خیلی هم خوبه. موفق باشین
متشکرم
همچنین
سلام و درود بر شما زری بانوی عزیز و قدرتمند😘
زری خانوم چندتا سوال داشتم ازتون اینکه بعد از این 383 روز تا چه حد فرانسوی بلدین؟زبان فرانسوی سخته چطوره؟؟
و این چه نرم افزاری هست که دارین ازش استفاده میکنین اسمش چی هست؟
ممنون میشم پاسخم رو بدین:rose:
سلام و درود بر وجودتون
در حد ابتدایی صحبت میکنم البته بستگی به زمانی داره که روزانه برای مطالعه میزارین من حداکثر 10 دقیقه براش زمان میزارم. به همین دلیل سطحم پایین.
تا الان به سختی هاش نرسیدم چون شبیه بازی هست شیرین.
اپلیکیشن دولینگو.
خیلی عالیه درود برشما همینجوری ادامه بدین پر قدرت
تو دنیا هیچ چیز سختی برای شما یه نفر وجود نداره
مچکرم ازتون بخاطر وقت و انرژی که صرف کردین و پاسخ تک تک سوالامو دادین.خوشحال شدم با قدرتمندی مث شما هم صحبت شدم
ولی بازم من سوال دارم ازتون.ببخشید خیلی میپرسم.میخواستم بپرسم که شما قدرت رو تموم کردین الان دیگه راحت میتونین صحبت کنین؟بقول ای جی الان دیگه بدون تلاش میتونین صحبت کنین؟؟و اینکه چقدچند ماه زمان برد تا شما قدرت رو تموم کردین؟
و درکنار قدرت دقیقا از چه منابع دیگهای استفاده میکردین؟و در حال حاضر چه منابعی رو بعد از قدرت استفاده میکنین؟
بازم ببخشید خیلی سوال پرسیدم واقعا نیاز دارم به جواب این سوالا شرمنده
بله دوره قدرت رو خیلی وقته تمام کردم اما برای یادگیری گرامر بیشتر بهم کمک کرد تا صحبت کردن البته تمرینات خیلی خوبی برای صحبت کردن با این دوره داشتم اما چون هدفم حرف زدن نبود خیلی روی این موضوع تمرکز نکردم.
صحبت کردن تمرین و تکرار و تلاش لازم داره اما دوره قدرت دانش ناخودآگاه خوبی بهتون منتقل میکنه که اگه بتونین خوب ازش استفاده کنین و خوب تمرین کنین قطعا به هدفتون میرسین.
دقیقا یادم نیست چند ماه اما برای هر درس 10 روز کامل زمان گذاشتم و بین هر 10 روز دو روز استراحت میکردم.
خود ای جی تو این دوره گسترده خوانی رو به شدت تأکید کرده بود و کتابهایی که معرفی کرده بود رو کنار این دوره مطالعه کردم
الان دیگه همه چیز گوش میکنم دوره خاص و مشخصی مطالعه نمیکنم تنوع ایجاد کردم. داستانهای مصور صوتی. وی آی پی. داستانهای واقعی. و البته الان بیشتر تمرکزم برای صحبت کردن و مکالمه تمرین میکنم. پادکست هم گوش میکنم.
امیدوارم توضیحات براتون خوب باشه.