grin::laughing::laughing::laughing:

3 پسندیده

دیدی دیدی آخرش حرف من درست بود :joy::joy::joy::joy:
@anahitassff

4 پسندیده

:smirk: :smirk:

آدم مذهبی نیستم با خدا هم معمولا حرف نمیزنم

4 پسندیده

شما صاحب اختیاری عزیزم، ولی فک میکنی فایده ای هم داره؟ :joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin:

3 پسندیده

یعنی این جوابت :joy: منو کشت :rofl::rofl::rofl:

1 پسندیده

آره می دونم فایده ای نداره!!! ولی چکارت کنم لعنتی؟؟؟!!! :grin::grin::grin::laughing::laughing::laughing:
دوست دارم!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::blue_heart::sparkling_heart::two_hearts:

3 پسندیده

ما بیییییشتر :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 پسندیده

عزیزم سوال منم تموم شد شب خوبی بود خوش گذشت تا باشه از این شبها :grin:
دوباره تولدت مبااااااارک :confetti_ball::confetti_ball::rose::rose:
@anahitassff

5 پسندیده

آنا جونم فعلا در دسترس باش کم کم بزرگان مجلس تشریف میارن :wink::wink::blush::blush:

3 پسندیده

من فکر کردم باید حتما بین اون سه نفر یکی رو انتخاب کنم
من قصدم کمک بود حالا خودخواه هم شدم هی روزگار :roll_eyes:

ممنون سپیده جون :rose: :heart:

4 پسندیده

خوب دوستان
@azam-123
@anahitassff
@fatemeh74
@sepideh19932
@mitra9
من می رم برای زنجیره بامدادی ساعت دوازده!!! :muscle::muscle::muscle::grin::grin::grin::laughing::laughing::laughing:

7 پسندیده