بله دیروز این بحث رو دیدم که خیلی برام جالب اومد چون خودمم دنبال اهنگ های خوبی بودم و میشه گفت اکثر اهنگ هایی که دوستان توی اون تاپیک میزارن خوبه و ادم خوشش میاد.
با خودم قرار گذاشتم سه روز یکبار یک آهنگ انگلیسی رو حفط کنم و بعدش چند روزی هم باهاش هنگام پیاده روی تکنیک سایه بزنم.
میدونین متاسفانه یا خوشبختانه من معتاد آهنگ های بی کلامم به خصوص سه تار و تار یا کمانچه و…
باید به خودم عادت بدم بیشتر انگلیسی گوش کنم که این تاپیک میدونم خیلی به دردم میخوره
سلام .دوره ای جی که فرمودین چطور میشه تهیه کرد؟که گفتین سوال داره ودرحد بله یا خیر جواب میدیم
چطوری میتونم ذخیرش کنم اون تاپیک رو؟ چرا اینجا محیطش برام غریبه یه مدلیه نمیفهممش

سلام .دوره ای جی که فرمودین چطور میشه تهیه کرد؟که گفتین سوال داره ودرحد بله یا خیر جواب میدیم
سلام… دروس پایه تو خود اپ زبان شناس هست عکسش گذاشتم و گفتم با Day of the Deadشروع کنید و بر اساس داستان کوتاهش ببینید برا سطح تون اوکی هست + انگلیسی قدرت سطح متوسط+Real English سطح بالا این سه تا اصلی و خیلی مهم داخل آپ زبانشناس هستن… خود همین ها باید یک دوره ۶ماهه و بعد دوساله رو بگذرونید…

چطوری میتونم ذخیرش کنم اون تاپیک رو؟ چرا اینجا محیطش برام غریبه یه مدلیه نمیفهممش
خب برو داخل اون تاپیک یکی از پیام ها رو مثل عکس زیر ذخیره کن

میدونین متاسفانه یا خوشبختانه من معتاد آهنگ های بی کلامم به خصوص سه تار و تار یا کمانچه
وای … من بی کلام ها رو هم فقط از نوع خارجی گوش می کنم. با آهنگ های داخل میونه خوبی ندارم.

با خودم قرار گذاشتم سه روز یکبار یک آهنگ انگلیسی رو حفط کنم و بعدش چند روزی هم باهاش هنگام پیاده روی تکنیک سایه بزنم
از رو متن حفظ نکن برادر. سعی کن از خود آهنگ متوجه بشی و با آهنگ بخونی.

باید به خودم عادت بدم بیشتر انگلیسی گوش کنم که این تاپیک میدونم خیلی به دردم میخوره
من کم کم دارم دیگه از فارسی بیزار می شم. نمی دونم چرا.
به هیچ چیز فارسی، گوش نمی دم.
.

وای … من بی کلام ها رو هم فقط از نوع خارجی گوش می کنم. با آهنگ های داخل میونه خوبی ندارم.
منم بعضی وقت ها خارجی گوش میدم مثل آهنگ های گروه یانی یا آهنگهای بی کلام ترکیه ای که واقعا فوقالعاده هستن

از رو متن حفظ نکن برادر. سعی کن از خود آهنگ متوجه بشی و با آهنگ بخونی.
اره میدونم راه درستش همینه اما فعلا هیچی متوجه نمیشم نمیدونم شاید تازه کارم واسه همینه

من کم کم دارم دیگه از فارسی بیزار می شم. نمی دونم چرا.
به هیچ چیز فارسی، گوش نمی دم.
خب از این طرف هم میشه به قضیه نگاه کرد که با یادگرفتن انگلیسی میشین دو زبانه البته اگه من انگلیسی یاد بگیرم میشم سه زبانه چون خودم تُرک هستم
یه سوال هم داشتم چطوری ریپلای پیامها رو درست میزنین

