اگه لازم به کمک هست من هستم
إ آقا کامبیز سرتون خلوت شده؟
مرسی که هستین
سرشون که خلوت نمیشه ولی همیشه پایه کمکن
اصن مربی های تالار فوق العاده ان یکی از یکی بهتر
سلام.والا تا همین الان هم کسی داوطلب نشده بود.همه رو داوطلب کردیم حتی خود شما.
9 که خانم @sarabagheri هستن
10 هم دوباره @azam-123 خانم هستن
بقیه هم مشخص نیست و کسی هم داوطلب نشده جز اقا کامبیز گل که همیشه کمک حال همه هستن
شرمنده آقا آرمین بنده نمیتونم
ایشالله سال دیگه همون وقت
فکر کردی خیال کردی.
هر جا باشی منم همونجام
این نظر لطف شماست ب بنده ولی من یه نمایشنامه بریتیشیه ک شروع کردم بخونمش و میخوام وویسشو ضبط کنم، ضبط کردم میذارمش تو وبلاگم ک بشنوین و نظر بدین، خلاصه نمیتونم توفیق اجباری دوم را قبول کنم،. شرمندم
اون درس هایی که تکلیفش مشخصه که هیچی
برای درس های دیگه من به بقیه پیشنهاد میدم
اصلا چرا @mehran72es و @firo744 وویس نمیذارن؟
بنظر من ک تنوع بدین برا وویس نمونه، اینجوری بهتره
حالا آناجون، این کساییکه میگین کیا هستن ک ما تالا صداشونو نشنیدیم؟
حتما شنیدین ولی بعضی ها نمیدونم چرا با این که انقدر خوبن ولی داوطلب نمیشن
یا شایدم پیگیر چالش ها نیستن
حالا اسمشون جزو رازهای نگفتنی ست ک نمیارین؟
اقا مهران که یکبار خفتشون کردیم.اینسری اقا فیروزه
پس چالش 10 رو اقا فیروز @firo744 بر عهده میگیرن
به به چ عالی
خب خدا را شکر ک از گردن من ساقط شد
من اصلا این نوع انتخاب رو قبول ندارم. شما اول تعیین کنید کی تلفظش تقریبا بی نقصه از بین اونها انتخاب کنید. چون قراره بقیه از رو وویس نمونه، وویس بدن.
یا حداقل POV خود ایجی رو قرار بدید.
به تاپیک رسمیت بیشتری بدید تا بقیه هم جدی بگیرنش. اولاش خوب بود الان به نظرم از ریل خارج شده.
سلام پری جان اون اوایل هم که ویس نمونه با رای گیری انتخاب میشد بازم همین مشکل بود چون بعضی از کسایی که تو رای گیری بودن مثلا خودم تازه قدرت رو شروع کرده بودن من همون موقع هم گفتم ویس نمونه رو کسایی بدن که سطحشون بهتره
این پیشنهاد من بود بچه ها برای ویس نمونه داوطلب بشن حداقل اینجوری کسایی که خودشون فکر میکنن آمادگیش رو دارن ویس میدن این روش از رای گیری به نظرتون بهتر نیست؟
البته ما فکر میکردیم هر هفته یه نفر که فکر میکنه میتونه ویس نمونه خوبی ضبط کنه داوطلب میشه ولی اینجوری نشد برای همین ما خودمون به بقیه پیشنهادش رو میدیم
کسایی که تلفظ خوبی دارن و تو این چالش ها فعالیت دارن یا داشتن مشخصه و تعدادشون هم زیاد نیست اگه خودشون موافق باشن که ویس های نمونه رو بدن خیلی هم خوبه چون تعدادشون زیاد نیست احتمالا باید بیشتر از یه درس ویس بدن
لینک چالش دیدگاه که pov ای جی رو داره تو تاپیک اصلی هست و قطعا باید مرجع اصلی برای تمرین باشه
خیلی دوس دارم بدونم کی منو تو این حچل انداخت این برام یه سواله از اون موقعی ک این شوک بهم وارد شده ، یعنی فقط میخوام بدونم کی؟ یه اسم میخوام
خودت، با ویس هایی که تو تالار گذاشتی
ویس نمیذاشتی ما که شما رو نمیشناختیم کاری هم به کارتون نداشتیم
خودت خودتو لو دادی
واقعا؟ یعنی باور کنم؟
ببین همش فعل جمع استفاده میکنی، چرا؟ من همش فک میکنم دستت با آقا آرمین تو یه کاسس، درسته؟
ببین اگه اعتراف کنی کاریت ندارما
باور کن اینکه ویس نمونه هفته قبل رو شما بدی ایده خوده آقا آرمین بود من دخالتی نداشتم