چگونه لغات انگلیسی غیر فعال را به فعال تبدیل کنیم؟

سلام آقا کامبیز,ساعات خوشی پیش رو داشته باشید.

بابت مقاله های مفید و پر محتواتون واقعا ممنون و سپاس گزارم,مثل سوخت تازه ای میمونن که موتور رو شارژ می کنن بهتر و پر قدرت تر برای حرکت رو به جلو.
من مدت زیادی نیست که از زبانشناس استفاده می کنم ولی یکی از بهترین اتفاقاتی هست که برام افتاده. مخصوصا آشنایی با شما دوستان عزیز که هر روز پنجره ا ی تازه و پراز امید و نور برام باز می کنید تو سفر شگفت انگیزم در یادگیری زبان.
خوشحال می شم که از تجربیات با ارزشتون هر چه بیشتر استفاده کنم.

با سپاس

2 پسندیده

خواهش میکنم دوست عزیز.

خیلی خوشحال کنندست که هنوز مقاله های قدیمی من دیده میشن.

یکم مشغله من زیاد شده سرعت مقاله نویسیم پایین اومده ولی ایشالا به زودی سورپرایز های خوبی در راهه.

بازم از انرژی و محبت شما خیلی خیلی ممنونم :rose::rose::rose:

4 پسندیده

سلام وخداقوت خدمت اقا کامبیزکشاورز میخاستم یه تشکر واسه مقاله های توپ وانگیزشی ازشون داشته باشم که باعث میشن ن تنها توزبان بلکه توکارای غیر هم ازمقاله هاشون بهره ببریم متشکرم.

2 پسندیده

من اصلا وقت خاصی برا یادگیریم تعیین نکردم چون اینطوری اون وقت که برسه منم دیگ …میدونید که

2 پسندیده

خواهش میکنم.
خیلی خوشحالم که این مقالات به کارتون میاد
ایشالا همیشه سربلند ببینمتون

4 پسندیده

عالی بود آقا کامبیز خیلی ممنون:ok_hand:

2 پسندیده

سلام جناب کشاورز.میخواسام بدونم منکه درسی رو میخونم و یاد میگیرم بعد مدتی که میگذره کلماتو یادم میره ولی اگه دوباره مرور کنم بخاطر میارم.میخواستم بدونم چکار کنم تا برای همیشه بمونه تو ذهنم

2 پسندیده

دقیقا مشکلی که من باهاش همیشه روبرو بودم و هستم امیدوارم بتونم راهکارها رو بکار ببندم :rose::rose::rose:

2 پسندیده

سلام وقت بخیر :cherry_blossom::blossom::sunflower:بسیار عالی :hibiscus::rose::tulip::bouquet:

1 پسندیده

ممنونم ازتون فوق العاده بود… :rose:

2 پسندیده