یه سوال هم داشتم چطوری ریپلای پیامها رو درست میزنین
این شات رو بی زحمت نگاه کنید. متن مورد نظرتون رو لمس کنید، آبی که شد، رو اون گزینه نقل قول بزنید و پیامتون رو تایپ کنید:

این شات رو بی زحمت نگاه کنید. متن مورد نظرتون رو لمس کنید، آبی که شد، رو اون گزینه نقل قول بزنید و پیامتون رو تایپ کنید:
آهان ممنون
آسون بودش…
یه ساعت داشتم با کد هاش ور میرفتم
سلام دوست عزیز به زبانشناس خوش اومدید.
من حدس میزنم الان شما گیج شدید.
بهتون پیشنهاد میکنم تمرکزتون رو بذارید روی همون داستانهای بچهگانه. و اگه در کنارش میخواید مطالعهی fun داشته باشید، دورهی داستانهای مصور رو امتحان کنید.
ولی اگه تایمتون و انرژیتون برای مطالعه زیاده، اونوقت میتونید در کنارش نیمچه داستانها رو بخونید.
داستانهای بچهگانه و نیمچه داستانها دو دورهی اصلی برای سطح مبتدی هستند، فقط در صورتی با هم خوندنشون توصیه میشه که وقت و انرژی کافی داشته باشید. در غیر اینصورت داستانهای بچهگانه و داستانهای مصور رو تو برنامهتون قرار بدید.
تاپیک زیر رو هم ببینید، اونجا دوستان تجریباتشون رو درمورد مطالعهی داستانهای بچهگانه گفتند.
[square] سلام به همه ی دوستان زبانشناس بارها شاهد سوال دوستان تازه وارد بوده ام: از چه دوره ای شروع کنم؟ چگونه و چه تکنیکی بکار ببرم؟ یا بعد از اتمام دوره ای خاص باز با این سوال مواجه شده: دوره مناسب بعدی کدام است؟ هر چند زحمات و ایده های دست اندرکاران زبانشناس آقایان ناصری و گل میرزایی، تجربه و تحلیلهای افراد موفق زبانشناس بالاخص آقای کامبیز در راستای دسته بنده دوره ها بوده است، اما با توجه به اینکه تعداد زیادی از دوستان توانسته اند با گذر از دوره های مختلف به موفقیت دست یابند، حال می تو…
در مورد اشتراک هم من توصیه میکنم اشتراک طلایی بخرید چون مدتی دیگه به استفاده از منابع زیبوک نیاز پیدا میکنید.
برای منابع سطح بالا هم عجلهای نداشته باشید. اول باید پایهی زبانتون رو قوی کنید که بهترین منبع برا این منظور داستانهای بچهگانه است
موفق باشید
یعنی شما درکم کردین فقط. من کلا گیج گیجم!!! نیاز دارم ربع ساعتی حرف بزنم تا همه ی سوالامو جواب بشنوم:woozy_face:
کلا هنوز با تالار و اپ زبانشناس ارتباط برقرار نکردم
ممنون بابت راهنماییتون پس فعلا همون مصور و بچه گانه رو میخونم
@pari
البته یه سری از درساش حذف شده مشکلی ک نداره سانسور شده بخونم
والا من این دوره رو درس آخرشم و هنوزم خلاصه هیچ درسی رو نگفتم
لیسنینگتون خوب شده؟؟
اره زبانم نسبت به قبل اینکه دوره رو شروع کنم خیلی بهتر شده
اینکه بچه ها پیشنهاد میدن اشتراک طلایی ارتقا بدی بنظرم عالیه ، چون همش مزیته ،هم اینکه خیلی ارزونه اینکه منابع زیادی برات باز میشه و اینکه یه دلگرمی هم میشه برا اون جمعی ک وقت میزارن و زبان شناس کامل میکنن
قطعا همین تصمیم داشتم اما بعد از یه مدتی که ببینم اپلیکیشن به دردم میخوره یانه
مطمئنا اگر حمایت بشن بسیار با کیفیت تر میشه