ترجمه فارسی نداره
خوب
بسيار عالي
خوشحالم پيدا كردم اين اپليكيشن رو
جناب عزیزی که میگی پوشش بازیگران مناسب نیست!اولا باید از خودت بپرسی هدفت از یادگیری زبان انگلیسی چیه!؟اگر میخوای با یادگیری انگلیسی به کشور خارجی سفر کنی باید بدونی(که میدونی)پوشش مردم کشورهای خارجی هم همینه که اینجا نشون میده؛اگر با فیلمهاشون مشکل داری پس بهتره قید سفر یا مهاجرت و یادگیری زبان رو هم بزنی که چون رفتی اونجا باید از نزدیک این پوششها رو تحمل کنی و حق اعتراض! هم نداری.اگر هم داری همینجور تفریحی یاد میگیری بهتره این قسمتهایی که از نظر شما مشکل دارن رو نگاه نکنی،با ندیدن چند قسمت یا صحنه ضربه یا خللی به یادگیری زبانتون وارد نمیشه.
پوشش نامناسب یعنی چی؟ پوشش مناسب یعنی چی؟ نامناسب با سلیقه شما؟ چرا فکر میکنین باید به سلیقه شما بپوشن؟ شما خودتون حاضرین به سلیقه اونا لباس بپوشین؟ آخه این لباس های شاد و زیبا و ساده چی داره که باعث تحریکتون میشه. دقیقا چه مشکلی برای یادگیری زبان انگلیسی شما بوجود آورده؟ توصیه میکنم به روانشناس مراجعه کنید تا ریشه یابی کنن این مشکل شما از کجا نشات میگیره. شاید در کودکی شاهد زورگویی پدربزرگ به مادربزرگ یا پدرتون به مادرتون بودین و این باور غلط در ذهنتون بوجود اومده مردها بخاطر زور بازوشون حتی میتونن روی پوشش خانومها کنترل داشته باشن. هیچوقت ندیدم زنا بگن مردا چرا اینطوری پوشیدن ای وای تحریک شدم. خاک برسرم شد الان با تماشای این کیلیپ با کله سر از جهنم درمیارم.
عالی
عالی
عاااالیییییییی ممنون از تیم زبانشناس
دوست خوبم به ترتیب لیست درخواست های کاربران، دوره ها ترجمه میشن.
برای استفاده از اپلیکیشن زبانشناس ویدئوهای اختصاصی به صفحه اینباکس شما در زبانشناس اضافه میشه. اگر اولین ویدئو رو هنوز ندیدید پیشنهاد میکنم ببینید.
لینکشو براتون در ادامه هم میذارم.
این دوره خیلی عالیه و تا جایی که پیش رفتم خیلی برای من مفید بوده
ممنونم از زبانشناس
سلام.مصاحبه اما واتسون با ملالا یوسف زی در این بخش بود.چرا الان حذف شده؟؟!
سلام دوست خوبم
این دوره سانسور شده و هر درسی که حذف شده مشکل سانسور و منشوری داشته
ممنونم از این برنامه خوب همگی خسته نباشید ببخشید سریالهای این بخش ایا زیر نویس فارسی ندارن ممنون میشم راهنمایی کنید
دوره های بخش زبانشناس به ترتیب در حال ترجمه هستن دوست خوبم
این بخش بسیار عالیه لطفا بیشتر بزارید
چرا بجای بیشتر بزارید حذف می کنید؟؟
نصفش که زیرنویس نداره
لطفا آهنگ و سریال بیشتر بزارید
دوست خوبم چون مجوز ارشاد داریم و باید حواسمون به محتوا و پوشش باشه.
کدوم بخش نصفش زیرنویس نداره؟
عالی
awli