من قدرت رو با این چالش شروع کردم ولی واقعیتش عقب افتادم ازش
تو چالش های دیگه ویس میدم
بیشتر تایم زبانم در حال حاضر مطالعه اس ولی بعدا میام همه این روزا رو اساسی جبران میکنم
من قدرت رو با این چالش شروع کردم ولی واقعیتش عقب افتادم ازش
تو چالش های دیگه ویس میدم
بیشتر تایم زبانم در حال حاضر مطالعه اس ولی بعدا میام همه این روزا رو اساسی جبران میکنم
آنا خانم منم دیشب فک کردم برا اینجا میخوای وویس بذاری عزیزم
قدرت یکم داستانش فرق میکنه باید واقعا هر درسش رو به تسلط برسی که بری درس بعدی
به قول ای جی انقدر تکرار کنی که واقعا حس کنی همه ی اون چیزی که باید رو از اون درس یاد گرفتی، بعدا خودت شروع کردی حتما اینو یادت باشه ولی خب چالش آقا کامبیز مستقل از دروس زبانشناس بود و هر کسی میتونست شرکت کنه
تو رایتینگم هم کم کار شده بودم که اون چالش باعث شد دوباره بهم یادآوری بشه نوشتن چقدر مهمه
هر چند که بهونه قابل قبول نیست ولی ما هم اساسی منتظر ویساتون هستیم
اسپکینگ از همه ی مهارت ها مهم تره
منم وقت کنم تو چالش رایتینگه شرکت میکنم حتما
آفرین هیچی دیگه من برم سرمو بذارم بمیرم پس،
منو برا چی پس وادار کردین وویس بدم، منو چ به درسای ای جی هوگ،
بله بله صد در صد فعلا بچه ها با چالش pov مشغول باشن بعد خودم چند تا چالش جالب برای اسپیکینگ میذارم
حتما تمرین رایتینگ رو بذارید تو برنامه تون
اگه نیاز داشتید کسی نوشته هاتون رو چک کنه من هستم
البته که خودمم مهارت نوشتاریم خیلی عالی نیست و هنوز جای کار داره ولی به هر حال در حد توانم کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم.
عزیز دلم فقط یه روخوانی بود، تکرار برای دروس ای جی واسه اینه که بتونیم شروع کنیم به صحبت کردن، دیگه قدرت رو شروع کردی سعی کن بعد از هر درس یه بازگویی بدون متن انجام بدی، کار خوبی کردی شرکت کردی کلی فیدبک خوب برای نحوی تلفظ کردنت گرفتی، ما هم کلی خوشحال شدیم صداتو شنیدیم
به به
منتظریم پس
منم کلی ایده دارم ولی اصلا وقت نمیکنم بهشون بپردازم
اره خودمم به فکرشم ولی دقیق نمیدونم چکار کنم
چون سرمم شلوغه هی پشت گوش میوفته
فعلا میخوام برنامه ریدینگ بذارم
چون پیش نیاز نوشتنه
ممنون حتما
البته از چن مدت دیگه باید شروع کنم به مقاله نوشتن
تا اینجایی که ما دیدیم که عالی بودین
من متوجه نشدم چی شد
چه مشکلی با that was amazing من داری ؟
میگم خَفَن بود
اوکی ؟؟؟
اون اوکیه تو وویسو اشاره کردم
گفتم امیزینگ نبود در حد اکی بود🙈
بعدشم دوباره گفتم اکی اشاره کردم به اکی گفتن های تو ویسم
بعدشم گفتم که قضیه داره این اکی گفتنام
خِیلیَم سوپِر اِمِیزینگ بود مِستِر فیروز
تَفهیم شُد
سلام دوستان عزیزم بلاخره بعد از چند روز طاقت فرسا و شلوغ بلاخره تونستم وقت پیدا کنم و هم تاپیک رو ویرایش کنم و هم به صدا ها گوش بدم.
@maryam بابا بلاخره رونمایی کردی بعد از مدتها.
چقدر هم خوب بود.نمیدونم چرا بیشتر نمیزارین ما بشنویمتون
@Ghabel سلام معلم جون.شما یدونه ای.چقدر پابند به چالش هستید.واقعا ممنون.رسیدید به جایی که از فید بک دادن من خارجه.چون سطحتون بالاتر از رفته.پس فقط میتونن بگم باریکلا
@firo744 رفیق کمک رسان شفیق خودم.اقا ترکوندی که.لذت بردن.به شما هم نمتونم فیدبک بدم چون اصلا بهت نمیرسم.خودت قطعا میدونی کجا مشکل داری پس همونجا ها بیشتر کار کن الکی مثلا من میدونم کجا مشکل داری
خداقوت دلاور
وظیفه بوده داداش
ممنوننننن
نفرمایید شما فرسنگ ها جلوترین
سلام @R.min، حالتون چطوره، چ عجب دیدیمتون داشتیم از شما یه قاب می ساختیم بزنیم ب دیوار چالش و بنویسیم یادش بخیر
کجایین بابا، چالش بدون شما را اصلا نمیشه تصور کرد
خلاصه ک خوشحالمون کردین
سلام آقا آرمین @R.min
داشتیم نگران تون میشدیم. حالتون چطوره؟
ممنون که چالش و راه انداختین
اگه اینطوری که میگین باشه که حسابی خوشحالم
سلام اعظم خانم و خانم معلم عزیز.@ghabel خوب هستید ایشالا.نه بابا من هر جا برم اخرش همینجا چالم میکنن.
نگران نباشید.درسته سرم خیلی شلوغه ولی بلاخره خودم رو میرسونم.
فقط خیلی مواظب خودتون و خانوادتون باشید خیلی اوضاع وخیمه.
ممنونم آقا آرمین، ما در کنار شما و دوستان حالمون خوبه
دور از جون، ایشالله 120 ساله باشین درکنار ما و خونوادتون
چ عالی
چشم حتما، همچنین شما
مرسی آقا آرمین. خوبیم در کنار شما. ما که خونه ایم فعلا، شما بيرون خونه خیلی مواظب باشین.
خدا قوت. ما که بیکار شدیم فعلا، البته امیدوارم تا وقتی این ویروس هست بیکار بمونیم
دقیقا وخیم تر از اونی که تصور می کنین. دو تا خواهرم پرستارن. یکی امام رضای مشهد و اون یکی شریعتی. امام رضا شلوغه همیشه و شریعتی هم که مرکز کرونای مشهد شده. میگن حتی وسایل برای پرسنل بیمارستان خیلی کمه. و ما خیلی نگران اونا. خدا همه رو حفظ کنه. این روزا بیشتر از هميشه مدیون کادر پزشکی بیمارستانها هستیم
درگیر مدرسه بودم الان یه هفته اس تعطیل بودیم فرصت کردم بزارم
مررسی