بسیارم عالی ،کاش منم میدیدمش
بسیارم عالی ،کاش منم میدیدمش
هنوز هم می تونی ببینی … پیج زبانشناس، لایو رو سیو کرده
سلام خانم گل خواهش میکنم عزیزم
۱۷۰۰۰
برای چه رشته ای مد نظرتون هست؟
برای چه رشته ای مد نظرتون هست؟
[/quote]
من رشته امو اصلااااا دوسندارم برامم انتخابش کردن خونواده(معماری) دوسدارم امسال یا نهایتا سال بعد برای ادبیات انگلیسی کنکور بدم…ولی برام خیلی مهمه معدلم ۱۸ به بالا شه تو این رشته…برای کنکورشم که میگن درسایی مثل معارف اسلامی،عربی، ادبیات فارسی ،خود زبان انگلیسی، یه زبان دیگه (فرانسوی،آلمانی،اسپانیولی) اینا اگه نمره بالا بیاری دانشگاه تهراتن میپذیرنت و بعضی دانشگاه های خوب و مطرح دیگه
نقلقول
چرا من با نقل قول مشکل دارم،خدای من
نقلقول
چرا من با نقل قول مشکل دارم،خدای من
متن رو انتخاب کنید بعد گزینه نقل قول رو بزنید، یه چند خط بیاید پایین تر و بعد شروع کنید به نوشتن.
سطح زبان شما الآن چی هست؟ @arista
سطح زبان شما الآن چی هست؟ @arista
نقلقول
من توی پانزده شانزده روز تازه به سطح دو رسیدم… عجله ای به سطح بالا ندارم وقتیکه کاملا یادشون نگیرم لغاتو و داستان هارو ، کلا فعلا روی ۷ ،۸ تا داستان یکسره کار میکنم و خیلی زومم اما بعضی چیزای دیگم یکم سرک میکشم ، توی این مدت یک داستان رو شاید ۲۰۰ بار پخش کنم ،شما سطح چندین؟ خیلی وقته عضو زبانشناسین؟
شما سطح چندین؟ خیلی وقته عضو زبانشناسین؟
من دوسال هست که زبانشناس رو دارم
شما سطح چندین؟ خیلی وقته عضو زبانشناسین؟
من سطح ۳ و نیم زبانشناس هستم و از فردا شروع میکنم جوری فعالیت کنم که همه هنگ کنن من چه جور سطح ۳ و نیمی هستم
، توی این مدت یک داستان رو شاید ۲۰۰ بار پخش کنم
اینطوری نه
خلاق باشید
توی این مدت یک داستان رو شاید ۲۰۰ بار پخ
تویه چالش زیر شرکت کنین
خودتون رو با هر درس به چالش بکشید
Let’s change the ugly duckling story in different ways. be creative. Scenario number one: Once upon a time, there was a duckling that lived on a farm. Farm was very famous in the village cause all villagers were fascinated with eating duckling eggs. Results: No eggs, no story. Sorry Hans Christian Andersen (The ugly duckling’s writer)