انشالله بعداز یه مدت نصب میکنم حتما ولی درکل برای مکالمه و غلبه به ترسمون خیلی خوب بود🙂
آخه سطح زبان، ربطی به خانم بودن و گل بودن نداره.
واقعاً باید بلد باشیم … می دونی که چی می گم … اصلاً دو مقوله جدا از هم هستند.
من نمی دونم چرا بیخودی، اسمم دَر رفته!
من چند شب پیش با یکی از دوستام، دو ساعت و نیم بی وقفه، چت انگلیسی کردم. آخر سر اون خوابش گرفت و رفت خوابید.
پر رو تر از خودم، خودم هستم!
ولی با خارجی، چه حرفی داریم برای گفتن؟!
ده دقیقه هم به زور برات وقت بزاره یا نزاره.
البته نا گفته نماند من 3دقیقه نتونستم با شما چت کنم
اگه یادتون باشه سریع فرار کردم
آدم باید سطح بندی شده و با یک سطح بالاتر از خودش چت کنه نه 10سطح
بابا سخت می نوشتم مگه؟! به جان خودم طور دیگه اصلاً نمی تونستم اونها رو بگم. راه دیگه ای نداشت بخدا … اصلاً بلد نیستم.
ولی یه ساعتی، پای چت نگهت داشتم!
باز دوباره گفت!
نه راحت باشین
می دونم خودم اشکالم چیه … زیاد، اصطلاحی صحبت می کنم.
لابه لای اصطلاح ها یک چند تا حرف اضافه هم ممکنه بگین(مثل so,and …)
خخخخ واااای
اینطوری هم نیست ها …
.
.
یکی از دوستام بهم می گه: الهه فکر کنم خیلی فیلم می بینی تو!
منم می گم “من اصلاً وقت فیلم دیدن ندارم بخدا.”
منم هم همینطوری هستم
اخرین فیلم سینمایی که دیدم 7-8ماه پیش بود اونم هدفدار و زبان و زیرنویس انگلیسی…
سریال و تلوزیون هم که اصلا یادم نمیاد کی دیدم
می بینی با زوم زبانشناس هم نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
فیلم هم اگه ببینم، تیکه ای و اون هم فقط تو یوتیوب.
فیلم باز حرفه ای نیستم.
ولی تو زیبوک، خیلی کتاب می خونم.
آقا مهراب میشه توضیح بدید تو اسپیکی چطور ثبت نام کردید با شماره موبایل فیسبوک اکانت گوگل با ***شکن هم استفاده کردم ولی ثبت نمیکنه
خطاش چیه
.
.
.
… .
سلام دوستان
سوال خوبیه
من هدف چند ماه پیشم صحبت کردن به زبان انگلیسی بود الان کم کم دارم راه میفتم البته دارم کنارش دایره لغاتم را زیاد می کنم داخل زیبوک چون به این اعتقاد دارم اگر دایره لغات خوبی داشته باشی می تونی راحت صحبت کنی
هدفی که قبل تر از speaking داشتم این بود که شنیداریم قوی بشه که خداروشکر شده 🖒
الان دارم روی اسپیکینگ کار میکنم + دایره لغت
برنامه های speaky و… دیگه ای را هم امتحان کردم خیلی خوب بود ولی متاسفانه فضای خوبی نداشت
متاسفانه فرهنگ من با اون ها خیلی متفاوت بود اونها تا میفهمیدند من خانم هستم طور دیگه ای باهات رفتار میکردند
خیلی خیلی …
به همین دلیل منابع دیگری را اضافه و حذف کردم
فاطمه جان به قول آقا مهراب اونها فرهنگ دارند!
می دونم چی می گی …
.
.
من خودم ده سال پیش، یه شش ماه با یه پسر آمریکایی چت می کردم، ولی آخرش …!!
به خاطر همین هیچ وقت دیگه دنبال این چیزها نرفتم.
.
.
من الان خودم تو LinkedIn جواب هیچ کس رو نمی دم.
آقا زشته بگم ولی اونجا بعضی ها برای منم مزاحمت ایجاد میکردن منم خیلی هارو بلاک کردم
یک نمونش یک پسره مالزیایی بود شمارمو از اونجا گرفته بود و ساعت4صبح هی بهم تماس تصویری واتسپ میگرفت(اونجا4بود اینجا1…) هی میگفت پشت خط باش فقط زل میزد به من چشمک میزد و با ابروهاش بازی میکرد و اصلا حرف نمیزد… همشم اصرار داشت که پشت خط بمونم ( ساعت 4صبح!)
بلاکش کردم
اصلا از اسپیکی دفاع نمیکنم ولی برای من تا حدودی مفید بود الانم استفاده نمیکنم و برام تکراری شده
کلاً فضای خوبی نداره.
برای خانم ها به شدت مشکل ساز هست.
من خودم بیشتر از سیستم اموزشیشون و اگر کشور انگلیسی زبان نباشه در رابطه با اینکه چگونه زبان رو فرا گرفته و کار های مورد علاقش و فرهنگشون بیشتر صحبت میکنیم و همیشه هم اخرش اون باهام همدردی میکنه از نظر اونا بدبختیم البته همچین دروغم نمیگن یارو میگف من کلاس دوم ابتدایی هند رایتینگ خوشنویسی انگلیسی رو مدرسه یادمون داده ولی اینجا حالا کلاس هفتم حروف الفبا رو یاد میگیریم